TH_boy_20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.gameinformer.com/games/fifa_12/b/xbox360/archive/2011/09/26/a-beautiful-strike.aspx score: 9 Δύσκολα το παιχνίδι να πάρει βαθμολογία κάτω του 9 σε οποιοδήποτε (αντικειμενικό) site!
Alt3rnative Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Απο το ντεμο με ενοχλησαν 2 πραγματα τονιζω οτι ειμαι αδαης στο φιφα λογω πολλων χρονων ενασχολησης με το προ Πρωτον το οτι οι πασες ειναι πολυ αργες κι αν βαλεις παραπανω δυναμη πανω σε αλλο παικτη απο αυτον που θες Δευτερον οτι δεν μπορω να αμυνθω με τιποτα στο PRofessional και πανω..με πατημενο contain και με περνανε για πλακα μαλλον κατι κανω λαθος Δεν ξερω οι πιο εμπειροι αν εχουν να δωσουν καποιες συμβουλες μεταβασεις απο το pro στο fifa. Σορρυ αν κουρασα.
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σε δυσκολεύουν οι πάσες, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το "pass power assistance". Όσο για την άμυνα, έχε υπ' όψη σου ότι με σκέτο contain δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ο σκοπός είναι να πλησιάσεις τον επιθετικό και τη σωστή στιγμή να πατήσεις το κουμπί του τζαρτζαρίσματος (δηλ. αυτό με το οποιο σουτάρεις). Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις "legacy defence" αντί για tactical και να πατάς συνέχεια το A (ή Χ για το χειριστήριο του PS3).
Alt3rnative Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η διαφορα tactical και legacy ποια ειναι?
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Χαώδης Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι στην tactical πρέπει να παίξεις πραγματική άμυνα και όχι να κρατάς συνέχεια πατημένα τα Α/Χ (όπως στην legacy). Αν δεν έχεις ξαναπαίξει Fifa (και άρα δεν ξέρεις την legacy), μην μπεις καν στον κόπο να ασχοληθείς. Άσε την default tactical defense, η οποια ούτως ή άλλως θα είναι η μοναδική που θα επιτρέπεται στο online.
__D3mIaN__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η διαφορα tactical και legacy ποια ειναι? http://www.youtube.com/watch?v=JP2IdgRri2c
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις τελειωσα το πρωτο λιωσιμο του fifa12! Μιλαμε για το κορυφαιο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων για πλακα! Εχει τα παντα λεμε...Εχω παθει σοκ απο την πορωση! Παντα σε slow/manual ταχυτητα βεβαια, με τρελα sliders που στο φερνουν στα μετρα σου!!! Τρέλα!!!!!
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για να αρχίσουμε να ποστάρουμε sliders σιγά-σιγά λοιπόν
Inferno_lb13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για να αρχίσουμε να ποστάρουμε sliders σιγά-σιγά λοιπόν παιδιά εγώ το έχω χάσει το θέμα με τα sliders λίγο, τι εννοούμε? στο demo δεν υπήρχαν αυτά έτσι?
peace85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις τελειωσα το πρωτο λιωσιμο του fifa12! Μιλαμε για το κορυφαιο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων για πλακα! Εχει τα παντα λεμε...Εχω παθει σοκ απο την πορωση! Παντα σε slow/manual ταχυτητα βεβαια, με τρελα sliders που στο φερνουν στα μετρα σου!!! Τρέλα!!!!! έχει κυκλοφορήσει σε κανένα κατάστημα?
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσημα όχι ακόμα, υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Ο θείος βέβαια έχει φροντίσει για όσους έχουν χακαρισμένα 360.
activex Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις τελειωσα το πρωτο λιωσιμο του fifa12! Μιλαμε για το κορυφαιο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων για πλακα! Εχει τα παντα λεμε...Εχω παθει σοκ απο την πορωση! Παντα σε slow/manual ταχυτητα βεβαια, με τρελα sliders που στο φερνουν στα μετρα σου!!! Τρέλα!!!!! Το slow δε σου φαίνεται απελπιστικά αργό ρε συ ;
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα πάλι το normal μου φαίνεται απελπιστικά γρήγορο
Slider23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αυριο θα ειναι στα καταστηματα για ps3?Στα ψαγμενα ισως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα