Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το ντεμο με ενοχλησαν 2 πραγματα τονιζω οτι ειμαι αδαης στο φιφα λογω πολλων χρονων ενασχολησης με το προ

Πρωτον το οτι οι πασες ειναι πολυ αργες κι αν βαλεις παραπανω δυναμη πανω σε αλλο παικτη απο αυτον που θες

Δευτερον οτι δεν μπορω να αμυνθω με τιποτα στο PRofessional και πανω..με πατημενο contain και με περνανε για πλακα μαλλον κατι κανω λαθος

Δεν ξερω οι πιο εμπειροι αν εχουν να δωσουν καποιες συμβουλες μεταβασεις απο το pro στο fifa.

Σορρυ αν κουρασα.

Δημοσ.

Αν σε δυσκολεύουν οι πάσες, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το "pass power assistance". Όσο για την άμυνα, έχε υπ' όψη σου ότι με σκέτο contain δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ο σκοπός είναι να πλησιάσεις τον επιθετικό και τη σωστή στιγμή να πατήσεις το κουμπί του τζαρτζαρίσματος (δηλ. αυτό με το οποιο σουτάρεις). Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις "legacy defence" αντί για tactical και να πατάς συνέχεια το A (ή Χ για το χειριστήριο του PS3).

Δημοσ.

Χαώδης :) Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι στην tactical πρέπει να παίξεις πραγματική άμυνα και όχι να κρατάς συνέχεια πατημένα τα Α/Χ (όπως στην legacy).

Αν δεν έχεις ξαναπαίξει Fifa (και άρα δεν ξέρεις την legacy), μην μπεις καν στον κόπο να ασχοληθείς. Άσε την default tactical defense, η οποια ούτως ή άλλως θα είναι η μοναδική που θα επιτρέπεται στο online.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το πρωτο λιωσιμο του fifa12! Μιλαμε για το κορυφαιο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων για πλακα! Εχει τα παντα λεμε...Εχω παθει σοκ απο την πορωση! Παντα σε slow/manual ταχυτητα βεβαια, με τρελα sliders που στο φερνουν στα μετρα σου!!! Τρέλα!!!!!

Δημοσ.

Για να αρχίσουμε να ποστάρουμε sliders σιγά-σιγά λοιπόν :)

παιδιά εγώ το έχω χάσει το θέμα με τα sliders λίγο, τι εννοούμε? στο demo δεν υπήρχαν αυτά έτσι?

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το πρωτο λιωσιμο του fifa12! Μιλαμε για το κορυφαιο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων για πλακα! Εχει τα παντα λεμε...Εχω παθει σοκ απο την πορωση! Παντα σε slow/manual ταχυτητα βεβαια, με τρελα sliders που στο φερνουν στα μετρα σου!!! Τρέλα!!!!!

έχει κυκλοφορήσει σε κανένα κατάστημα?

Δημοσ.

Επίσημα όχι ακόμα, υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Ο θείος βέβαια έχει φροντίσει για όσους έχουν χακαρισμένα 360.

Δημοσ.

Το slow δε σου φαίνεται απελπιστικά αργό ρε συ ; :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...