Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα το τελευταιο dash σε dvd. Το ετρεξα στην κολλημενη κονσολα και μου ξεκολλησε! Προχωρησε, εκανε restart και με εβγαλε στο dash κανονικα. Εκδοση 13599. Δεν παιζει καμια κοπια βεβαια τωρα. Μου λεει play dvd. Ειναι ξεφλασαρισμενη τωρα και πρεπει να της βαλω το 1.91 για να παιξω το fifa12;

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτες (χύμα) εντυπώσεις......

Αρκετές διαφορές με το ντέμο σε όλα τα επίπεδα. Η impact engine λειτουργεί πολύ πιο ομαλά αν και θέλει ακόμα δουλειά και συνεισφέρει στο ρεαλισμό του παιχνιδιού. Μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει η ΑΙ, οι αντίπαλοι παίζουν πολύ ορθολογιστικά, ενώ ώρες ώρες βγάζουν και πολύ καλές επιθέσεις. Οταν κάποιος τραυματίζεται σοβαρά, ο διαιτητής σταματάει το παιχνίδι και το ξαναξεκινά με ελεύθερο (!) όπου ο παίκτης παίρνει τη μπάλα και κάνει fair play (εμένα το έκανε αυτόματα, δε νομίζω να μπορείς να το αποφύγεις). Τα γραφικά είναι αισθητά βελτιωμένα, ειδικά το χορτάρι και τα πρόσωπα των παικτών. Υπάρχουν 2 ζευγάρια Άγγλων σχολιαστών, το καθένα περιγράφει διαφορετικές διοργανώσεις (στο Career Mode περιγράφουν οι μεν το πρωτάθλημα και οι δε το κύπελλο) και η περιγραφή είναι στα γνωστά στάνταρ του FIFA. Μάλιστα σε κάποια φάση ο εκφωνητής ευχήθηκε Happy Birthday σε παίκτη που είχε γενέθλια τη μέρα του αγώνα (όντως, το τσέκαρα στο info του). Οι τερματοφύλακες έχουν κάποια θεματάκια κυρίως στις εξόδους, όμως τα animations τους είναι πολύ ρεαλιστικά. Επίσης μου φάνηκε βελτιωμένο το σουτ με τη μια, έπιασα 2-3 καλά ακόμα και με δευτεροκλασάτους παίκτες. Το Career Mode είναι πραγματικά αλλαγμένο σε πάρα πολλά σημεία, οι μεταγραφές γίνονται στις τιμές που πρέπει και όχι 2 και 3 φορές πάνω ενώ επίσης μπορείς να τις καθυστερήσεις αν δε θες ν αποφασίσεις εκείνη την ώρα, ο περιορισμός στο budget allocation δεν υπάρχει πια, σχεδόν το 80% των παικτών έχουν φωτογραφίες (ακόμα και ο Μάκος και ο Λεοντίου), το interface είναι πολύ καλύτερο από το περσινό και μπορείς να προσλάβεις σκάουτερς για να σου βρίσκουν ταλεντάκια για τη τη Β ομάδα (με εκτίμηση για το overall που μπορούν να πιάσουν στο μέλλον). Τα στατιστικά των παικτών είναι γενικότερα πιο συγκρατημένα, ενώ όσον αφορά το editing μπορείς να φτιάξεις δικό σου πρωτάθλημα με ομάδες και παίκτες από το online creation center (αν καούμε λίγο παραπάνω μπορεί τελικά να έχουμε μια υποτυπώδη Superleague στο FIFA). Επίσης το soundtrack τα σπάει, αν και αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Α μην ξεχάσω και τα χέρια, το πρόβλημα έχει διορθωθεί εντελώς, μόνο ένα χέρι σε 8 ματς ως τώρα! Γενικότερα το παιχνίδι σου αφήνει μια αίσθηση ρεαλισμού που κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε ξαναδεί σε soccer sim, χωρίς να μπορώ ακόμα να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτό που το κάνει τόσο αληθοφανές...Πιστεύω ότι θα έχουμε εναν πολύ εποικοδομητικό χειμώνα.......

Δημοσ.

Τι γίνεται με τα χέρια στη μεγάλη περιοχή ? Στο demo αναγκάστηκα να τα βγάλω γιατί ήταν τραγική η κατάσταση , ελπίζω να το έχουν φτιάξει λίγο στην τελική.

Δημοσ.

Περίεργο αυτό που λες, γιατί -τουλάχιστον στην έκδοση για PC- τα χέρια εντός περιοχής δεν έχουν καμία σχέση με τα περσινά αίσχη. Μόλις χθες είδα 2 φάσεις με την μπάλα να βρίσκει καθαρά στο χέρι του αμυντικού και ο διαιτητής να το θεωρεί ακούσιο. Θα έλεγα ότι φέτος έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, με το παιχνίδι να δίνει ελάχιστα φάουλ από χέρι και ακόμα λιγότερα πέναλτι (προσωπικά ζήτημα να έχω δει 1 τέτοιο πέναλτι σε καμια πενηνταριά αγώνες που έχω παίξει).

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαζετε καν αυτη την επιλογη. Ολοι οι κοποι ενος παιχνιδιου να κρινονται απο κατι τελειως μα τελειως τυχαιο....

Δημοσ.

Είναι τυχαίο αλλά πλέον είναι και πολύ σπάνιο και μάλλον προσθέτει στο ρεαλισμό του παιχνιδιού, παρά αφαιρεί. Για το περσινό Fifa δεν το συζητάω καν, η κατάσταση ήταν απλώς αστεία με το 90% των φάουλ από χέρι να είναι ακούσια.

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι αισθητά βελτιωμένα, ειδικά το χορτάρι και τα πρόσωπα των παικτών.

Πόσο παραπάνω??? ήδη απο το demo τα πρόσωπα ορισμένων παιχτών ήταν τρομακτικά ρεαλιστικά!

Μήπως πρόσεξες στο career, μπορείς επιτέλους να κάνεις μεταγραφές οποιαδήποτε στιγμή της σεζόν? ή πρέπει να είσαι σε transfer window? μπορείς να πειράξεις την εμφάνιση των παιχτών και να φορτώνουν οι αλλαγές και στο career?

στο μόνο πράγμα που κερδίζει το pes δυστυχώς είναι το career. To fifa είναι πολύ πίσω σε αυτό τον τομέα

Είναι τυχαίο αλλά πλέον είναι και πολύ σπάνιο και μάλλον προσθέτει στο ρεαλισμό του παιχνιδιού, παρά αφαιρεί. Για το περσινό Fifa δεν το συζητάω καν, η κατάσταση ήταν απλώς αστεία με το 90% των φάουλ από χέρι να είναι ακούσια.

:D :P :lol: είχα πάρει πααααάρα πολλά ματς έτσι...

Δημοσ.

Άσε και στο φετινό έχω δει αρκετά χέρια μες την περιοχή , π.χ. πηδάει ο αμυντικός με τα χέρια ψηλά πολλές φορές .

Μου χει τύχει να βγάζει σέντρα το AI να πηδάω για κεφαλιά σε διεκδήκηση μ'ένα επιθετικό ,απλώνει τη χερούκλα του ο Pique και πέναλντι . Το πιάνω , διώχνω , πάλι σέντρα το AI και ξανά χέρι και πέναλτι :lol:

Θα το δω και στην τελική αλλά μάλλον πάλι με On except penalties

Δημοσ.

Επαιξα αρκετα παιχνιδια και ειναι απλα εξεραιτικο.Επαιξα μονο ενα παιχνιδι live το οποιο ειχε ακετο λαγκ.Στο live να ξρετε οτι το τακτικαλ defence ειναι default και δεν αλλαζει.ακομα το live εχει αλλαξει και τα head to head γινονται σανseason[ανεβαινεις κατηγοριες κτλ].Καλα λιωσιματα...

Δημοσ.

Επαιξα αρκετα παιχνιδια και ειναι απλα εξεραιτικο.Επαιξα μονο ενα παιχνιδι live το οποιο ειχε ακετο λαγκ.Στο live να ξρετε οτι το τακτικαλ defence ειναι default και δεν αλλαζει.ακομα το live εχει αλλαξει και τα head to head γινονται σανseason[ανεβαινεις κατηγοριες κτλ].Καλα λιωσιματα...

άντε να έρθει η Αγία Παρασκευή !!!

Δημοσ.

Επισης ναπριν ξεκινησεις εχει να διαλεξεις ειτε manual controls ειτε any

Αποτι ειδα στο manual δεν μπορεις να αλλξεις τιποτα στα κοντρολερς ενω στο any μπορεις να πειραξεις τα semi ,asissted κτλ [το μονο που δεν αλλαζει σε κανενα απο τα δυο ειναι το tactical defence]..Οποτε παντα manual για να μην παιζεο ο αντιπαλο με ολλα assiste και οτι σουταρει αν γραφει..

Δημοσ.

άντε να έρθει η Αγία Παρασκευή !!!

Χαχα, καλά το είπες! Πότε θα έρθει η άγια εκείνη μέρα!

Επισης ναπριν ξεκινησεις εχει να διαλεξεις ειτε manual controls ειτε any

Αποτι ειδα στο manual δεν μπορεις να αλλξεις τιποτα στα κοντρολερς ενω στο any μπορεις να πειραξεις τα semi ,asissted κτλ [το μονο που δεν αλλαζει σε κανενα απο τα δυο ειναι το tactical defence]..Οποτε παντα manual για να μην παιζεο ο αντιπαλο με ολλα assiste και οτι σουταρει αν γραφει..

Δηλαδή η επιλογή manual/any δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το Fifa11. Και πέρσι έτσι ήταν μου φαίνεται. Γι' αυτό λέω ότι το assisted πρέπει να καταργηθεί εντελώς και να έχουμε μόνο semi/manual.

Η μεγάλη είδηση είναι όμως το "κλειδωμένο" tactical defense! Έτσι θα παίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο και όσοι προτιμούν το legacy δεν θα έχουν πλεονέκτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...