Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο fifa που θα ασχοληθω (πολλα χρονια pro evolution οταν σοβαρευτει η konami τα ξαναλεμε) και πραγματικα απο το demo δυσκολευομαι παρα πολυ

να συνηθισω. Απο τη μια το αναλογικο απο την αλλη οι διαφορες στο gameplay με το pro μου φαινεται βουνο. Αλλα ακομα κι ετσι μου αρεσει περισσοτερο απο το

pes. Τι να πω. Ελπιζω να το συνηθσιω γρηγορα.

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο fifa που θα ασχοληθω (πολλα χρονια pro evolution οταν σοβαρευτει η konami τα ξαναλεμε) και πραγματικα απο το demo δυσκολευομαι παρα πολυ

να συνηθισω. Απο τη μια το αναλογικο απο την αλλη οι διαφορες στο gameplay με το pro μου φαινεται βουνο. Αλλα ακομα κι ετσι μου αρεσει περισσοτερο απο το

pes. Τι να πω. Ελπιζω να το συνηθσιω γρηγορα.

και μένα ο μοναδικός λόγος που με αποθάρρυνε στο να επιλέξω το fifa ήταν ή "συνήθεια" μιλάμε για εντελώς διαφορετική φιλοσοφία! ...αλλά πλέον δεν πάει άλλο με το pro!! το fifa είναι πλέον μονόδρομος....

Δημοσ.

βγηκε και η pal εκδοση

Όποιος μπορεί να την δοκιμάσει στο 360 του, ας μας κάνει ένα σύντομο review. Κυρίως αν έχουν αλλάξει καθόλου τα προβλήματα του demo (πχ. κουλές επαφές της impact engine κλπ)

Δημοσ.

Απότι διάβασα από άτομα που έπαιξαν την φουλ έκδοση, δεν έχει καμία σχέση με το ντέμο και είναι καλύτερο σε όλα! Ακόμα και ένα κλικ σε γραφικά!

Σε λίγο μου έρχεται η pal έκδοση...

Εντυπώσεις αργά το βράδυ...

Δημοσ.

βασικα και με την "μαγκια" με το ντεμο και το φουλ παιχνιδι στο πι-σι, φαινονται οι διαφορες...ακομα και τα γραφικα μου φανηκαν λιγο πιο...γυαλιστερα...

θελει το νεο dash στο xbox ? γιατι κρατιεμαι να φλασαρω μια και καλη το Lt 2.0 ^_^

Δημοσ.

Θέλει το τελευταίο dash αλλά δεν είναι xgd3...

Πρέπει να κάνεις update όπου και θα ξεφλασαριστείς, μετά ξαναφλασάρεις με 1.91 και είσαι κομπλέ. Θα παίζει...

Δημοσ.

μια που το Lt 2.0 ειναι κοντα..

[2011-09-25 02:52AM UTC] #c4e <c4eva> Successful testing of LT 2.0 with new LT-MAX feature for DVD R DL. XGD3 ixtreme isos playing fine from DVD R DL disc and/or install to HD

[2011-09-25 02:57AM UTC] #c4e <EnigmaFX> does this Mean we can use or regular dual layer media / burners and layer break 1913760? Or has that changed ?

[2011-09-25 02:58AM UTC] #c4e <c4eva> regular DL media, yes!

[2011-09-25 02:59AM UTC] #c4e <supakilla> c4eva is the layer break still the same

[2011-09-25 03:00AM UTC] #c4e <c4eva> more details soon!

[2011-09-25 03:01AM UTC] #c4e <c4eva> normal blanks, normal burner!

[2011-09-25 03:03AM UTC] #c4e <c4eva> XGD3=defeated!

[2011-09-25 03:59AM UTC] #c4e <c4eva> LT Max=Maximum capacity!

θα περιμενω να κανω μια και καλη την δουλεια

λεω να παω pc μερια για το fifa...ειναι και πιο φτηνο

Δημοσ.

Εγώ έκανα update και κόλλησε στο 50% και με λέει:

"It wasnt possible to read the update disc, Insert the cd again to continue.

visit xbox/support

Status code: 3151 - 351F - B800 - 0F00 - C000 - 009C"

Από ότι διάβασα μετά και από αυτό το μηχάνημα ξεφλασαρίστηκε. Κάποιος άλλος που να έπαθε το ίδιο και να γνωρίζει 2-3 πράγματα να μας συμβουλεύσει;

Δημοσ.

Με είπε ένα παιδί να κατεβάσω το καινούργιο dash, να το βάλω σε cd και να το φορτώσω. Γνωρίζεις που μπορώ να το βρω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...