Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ειδα σε usa μαλλον δεν ειναι region free

εχεις ακουσει κατι

οχι μονο τα release ειδα και το ανεφερα μιας και δεν ασχολουμε με κονσολες,δεν ξερω παραπερα τι παιζει με τις διαφορες εκδοσεις τους,απλα μου εκανε εντυπωση

Δημοσ.

Από τώρα διέρρευσε; Πάντως όσοι έχουν PS3 δεν μπορούν να το παίξουν... ακόμα.

Αν θυμάμαι καλά τις περασμένες χρονιές τα Fifa και NBA 2k κλασικά είχαν διαρρεύσει από 1 βδομάδα έως... 1 μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία. Δυστυχώς τώρα πια έχουν αλλάξει τα κόζα, καθώς είναι αδύνατο να παιχτεί στο PS3 και αρκετά δύσκολο στο 360. :-(

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά τις περασμένες χρονιές τα Fifa και NBA 2k κλασικά είχαν διαρρεύσει από 1 βδομάδα έως... 1 μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία. Δυστυχώς τώρα πια έχουν αλλάξει τα κόζα, καθώς είναι αδύνατο να παιχτεί στο PS3 και αρκετά δύσκολο στο 360. :-(

Μπα και πέρυσι τα leaks είχαν ξεκινήσει 3-4 μέρες πριν, το θυμάμαι γιατί είχα ξεβάψει το F5 απ' τα refresh...Όντως στο PS3 χρειάζεται update για να παίξει αλλά στο 360 παίζει κανονικά και με τα υπάρχοντα firmwares ^_^

Δημοσ.

Άχα, άρα δεν θα έχει XGD3 και τέτοια;

(όχι πως με καίει και πολύ, αφού το χακαρισμένο μου 360 έχει χαλάσει εδώ και καιρό αλλά βαριέμαι να το φτιάξω, ενώ το έχω ήδη προπαραγγείλει σε PC).

Δημοσ.

κάποιος που να έχει κάνεις αγορά από το zavvi πόσο καιρό κάνει να έρθει η παραγγελία?? συνήθως παραγγέλνω από play.com όπου κάνει απο 3-15 μέρες!!! ε μην περιμένουμε και κανα 10ήμερο να μας έρθει το παιχνίδι....

Δημοσ.

Άχα, άρα δεν θα έχει XGD3 και τέτοια;

(όχι πως με καίει και πολύ, αφού το χακαρισμένο μου 360 έχει χαλάσει εδώ και καιρό αλλά βαριέμαι να το φτιάξω, ενώ το έχω ήδη προπαραγγείλει σε PC).

Η NTSC version είναι σίγουρα XGD2, το ίδιο λογικά και η PAL, εκτός αν μας επιφυλλάσουν εκπλήξεις...Όπως και να χει το 100αρικο για FIFA και 2K είναι στάνταρ στον ετήσιο προϋπολογισμό...

Δημοσ.

παιδια μια ερωτση. επειδη πρωτο fifa που επαιξα ηταν το 11 και το συνηθισα με το σταυρα κατευθιυνσης να ελεγχω τοςυ παιχτες θελω να ρωτησω 1) εσας σας βολευει ο αναλογικος ή μονο εμενα μου φαινετε αβολο? επισης 2) για full manual (assisted παιζω) μπορεις να παιξεις με σταυρο κατευθυνσης η ειναι τρυπα στο νερο?(δοκιμαζα στην αρχη full manual και με σταυρο και με αναλογικο αλλα μου φανηκε τραγικα δυσκολο και ολοι επαιζαν assisted..οποτε..)

Δημοσ.

παιδια μια ερωτση. επειδη πρωτο fifa που επαιξα ηταν το 11 και το συνηθισα με το σταυρα κατευθιυνσης να ελεγχω τοςυ παιχτες θελω να ρωτησω 1) εσας σας βολευει ο αναλογικος ή μονο εμενα μου φαινετε αβολο? επισης 2) για full manual (assisted παιζω) μπορεις να παιξεις με σταυρο κατευθυνσης η ειναι τρυπα στο νερο?(δοκιμαζα στην αρχη full manual και με σταυρο και με αναλογικο αλλα μου φανηκε τραγικα δυσκολο και ολοι επαιζαν assisted..οποτε..)

Φίλε μου προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα να παίζεις με το analog, ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο στην αρχή στην πορεία θα το συνηθίσεις. Τώρα για manual δεν ξέρω, για να είμαι ειλικρινής το βρίσκω αρκετά δύσκολο και δεν το προτιμώ, ειδικά με το σταυρό του 360 θεωρώ πως θα σε δυσκολέψει πάρα πολύ...

Δημοσ.

Καλα αυτο το manual ειναι τρελο μανικι ρε παιδια, ειδικοτερα το shoot. Δηλαδη συγγνωμη, εφοσον η καμερα δεν ειναι 1on1, πως διαολο γινεται να σημαδεψεις με ακριβεια στο τερμα? Τα περισσοτερα σουτ στα περιστερια και στο πλαγιο αουτ πηγαινουν :P

Γενικοτερα, ποια ειναι η προτιμοτερη λυση, για καποιον ουτε αρχαριο αλλα ουτε και expert που δεν θελει να παιξει assisted γιατι θελει περισσοτερη ελευθερια στις φασεις και ρεαλισμο, αλλα να μη χρειαζεται να καθησει 2 βδομαδες να κανει practice?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...