Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φίλος m00nlight είχε μια ένσταση για την αξία της νέα tactical defense, αλλά από τα λεγόμενα του ιδίου κατάλαβα ότι δεν έπαιζε με τον παραπάνω τρόπο. Χρησιμοποιούσε πολύ το shadowing τόσο για τον δικό του παίχτη, όσο και για το double team. Με αυτή τη λογική όντως έχει δίκιο. Η προσέγγισή του στην άμυνα δεν αλλάζει ιδιαίτερα και το tactical defense φαίνεται λιγότερο "επαναστατικό".

Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου, όπως τα λες. Από το PES6 με ενοχλούσε το ότι ο παίχτης μου με το πάτημα ενός κουμπιού έκανε κανονικό ντου στον αντίπαλο και κάποιες φορές τόσο αποτυχημένα που έμπαινε σε τροχιά γύρω του χωρίς να παρεμβαίνει στη μπάλα... :-D

Στο 11 δεν πήγαινα ποτέ πάνω στη μπάλα τορπίλη, αντίθετα συνειδητοποίησα ότι όσο ο αμυντικός κάνει shadowing ταυτόχρονα έρχεται όλο και πιο κοντά στον επιτιθέμενο, κλείνοντάς του το οπτικό πεδίο (μέχρι να κάνει σέντρα και να κερδίσει χέρι :P ).

Κάτι άλλο που δεν είδα να αναφέρεται είναι η αντίδραση του παίκτη μετά από επιτυχημένο τάκλιν. Στο 11 αρκετές φορές ο παίκτης που κέρδιζε το τάκλιν, αντί να πάρει τη μπάλα και να συνεχίσει, άρχιζε να περιφέρεται γυρω γύρω από τη μπάλα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να επανακτά τον έλεγχο της και το τάκλιν ήταν σα να μην έγινε ποτέ. Αυτό, μαζί με το χέρι/sec ήταν οι 2 μεγάλες μου προσδοκίες για το 12 και ειλικρινά ελπίζω να μη το αγνόησαν...

Τέλος, να θυμίσω στους φίλους που κράζουν το Impact engine (που κι εγώ βρήκα ελαττωματικό στο demo) ότι το ίδιο ακριβώς είχαμε παρατηρήσει και στο περσινό demo και τελικά δεν είχε καμία σχέση με το τελικο αποτέλεσμα. Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, υπομονή 10 μέρες ακόμα...

Υ.Γ. Σχετικά με την περιγραφή, ο Tyler παραμένει classic, ο Smith δεν είναι Gray και μερικές ηχογραφήσεις είναι κακές (συμπιεσμένα αρχεία ήχου λόγω demo;)

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή η μαλακία, όταν ανεβάζεις επίπεδο δυσκολίας να γίνονται οι αντίπαλοι πιο γρήγοροι από όλους τους δικούς μου είναι το μεγαλύτερο fail όλων των soccer games. Δεν μπορεί σε ανοιχτό γήπεδο να φεύγει μόνος ο Messi και να τον προλαβαίνει ο Kompany.

Δημοσ.

λοιπον το παιχνιδι ειναι δυναμη κρινωντας απο το ντεμο.Ενα πραγμα με χαλαει αλλλα θα πρεπει να το συνηθισω & το εχω τσεκαρει δεν ειναι ιδεα μου.Οταν σουταρεις ειναι σαν να εχει καθυστερηση απο την ωρα που δεινεις την ενοτλη με το κουμπι ειδικα σε σχεση με τα προηγουμενο φιφα.Σαν να εχει "lag" στο σουτ.Επισης ενα αλλο που βλεπω που δεν ειναι απαραιτητα κακο βεβεα ειναι οτι πλεον οι cpu παικτες της αντιπαλης ομαδας κανουν απαιχτα πραγματα πλεον ,ωρες ωρες βγαζουν plays ,πασες και τριπλες που δεν βγαζει ουτε ανθρωπινος αντιπαλος και σου "σπαει" τα νευρα καμια φορα ,ομως ειδικα για καποιος σαν εμενα που παιζουν πολυ offline ειναι οτι πιο καλο για αντοχη στο χρονο...

Δημοσ.

Αυτή η μαλακία, όταν ανεβάζεις επίπεδο δυσκολίας να γίνονται οι αντίπαλοι πιο γρήγοροι από όλους τους δικούς μου είναι το μεγαλύτερο fail όλων των soccer games. Δεν μπορεί σε ανοιχτό γήπεδο να φεύγει μόνος ο Messi και να τον προλαβαίνει ο Kompany.

Τι είπες τώρα!! χαρακτηριστικό του PES αυτό, σε κάνει να λες, "ρε φίλε εγώ ανέβασα επίπεδο δυσκολίας δεν μοιρασα ντόπες στους άλλους"

Δεν γίνεται να ανεβάζεις δυσκολία και να πιάνει στο σπριντ o ματεράτσι τον Πάτο... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, πως να το κάνουμε τώρα.

Δημοσ.

Τι είπες τώρα!! χαρακτηριστικό του PES αυτό, σε κάνει να λες, "ρε φίλε εγώ ανέβασα επίπεδο δυσκολίας δεν μοιρασα ντόπες στους άλλους"

Δεν γίνεται να ανεβάζεις δυσκολία και να πιάνει στο σπριντ o ματεράτσι τον Πάτο... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, πως να το κάνουμε τώρα.

Ναι! δεν γίνεται άλλα δυστυχώς ακόμα και σε ότι καλύτερο κυκλοφορεί ever όπως πχ τα προηγούμενα άλλα και το τελευταίο NBA2k11 για πολλούς καλύτερο μπασκετακι ,ακόμα και εκει γίνεται...

Σε επίπεδο superstar & hall of fame είσαι με pointguard στον ευνιδιασμο και έρχεται από πίσω σου ο ψιλός της άλλης ομάδας και σε ματσαρει σε ταχύτητα και προφταίνει.

Για να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικό το cpu στα μεγάλα επίπεδα ,επειδή δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τόσο τέλειο ΑΙ βάζουν αυτό το “catch up” ή “cheating” λογική ώστε να βρίσκεται κοντά και να υπάρχει κόντρα από το cpu.Και ύστερα από πολύ λιώσιμο στο ντεμο φαίνεται ότι το φιφα έχει φέτος αυτό το “catch up” logic που είχε ανεκαθεν το pro ειδικά όταν ήταν πίσω το cpu στο σκορ.Oxi απλά δηλαδή ότι εντείνει την πίεση στην επίθεση αλλά βλέπεις να γίνονται λίγο «απίθανα» πράγματα από το cpu.Είναι όντως σπαστικό ως ένα βαθμό αλλά πρέπει να συνυπολογιστεί ότι αφού δεν έχουν βρει ακόμα κάποιο άλλο τρόπο ,το κάνουν αυτό ώστε να μην χάνει το cpu αβοήθητο γραμμή βεβαία είναι λεπτή και αν παραγίνεται σπάει τα νεύρα του παίκτη και καταντά μουφα

Δημοσ.

Guys το fifa 12 για PC θα ειναι πανομοιοτυπο με τις εκδοσεις για κονσολες? Θελω να πω, εχοντας ενα gamepad, θα εχεις την ιδια "εμπειρια" fifa 12 ή θα ειναι καχεκτυπο των κονσολικων εκδοσεων οπως παλαιοτερα?

Δημοσ.

Guys το fifa 12 για PC θα ειναι πανομοιοτυπο με τις εκδοσεις για κονσολες? Θελω να πω, εχοντας ενα gamepad, θα εχεις την ιδια "εμπειρια" fifa 12 ή θα ειναι καχεκτυπο των κονσολικων εκδοσεων οπως παλαιοτερα?

Ναι θα ειναι το ιδιο ακριβως.Αυτο γινεται για πρωτη φορα

Δημοσ.

Εχουμε κάποιο νεότερο?Κλείσανε τα κουτια κ ξεκινάνε οι διανομές?Υπάρχει περίπτωση να το έχουμε στις 28 του μήνα(για PS3) ?

Δημοσ.

Εχουμε κάποιο νεότερο?Κλείσανε τα κουτια κ ξεκινάνε οι διανομές?Υπάρχει περίπτωση να το έχουμε στις 28 του μήνα(για PS3) ?

30 του μήνα λένε...

Δημοσ.

30 του μήνα λένε...

30 του μήνα και τα preorder δεν νομίζω να αρχίσουν να ταχυδρομούνται πριν τις 28-29. Συνεπώς πριν τις 30 πολύ δύσκολα να έχει κάποιος το παιχνίδι. Το χειρότερο όμως είναι πως πέφτει Παρασκευή, άρα από Δευτέρα και αν...

Δημοσ.

παντως καποιες φορες μου εχει τυχει να εχω κανει preorder απο UK και να μου ερχεται στο σπιτι την μερα κυκλοφοριας! Τωρα βεβεα με το fifa12 προβλεπεται να σπαει τα ρεκορ σε πωλησεις οποτε θα γινει του χαμου το καγκελο...

Δημοσ.

παντως καποιες φορες μου εχει τυχει να εχω κανει preorder απο UK και να μου ερχεται στο σπιτι την μερα κυκλοφοριας! Τωρα βεβεα με το fifa12 προβλεπεται να σπαει τα ρεκορ σε πωλησεις οποτε θα γινει του χαμου το καγκελο...

Εξαρτάται και πώς θα το στείλουν. Αν "παίξει" UPS courier (κάτι που συχνά-πυκνά κάνει το Amazon), τότε όντως μπορεί να το έχουμε την Παρασκευή. Για κανονικό ταχυδρομείο όμως, κλάφτα Χαράλαμπε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...