Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Demo για τα γούστα μου είναι καταπληκτικό.... Πραγματικά χρειάζεται τακτική στην άμυνα και στο πως θα αναπτυχθεί η επίθεση σου...

Εχει να πέσει λιώσιμο....

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Demo για τα γούστα μου είναι καταπληκτικό.... Πραγματικά χρειάζεται τακτική στην άμυνα και στο πως θα αναπτυχθεί η επίθεση σου...

Εχει να πέσει λιώσιμο....

Πολύ σωστή παρατήρηση, απο κει που παίζαμε σαν τρελλοί με πατημένο το Α/Χ συνέχεια, τώρα θέλει τακτική, σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο ποδοσφαιρικά

Δημοσ.

Ετσι ειναι.No more σαν το ball junkie με πατημενο το Α ολη την ωρα για το τακλιν.Θελει στρατηγικη,positioning και κυριως timing.

Δημοσ.

εμενα η αποψη μου ειναι οτι οταν παιζουν 2 κοντινα ισαξιοι human παικτες ειναι ωραιο το manual.ομως οταν παιζεις με το cpu σε δυνατο επιπεδο το manual ειναι λιγο βραχνας διοτι το cpu βγαζει καποιες στιγμες τις αψογες πασες και τα φαρμακερα σουτ και απο την αλλη μερια εμεις μπορουμε ανετοτατα να στραβοκλωτσησουμε καμποσα τετατετ ,ακομα και καλουτσικοι παικτες,οποτε εγω πιστευω οτι οταν θα παιζω με το cpu καποια πραγματα θα τα ευχαριστιεμαι καλυτερα στο semi

Πραγματι, η βελτιωση του manual controlling το κανει ελκυστικο πλεον για ολους, προσδιδοντας αναμφισβητητα μπολικο ρεαλισμο. Τωρα VS cpu semi is the way, για world class... παρολο που σε ολα τα fifa 09-2011 επαιζα legendary, φαινεται πως πλεον θα χρειαστουμε καποιο καιρο για να γινουμε ανταγωνιστικοι η και καλυτεροι του cpu στο legendary.

Αυτο που εγω θελω να ρωτησω, καθοτι παιζοντας δε μου ετυχε να χτυπησω free kick απο μια καλη αποσταση, ειναι αν διορθωσαν τα free kick.. Αν θυμαστε στα δυο τουλαχιστον προηγουμενα fifa τα free kicks ηταν σα να ριχνεις βολες σε καλαθι μπασκετας, ολα μεσα αγγιχτα... Ειδε κανεις διαφορα? καποιος που προηγουμενα ηταν καλος στις εκτελεσεις free kick?

Δημοσ.

Πολύ σωστή παρατήρηση, απο κει που παίζαμε σαν τρελλοί με πατημένο το Α/Χ συνέχεια, τώρα θέλει τακτική, σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο ποδοσφαιρικά

Ετσι ειναι.No more σαν το ball junkie με πατημενο το Α ολη την ωρα για το τακλιν.Θελει στρατηγικη,positioning και κυριως timing.

Αυτή ακριβώς είναι και η μεγαλύτερη διαφορά. Ότι πλέον καταργείται η λογική "πατάω συνέχεια Α/Χ" χωρίς να σκέφτομαι τίποτα άλλο.

Ο φίλος m00nlight είχε μια ένσταση για την αξία της νέα tactical defense, αλλά από τα λεγόμενα του ιδίου κατάλαβα ότι δεν έπαιζε με τον παραπάνω τρόπο. Χρησιμοποιούσε πολύ το shadowing τόσο για τον δικό του παίχτη, όσο και για το double team. Με αυτή τη λογική όντως έχει δίκιο. Η προσέγγισή του στην άμυνα δεν αλλάζει ιδιαίτερα και το tactical defense φαίνεται λιγότερο "επαναστατικό".

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου όμως δεν παίζει έτσι. Εγώ πχ. ανέκαθεν χρησιμοποιούσα το LT στην άμυνα (ίσως και λόγω του... NBA 2k, όπου εκεί το ίδιο κουμπί πρακτικά κάνει την ίδια δουλειά), όμως τόσο online όσο και offline είχα δει ελάχιστο κόσμο να παίζει με shadowing. Οι περισσότεροι απλώς έβαζαν μια τσίχλα κολλημένη στα Α/Χ και όποιον πάρει ο χάρος.

Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα καταργηθεί εντελώς η επιλογή για legacy defense, για να μην έχουμε τίποτα έκτροπα στο online (όπου η μία από τις δύο άμυνες θα πλεονεκτεί φανερά έναντι της άλλης).

ΥΓ με το "manual όλα" μπορούν να μπουν γκολ και γενικά να γίνουν φάσεις που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν με τις βοήθειες. Αντίστοιχα όμως μπορούν να χαθούν και γκολ που απλά δεν χάνονται (τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα). Είμαι κι εγώ όμως της άποψης ότι δεν προσφέρεται για αγώνες εναντίον του AI, παρά μόνο εναντίον ανθρώπου.

Δημοσ.

Φαντάζομαι το tactical. Το θέμα όμως είναι να μπορούμε να δούμε ποιό είδος άμυνας παίζει ο αντίπαλος και αν στα κριτήρια του matchup θα μπορούμε να δηλώσουμε ρητά μία από τις δύο άμυνες (ώστε να έχει και ο άλλος το ίδιο). Το λέω αυτό γιατί είμαι βέβαιος ότι, τουλάχιστον στην αρχή, όσοι παίζουν με legacy defense θα έχουν σαφές πλεονέκτημα.

Από την άλλη το tactical φαίνεται να λύνει αρκετά απ' τα προβλήματα του παρελθόντος, όπου οι αμυντικοί πραγματικά πατούσαν αλλού γι' αλλού. Και κυρίως ότι σε υποχρεώνει πλέον να παίξεις σοβαρή άμυνα, όχι "Α/Χ". Το θέμα είναι ότι χρειάζεται καιρός για να εμπεδώσουμε το νέο σύστημα...

Δημοσ.

Το τζοκευ ειναι βηματα αμυνας που χειριζεσαι εσυ τον παικτη. Το contain ειναι το πατημα του κουμπιου οπου ο αμυντικος παρακολουθει αυτοματα τον αντιπαλο χωρις να τον κουνας εσυ...

Δημοσ.

To tactical defence απλά σκοτώνει κάθε δυνατότητα του παίκτη για γρήγορο παιχνίδι με pressing. Το οτι δίνει στα δεκάχρονα της αίσθηση της "τακτικής", για να μην σπαμάρουν το Χ δεν μου λέει κάτι. Δεν μπορεί να σε αναγκάζει ειδικά στο online να παίζεις το παιχνίδι με άμυνα man to man (γιατί στην ουσία αυτό είναι το tactical defence) του αφαιρεί πόντους απο τον ρεαλισμό του.

Δημοσ.

Το τζοκευ ειναι βηματα αμυνας που χειριζεσαι εσυ τον παικτη. Το contain ειναι το πατημα του κουμπιου οπου ο αμυντικος παρακολουθει αυτοματα τον αντιπαλο χωρις να τον κουνας εσυ...

Παραδειγμα jockey και contain ταυτοχρονα:

http://www.youtube.com/watch?v=YYuTfxctxU4&feature=player_embedded

Δημοσ.

Δεν μπορεί να σε αναγκάζει ειδικά στο online να παίζεις το παιχνίδι με άμυνα man to man (γιατί στην ουσία αυτό είναι το tactical defence).

Ακριβώς το αντίθετο είναι βασικά.

Έπος το αποπάνω βίντεο. Γενικά μέχρι τώρα περισσότερα κουλά έχω δει απ την impact engine (ντάξει, όχι όπως το παραπάνω) παρά κάτι "εντυπωσιακό".

Δημοσ.

Η ξεφτιλα συνεχιζεται.Αν δεν διορθωσουν την impact θα παει απατο το παιχνιδι.Προσωπικα οσο και αν μου αρεσαν στοιχεια του ντεμο δεν μπορω παρα να επισημανω την κακη AI σε σχεση με το pes και το τραγικο 90%+ που εχει ο cpu στις πασες.Επισης το στοιχει random λειπει ξεκαθαρα.Keep them coming:

http://www.youtube.com/watch?v=ee2zXy9Q-bU&feature=related

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...