Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραιο ειναι, απλα εγω εχω συνηθησει τον χειρισμο του ΠΡΟ και μου ξινιζει τωρα λιγακι...

ουτε 1-2 δε μπορω να κανω...

Με το καιρο θα το μαθεις και θα κανεις και αλλα κολπακια εκτος απο το 1-2 :-D

Δημοσ.

απο το 11 έχει διαφορά? γιατί 9-10-11 φίφα ψιλομιάζανε μεταξύ τους. δεν είχαν ανατρεπτική διαφορά.

Πολύ μεγάλη, ξέρω τι θες να πεις, κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν χτες.

Δημοσ.

αν υπάρχει κανείς από εσάς που διαβάζει το evo-web πραγματικά θα νομίσει ότι η ΕΑ έχει βγάλει το μεγαλύτερο σκουπίδι όλων των εποχών, δεν έχουν έλεος οι άνθρωποι εκεί μέσα...

Δημοσ.

Δεν με εντυπωσίασε και πολύ πάντως. Μικρές αλλαγές σε σχέση με πέρσυ, με αντίθεση το σούτ. Τα γραφικά μια απ' τα ίδια, οι πάσες το ίδιο, τα ίδια μικρά γήπεδα παραμένουν...

Δημοσ.

Δεν με εντυπωσίασε και πολύ πάντως. Μικρές αλλαγές σε σχέση με πέρσυ, με αντίθεση το σούτ. Τα γραφικά μια απ' τα ίδια, οι πάσες το ίδιο, τα ίδια μικρά γήπεδα παραμένουν...

Οκ οτι πεις...Διαφωνω καθετα...

Δημοσ.

Οκ οτι πεις...Διαφωνω καθετα...

Παντως αν η konami ειχε αυτο το υπερβολικο impact engine η αληθεια ειναι οτι θα ειχες ξεσπαθωσει ποσταροντας αν 1 λεπτο τα βιντεο που εχουν γινει "αναρπαστα" στο youtube..

Και για να μην παρεξηγηθω εχω ποσταρει απο χτες οτι ειναι πολυ καλο το ντεμο.Ομως και το νεο ντεμο του pes ειναι εξαιρετικο.Ειδικα η ΑΙ ειναι απλησιαστη.

Δημοσ.

Θεωρώ τον τρόπο ανάπτυξης στο FIFA πολύ ξεπερασμένο. Τυποποιημένες κινήσεις και γκόλ, επι το πλείστον απο τους επιθετικούς. Το φετινό PES είναι σχεδόν άριστο, οι τακτικές επιλογές είναι μίλια μακριά του FIFA και δημιουργούνται περισσότερες φάσεις στο γήπεδο.

Δημοσ.

Και το περσινό "σχεδόν" άριστο ήταν. Και το προπέρσινο. Και το αντιπροπέρσινο...

Παρ' ολ' αυτά με πείσατε να κάτσω να παίξω άλλο ένα PES demo, αν και βάζω από τώρα 1000 ευρώ στοίχημα ότι θα το έχω κλείσει πριν φτάσουμε στο ημίχρονο. Γιατί πολύ απλά είναι τραγικό.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...