Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αυτο το λενε μερικοι απο το 2011 οτι παιζουν μονο σε manual-slow! Εκει ειναι ολο το παιχνιδι...

και το οτι δεν ειναι αυτο ποδοσφαιρο εχει να κανει και με τον τροπο που παιζει κανεις. Ο τυπος κανει καθαρη επιδειξη.

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

94% απο Games Master.

http://www.computerandvideogames.com/318398/fifa-12-review-94-in-games-master/

Για να δουμε.Ισως για πρωτη φορα φετος να εχουμε 2 αξιοπρεπη ποδοσφαιρακια που δεν θα τα παρατησουμε σε 2 μηνες.

Επισης το παραπανω video ειναι της pc version.Το λεω διοτι κανει μπαμ οτι ειναι σε 1920x1080.Μην περιμενουν τετοια γραφικα οσοι θα το παρουν σε κονσολα.

Δημοσ.

Γιατί αύριο βρε παιδιά; Στις 13 δεν έχουν πει; Δεν νομίζω να βγει και μεσάνυχτα. Λογικά μεσημέρι της Τρίτης θα βγει, που γίνονται και οι ανανεώσεις του XBL.

Δημοσ.

Το "12" μάλλον είναι πιο ρεαλιστικό σενάριο όσον αφορά στα PC, μπας και υπάρξει καμια... διαρροή (πολύ χλωμό). Στις κονσόλες όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απλώς το ανέφερα γιατί δεν είδα πουθενά να λένε ότι έχει αλλάξει η γνωστή ημερομηνία.

Δημοσ.

Δω πάντως λέει :

So that’s it, tomorrow (13th) for Xbox 360, PC and US PS3 users the FIFA 12 will drop and then a day later (14th) European PS3 users will get their

FIFA fix. There will be an endless flow of videos, opinions, debate, arguments and I’m sure a lot of love too but remember, it’s just a demo and the real thing will be with us in just a few weeks.

Δημοσ.

Παιδια επιτελους, demo day σημερα...

Σε λιγες ωρες το εχουμε...

Καλο λιωσιμο...

Ισχύει και για Pc ; όπως έδειξα και σε προηγούμενο ποστ για ps3 Και pc παίζει και το 14 σαν ημερομηνία :-(

Δημοσ.

Πού το είδατε το 14/9 για PC; Απ' ότι έχω καταλάβει το περιμένουν σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι. Στις κονσόλες βέβαια είναι άλλη ιστορία, αφού λογικά θα πρέπει να περιμένουμε να ανανεωθούν τα XBL/PSN. Παραδοσιακά πάντως έχω την εντύπωση ότι τα demo βγαίνουν πρώτα στο XBL και μετά στο PSN.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...