oldermania Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 μου χαλασε το ρουτερ και ψαχνω ενα πολυ καλο της netgear τι μου προτεινετε?αυτο ειναι καλο που διαλεξα?ειναι καινουγιο? http://www.youtube.com/watch?v=u46Y57-xS1Q&feature=player_embedded
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 a.modem router μαλλον θες οχι μονο ρουτερ. β.αν εχεις πιο πολλα λεφτα πηγαινε vigor αλλιως καινουρια μοντελα ειναι τα dgn2200 λιγο πιο παλιο dgn 2000 kai 1000 το vigor αξιζει απλα ειναι λιγο ακριβα. σειρα 2710 μετα ειναι για τη χρηση το θες.αν η γραμμη σου ειναι σταθερη η οχι σε θεματα αποσυνδεσεων χαρακτηριστικα γραμμης επισης τι ρουτερ ειχες μεχρι τωρα? εγγυηση δεν ειχε εχει?
oldermania Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ελα φιλε να σε ρωτησω τελικα το μοντεμ ειχε εγγυηση και προβλημα και μου κανουν αντικατασταση αλλα λενε οτι δεν υπαρχει αυτο το μοντελο που ειχα και πρεπει να παρω ενα επομενο και μου ζητανε διαφορα η να μου δωσουν το πιστωτικο πισω εχω νευριασει πολυ με αυτη την υποθεση
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 στο πλαισιο εχει vigor .opote δωσε καμια διαφορα να παρεις vigor.αλλιως παρε κανα αλλο netgear.μια απο αυτες τις δυο μαρκες θα παιρνα παντως.τα υπολοιπα δυο ποστ πιο πανω.
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλο και netgear δε παιζει φιλε. Καλο για να κανεις τη δουλεια σου ομως....... μια χαρα.
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ολα ειναι και βαση λεφτων.για vigor Θα πας 130+ ανετα για netgear πανω κατω με τα ιδια λεφτα παιρνεις αλλο.εσυ διαλεγεις.οτι αντεχει η τσεπη σου ειδικα αυτον τον καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.