djhorhe69 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι επειγώντως τα φώτα σας. Στα windows 7 (32 bit) προσπαθω να κανω κοινη χρηση τον c και απο αλλο pc στο δικτυο windows 7 (64bit) τον βλέπω αλλα δεν έχω πρόσβαση. 3το UAC ειναι κλειστοεχω βαλει την μεταβλητh dword LocalAccountTokenFilterPolicy with the Value of 1εχω απενεργοποιηση την προστασια κωδικου για αρχεια κοινης χρησης 3 Οποιοε ξερει κατι ας βοηθησει ευχαριστω εκ των πρωτερων!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τον c κι εγω ποτε δεν μπορεσα αντιθετα με τα αλλα partition και δισκους που ειναι μια χαρα κοινοχρηστοι.
ChangeAllNow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι επειγώντως τα φώτα σας. Στα windows 7 (32 bit) προσπαθω να κανω κοινη χρηση τον c και απο αλλο pc στο δικτυο windows 7 (64bit) τον βλέπω αλλα δεν έχω πρόσβαση. Αν θέλεις να γίνει, πρέπει φάκελοι-δίσκος που επιθυμείς : 1. Να γίνουν κοινόχρηστοι στον Everyone με πλήρη έλεγχο, 2. Ο χρήστης που υπάρχει στον υπολογιστή στόχο να γίνει Κάτοχος φακέλων-δίσκου, 3. Στην Ασφάλεια να προστεθεί ο Everyone με πλήρη έλεγχο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Αν θέλεις να γίνει, πρέπει φάκελοι-δίσκος που επιθυμείς : 1. Να γίνουν κοινόχρηστοι στον Everyone με πλήρη έλεγχο, 2. Ο χρήστης που υπάρχει στον υπολογιστή στόχο να γίνει Κάτοχος φακέλων-δίσκου, 3. Στην Ασφάλεια να προστεθεί ο Everyone με πλήρη έλεγχο. Το 1 και 3 το εχω κανει κι εγω αλλα το 2 δεν το καταλαβα.
livetech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Για το 2 που λες, πας: δεξί κλικ στο φάκελο, ιδιότητες, ασφάλεια, για προχωρημένους, κάτοχος, επεξεργασία και αλλάζεις τον κάτοχο στον χρήστη που έχεις πλήρη πρόσβαση (στον εαυτό σου δηλαδή).
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Για το 2 που λες, πας: δεξί κλικ στο φάκελο, ιδιότητες, ασφάλεια, για προχωρημένους, κάτοχος, επεξεργασία και αλλάζεις τον κάτοχο στον χρήστη που έχεις πλήρη πρόσβαση (στον εαυτό σου δηλαδή). Ευχαριστω.Αυτο το κανω στο δικο μου pc γαι να εχουν οι αλλοι προσβαση στο c μου ?
livetech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Όχι αυτό το κάνεις για να γίνεις κάτοχος των αρχείων σου και να μπορείς να δίνεις εσύ τις προσβάσεις στους άλλους. 1. Δώσε πλήρη έλεγχο στο group Everyone στον δίσκο σου στο δικό σου το PC. 2. Βάλε τους 2 υπολογιστές στο ίδιο Workgroup. 3. Επιτρέψε την Κοινή Χρήση Αρχείων και εκτυπωτών στο Firewall από το δικό σου το PC (αυτό το κάνεις προσθέτοντας εξαίρεση). Αν πάλι δεν το βλέπεις δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Firewall στο PC σου. Τσέκαρε τα παραπάνω και πιστεύω ότι θα είσαι ΟΚ. Let me know..!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Όχι αυτό το κάνεις για να γίνεις κάτοχος των αρχείων σου και να μπορείς να δίνεις εσύ τις προσβάσεις στους άλλους. 1. Δώσε πλήρη έλεγχο στο group Everyone στον δίσκο σου στο δικό σου το PC. 2. Βάλε τους 2 υπολογιστές στο ίδιο Workgroup. 3. Επιτρέψε την Κοινή Χρήση Αρχείων και εκτυπωτών στο Firewall από το δικό σου το PC (αυτό το κάνεις προσθέτοντας εξαίρεση). Αν πάλι δεν το βλέπεις δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Firewall στο PC σου. Τσέκαρε τα παραπάνω και πιστεύω ότι θα είσαι ΟΚ. Let me know..!! Το εκανα στο δικο μου και μετα μια χαρα ειδα το c μου απο το pc του γιου μου.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.