tekdim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 απλά δεν το κολλάς ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλά είναι τα αυτοκόλλητα αρκεί να μην είναι υπερβολικά ή μαλακίες. Όπως τα περισσότερα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Και γιατί να διαφημίζω την τάδε εταιρεία..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Και γιατί να διαφημίζω την τάδε εταιρεία..; Kαι γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγω οταν μπαινω σε καραβια ανεκ,κτλ και μου κολλανε διαφημιστικο αυτοκολλητο πισω,το ξεκολλαω μπροστα τους και το κολλαω οσο πιο ψηλα μπορω στο καραβι ωστε να μη το φτασουν χωρις σκαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγω οταν μπαινω σε καραβια ανεκ,κτλ και μου κολλανε διαφημιστικο αυτοκολλητο πισω,το ξεκολλαω μπροστα τους και το κολλαω οσο πιο ψηλα μπορω στο καραβι ωστε να μη το φτασουν χωρις σκαλα έλα ντε..τι μακακία και αυτή στα καράβια Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Kαι γιατί όχι; ..γιατί ο Τσάμπας απεβίωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Το λιπαντικό wd40 κάνει καλή δουλειά στην αφαίρεση οποιασδήποτε κόλλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τάσος1972 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ελα πες την αληθεια , ποσες ωρες εσκαβες? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τάσος1972 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα