De@th L0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλά είναι τα αυτοκόλλητα αρκεί να μην είναι υπερβολικά ή μαλακίες. Όπως τα περισσότερα δηλαδή.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Και γιατί να διαφημίζω την τάδε εταιρεία..;
De@th L0rd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Και γιατί να διαφημίζω την τάδε εταιρεία..; Kαι γιατί όχι;
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγω οταν μπαινω σε καραβια ανεκ,κτλ και μου κολλανε διαφημιστικο αυτοκολλητο πισω,το ξεκολλαω μπροστα τους και το κολλαω οσο πιο ψηλα μπορω στο καραβι ωστε να μη το φτασουν χωρις σκαλα 1
skipperas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγω οταν μπαινω σε καραβια ανεκ,κτλ και μου κολλανε διαφημιστικο αυτοκολλητο πισω,το ξεκολλαω μπροστα τους και το κολλαω οσο πιο ψηλα μπορω στο καραβι ωστε να μη το φτασουν χωρις σκαλα έλα ντε..τι μακακία και αυτή στα καράβια Sent from my iPhone using Insomnia
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Kαι γιατί όχι; ..γιατί ο Τσάμπας απεβίωσε.
The_Judas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Το λιπαντικό wd40 κάνει καλή δουλειά στην αφαίρεση οποιασδήποτε κόλλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα