MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ψαχνω ελληνικους (η και αγγλικους) υποτιτλους για τα παρακατω dvd-συναυλιες: -25th anniversary Rock and Roll all of fame concert (το ειχε παιξει το mega την πρωτοχρονια με ελληνικους υποτιτλους). -Bob Marley live @ Rainbow theater 1980 (για αυτο μαλλον δεν υπαρχουν υποτιτλοι για τους στιχους των τραγουδιων, αλλα αν τυχον γνωριζει κανεις εστω και αγγλικους υποτιτλους θα ημουν ευγνομων). Και για την ταινια: -White Squall (Λευκη Καταιγιδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Twelve oclock high http://www.imdb.com/title/tt0041996/ Έχω "φάει" (στην κυριολεξία) όλο το νετ και δεν έχω βρεί υπότιτλους Κάντε κάτι please... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k.aggelis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους!έχω κατεβάσει την σειρά DEADWOOD η οποία έχει 3 season απο 12 επεισόδεια,έχω βρεί ελληνικούς υπότιτλους έως το 3 season επεισόδιο 3.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ για τα υπόλοιπα επεισόδια?εχω κοιτάξει σε πάρα πολλά sites!η αν ξέρετε κάποιο site για μετάφραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meanton Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 καλησπέρα ψαχνω ελληνικους ή έστω αγγλικούς υποτιτλους για τα οσκαρ 2010 μπορει να με βοηθήσει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους!έχω κατεβάσει την σειρά DEADWOOD η οποία έχει 3 season απο 12 επεισόδεια,έχω βρεί ελληνικούς υπότιτλους έως το 3 season επεισόδιο 3.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ για τα υπόλοιπα επεισόδια?εχω κοιτάξει σε πάρα πολλά sites!η αν ξέρετε κάποιο site για μετάφραση. google translate.. αλλα δε θα χεις και τα καλύτερα αποτελέσματα με τη μετάφραση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Υπότιτλους για την σειρά The outer limits του '95. Ψάχνω παντού, και βρίσκω μόνο 5-6 σύνολο. Θα σας ήμουν υπόχρεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα Ψαχνω υποτιτλους για το Undisputed 2 cd1 /cd2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα Ψαχνω υποτιτλους για το Undisputed 2 cd1 /cd2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα Ψαχνω υποτιτλους για το Undisputed 2 cd1 /cd2 http://www.greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=4540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα Ψαχνω υποτιτλους για το Undisputed 2 cd1 /cd2 http://www.greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=4540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaret29 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ψάχνω τους ελληνικούς υπότιτλους της ταινίας φράουλες και αίμα-the strawberry statement, ταινία του 1970 του Stuart Hagmann... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ψάχνω τους ελληνικούς υπότιτλους της ταινίας φράουλες και αίμα-the strawberry statement, ταινία του 1970 του Stuart Hagmann... Ούτε Αγγλικοί δεν βλέπω να υπάρχουν, πόσο μάλλον Ελληνικοί. Αν ξέρεις Ουγγρικά ή έχεις κανέναν γνωστό πες του να μεταφράσει ΑΥΤΟΥΣ. Μόνο αυτό βρήκα. Η επόμενη λύση είναι να πάρεις το βιβλίο και να το διαβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Ψαχνω και δεν μπορω να βρω τους εξης Υποτιτλους στα Ελληνικα για τις ποιο κατω ταινιες: 1.The Journey Of August King-ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ[1995] 2.B. Monkey (1998) Σας ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EfiR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Που μπορώ να βρω υπότιτλους για το ''Χίλιες και μία νύχτες'' που παίζεται στον ΑΝΤ1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EfiR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,ψάχνω υπότιτλους για το ''Χίλιες και μία νύχτες'' που παίζεται στον ΑΝΤ1.Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα