micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ποιο site εχει την μεγαλυτερη ποικιλια σε Ελληνικους υποτιτλους; Δεν υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης γιατί λίγο-πολύ όλα ανακυκλώνουν (leechάρουν) τους ίδιου υπότιτλους. Εγώ χρησιμοποιώ το subs4free.com σαν πρώτη φάση και αν δεν βρω εκεί πάω greeksubtitles.org και όπως είπα πριν, για δύσκολες και παλιές ταινίες κάνω μια τελευταία προσπάθεια στο opensubtitles.org Αν δε βρω αυτό που θέλω εκεί, αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι και πάω σε Αγγλικούς. Για σειρές το subs4series είναι πολύ δυνατό αλλά μου αρέσει και η οργάνωση του xsubs.tv. Παλαιότερα έψαχνα πολύ για σειρές στο tvsubtitles.net αλλά τελευταία μένει λίγο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icinema Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 https://www.afieromeno.gr/subs/ εκει θα βρεις εκτος απο υπότιτλους και αλλα χρησιμα εργαλεια. και φυσικά χωρις διαφημισεις και γυφτιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 https://www.afieromeno.gr/subs/ εκει θα βρεις εκτος απο υπότιτλους και αλλα χρησιμα εργαλεια. και φυσικά χωρις διαφημισεις και γυφτιες. Το οποίο leechάρει τους υπότιτλους από το opensubtitles.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icinema Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το οποίο leechάρει τους υπότιτλους από το opensubtitles.org ναι μονο που δεν σου πεταει διαφημισεις και το το κανει 1000 φορες ποιο γρηγορα απο οτι το Opensubtitles. και μιας και δεν αρεσε το εκλεισα ) φατε διαφιμησεις και badnwidth απο τα κινητα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν είπαμε ότι δεν μας αρέσει αλλά ότι leecάρει από το opensubtitles. Γιατί παρεξηγήθηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αμα κλεινεις ολοκληρο site απο ενα ποστ.. Βαψου μπλε φιλε μου και βουτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια γτ δεν υπαρχουν πουθενα υποτιτλοι για το the affair, εχουν βγει το 3 κ το 4 της σεζον 2 αλλα πουθενα στα ελληνικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icinema Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αμα κλεινεις ολοκληρο site απο ενα ποστ.. Βαψου μπλε φιλε μου και βουτα!! Μα δεν το εκλεισα και δεν ηξερα οτι μπαινετε Μιας και δεν με νιαζει καθόλου η επισκεψιμοτητα αυτα ολα που εχω στο Site τα εχω μονο γαι μενα. Αν κανετε View source θα δειτε οτι ουτε Google Analytics δεν εχω οποτε πως να ξέρω οτι εμπαινε κόσμος θα τοπ ανοιξω σε λιγο παλι και θα βαλω και extrta. γαι οσους εχωουν Windows εχω και μια εφαρμογη που θα σας λυσει τα χερια την χρησιμοποιώ εδω και 1 χρονο εχω εξηγησει σε αλλο post μου τι κανει και ψαχνω και 1-2 ατομα να μου πουνε ιδεες και αν την δοκιμασουν εδω ειναι ενα video με help Που εχω φτιάξει Σας ανοιγώ το site Σε 2 λεπτα. Αμα κλεινεις ολοκληρο site απο ενα ποστ.. Βαψου μπλε φιλε μου και βουτα!! παρεξηγηθηκα γιατι απλα εκτος παο το σχολιο σου οτι παιρνει απο το opensubetitles μπορουσες να γραψεις απο κατω. "thanks any way " Ετοιμο ξανα και πιο βελτιωμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μα δεν το εκλεισα και δεν ηξερα οτι μπαινετε [...] παρεξηγηθηκα γιατι απλα εκτος παο το σχολιο σου οτι παιρνει απο το opensubetitles μπορουσες να γραψεις απο κατω. "thanks any way " Κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε. Το σχόλιο το έκανα εγώ και όχι ο luxx και πως να πω thanx αφού δεν ανέφερες ότι το site είναι δικιά σου δουλειά; Απλά έβαλες ένα λινκ και είπες... https://www.afieromeno.gr/subs/ εκει θα βρεις εκτος απο υπότιτλους και αλλα χρησιμα εργαλεια. και φυσικά χωρις διαφημισεις και γυφτιες. Αν το έγραφες θα σου έλεγα φυσικά thanx και μπράβο για την προσπάθεια και την προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icinema Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε. Το σχόλιο το έκανα εγώ και όχι ο luxx και πως να πω thanx αφού δεν ανέφερες ότι το site είναι δικιά σου δουλειά; Απλά έβαλες ένα λινκ και είπες... Αν το έγραφες θα σου έλεγα φυσικά thanx και μπράβο για την προσπάθεια και την προσφορά. εχεις δικιο επρεπε να το πω λεπον εχω φτιαχει και κατι που πραγματικα λυνει τα χερια αλλα το 99% των movies ειναι κλειδωμενο με IP. τι σημαινει αυτο. ακομα και ολα τα Links απο τα movies να παρεις σε μια database και να τα πεταξεις σε ενα δικο σου Site δεν θα παιζουν γιατι τα links πρεπει να τα "χτυπησει" το δικο σου IP. με ajax το χεχναμε γιατι δεν σε αφηνει να παρεις απο αλλο Domain. H λυσεις ειναι 3 ειτε με Crhome Extension ( και ο Putlocker ευκολα θα δει τι κανω και θα το κοψει στο μελλον ) αρα απαριοπτετε ActiveX για IE δεν υπαρτχει λογος γιατι σε περιοριζει στο να χρησιμοποεις Internet Explorer και ειναι σαν να τρεχεις .exe και η τριτη λυση ειναι το .exe που δεν μπορει κανεις να σου κανει τιποτα αφου το κοροιδευεις με headers και νομιζει οτι το βλεπεις απο το Site του αλλα χωριες διαφημισεις. http://www.afieromeno.gr/afieromeno_player.exe εκει εχω ενα παλιο Player Που εχει πολλα movies αλλα σε οποιο σου βγαζει Watch Now Μπορεις να δεις δεν χανετε τιποτα να το κατεβασετε. Οι επιλογες ειναι με Right Clik στον ενσωματομενο Player. πρωτα πρεπει να εχετε εγκαταστησει το VLC PLAYER . μετα ολα ειναι ευκολα. Δοκιμαστε το και πειτε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια γτ δεν υπαρχουν πουθενα υποτιτλοι για το the affair, εχουν βγει το 3 κ το 4 της σεζον 2 αλλα πουθενα στα ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icinema Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια γτ δεν υπαρχουν πουθενα υποτιτλοι για το the affair, εχουν βγει το 3 κ το 4 της σεζον 2 αλλα πουθενα στα ελληνικα παροτυς στα αγγλικα και καντους τρανσλατε με το google transalte και τελος τοσο δυσκολο????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι τόσο δύσκολο. Ποιο google translate. Ξέρω πως θα τα μεταφρασε ι, με αστα να πάνε συντακτικό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παροτυς στα αγγλικα και καντους τρανσλατε με το google transalte και τελος τοσο δυσκολο????? Ναι και θα διαβάσεις "τρανσλατε" τους διαλόγους. Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι μια λύση έκτακτης ανάγκης, αλλά ταιριάζει μόνο σε κωμωδίες γιατί η μετάφραση θα είναι για γέλια. Εγώ θα προτιμούσα ή να περιμένω ή να τα δω με Αγγλικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icinema Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη για να καταλαβω τι λεμε . Αν δεν υπαρχουν υποτιτλοι στα Αγγλικα σε χαλαει να εχεις μια στοιχιώδη μεταφραση απο το google????? για να καταλαβω δηλαδη. βεβαια πρεπει αν ξερεις απο .srt αρχεια αφου το google με το που μεταφρασεις το αρχειο στο χαλαει. αρα εντοπιζω οτι το προβλημα ειναι εκει. ομως επειδη με ενδιαφερει το θεμα προγραμαμτιστικα θα φτιαξω ενα utility να το κανει και τοτε θα δουμε ποσο τις εκατο ανταποκρινετε στους κανονικους υποτιτλους. μεχρι τοτε αστον να ψαχνει να βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα