Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Κάντε post ΕΔΩ! v2.0

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα

Εχω κολλησει αρκετο καιρο τωρα στη μεση της 5ης σαιζον του Parks and Recreation. Δεν μπορω να βρω υποτιτλους σε κανενα απο τα στεκια που συχναζω. Το ιδιο συμβαινει και με την 6η σαιζον. Με την 7 δεν υπαρχει προβλημα. Οποιος εχει καμια ακρη και μπορει να βοηθησει, τον ευχαριστω εκ των προτερων.

Να σημειωσω οτι ουτε μεσω BSPlayer βρισκω!

Οντως και δεν ειναι μονο αυτο απο κωμικες που λειπουν επεισοδια ή τις σταματησαν,ειναι και τα wilfred,eastbound and down,curb you enthusiasm,arrested development κ.α

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για το Ghost in the shell v2.0 στην 1080p blu-ray εκδοση?Για το αυθεντικο του 1995 υπαρχουν σε dvd rip.Τους συγχρονισα και κανουν για του 1995 αλλα για τη νεα εκδοση δεν κανουν και δεν γνωριζω γιατι.Ιδιο frame rate εχουν και τα 2 αλλα καπου χαλαει το δευτερο.Το πρωτο δεν εχει καλη εικονα για αυτο ειπα να δω του 2008.

Δε ξέρω τι έκδοση είναι αυτή που λες. Το gits 2 είναι το innocence, βγήκε το 2004 και δεν είναι το ίδιο με το gits 1. Το πρώτο έχει και κάποιες bd εκδόσεις που δεν μπορεί να μην έχουν καλή εικόνα.

Δε ξέρω τι έκδοση είναι αυτή που λες. Το gits 2 είναι το innocence, βγήκε το 2004 και δεν είναι το ίδιο με το gits 1. Το πρώτο έχει και κάποιες bd εκδόσεις που δεν μπορεί να μην έχουν καλή εικόνα.

Το αυθεντικο είναι του 1995.Επειτα βγήκε το 2 το 2004.Το 2008 έβγαλαν το πρωτο με καλυτερα γραφικά.Το ονόμασαν εκδοση 2.0.Δεν έχει σχέση με του 2004.Τελικά μετα απο 2-3 rips κατεβασα ξανα την εκδοση του 1995 σε αρκετά καλη ποιότητα και βρηκα και subs που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτή την εκδοση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ελληνικοι υποτιτλοι για το shameless υπαρχουν μονο για την 1η και καποιοι της 3ης σεζον? τι περιεργο?μεταφραζουν τοσσες αηδιες και δεν εχουν πιασει το αριστουργημα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ψάχνω υποτιτλους για 1ο κυκλο Boardwalk Empire. Όσοι έχω βρει είναι λίγο off, δηλαδή αλλάζουν πιο γρήγορα και τελειώνουν πιο νωρίς, και το κάνει λίγο κουραστικό.

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχουν υποτιτλοι για την 720p εκδοση του Death note της πρωτης ταινιας?

http://www.imdb.com/title/tt0758742/?ref_=nv_sr_4

Για την δευτερη εχει γινει συγχρονισμος.Για την πρωτη υπαρχει η dvd rip εκδοση αλλα δεν μου βγαινει ο συγχρονισμος και απο οτι ειδα εχουν ιδια frames.

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχουν υποτιτλοι για την 720p εκδοση του Death note της πρωτης ταινιας?

http://www.imdb.com/title/tt0758742/?ref_=nv_sr_4

Για την δευτερη εχει γινει συγχρονισμος.Για την πρωτη υπαρχει η dvd rip εκδοση αλλα δεν μου βγαινει ο συγχρονισμος και απο οτι ειδα εχουν ιδια frames.

To death note το είχα δει όταν πρωτοβγήκε αλλά δεν θυμάμε σε ποια έκδοση ήταν. Δοκίμασες κάποιον από αυτά;

Ειλικρινά όμως, θα σου πρότεινα να δεις το anime. Υπάρχει funsubbed στα Ελληνικά από την animeclipse και είναι σε 37 χορταστικά επισόδεια.

• Like 1

To death note το είχα δει όταν πρωτοβγήκε αλλά δεν θυμάμε σε ποια έκδοση ήταν. Δοκίμασες κάποιον από αυτά;

Ειλικρινά όμως, θα σου πρότεινα να δεις το anime. Υπάρχει funsubbed στα Ελληνικά από την animeclipse και είναι σε 37 χορταστικά επισόδεια.

Το μονο site που δεν εψαξα.Κατεβασα την bd rip εκδοση, συγχρονισα κατα 1 δευτερο πιο μετα ολους τους υποτιτλους και ταιριαζουν απολυτα με την 720p των wiki να σε καλα.

Οσο για το anime το εχω δει ολο απο 2 φορες πριν 2-3 χρονια και ειναι σιγουρα μεσα στα 3 καλυτερα και πιο εξυπνα anime που εχουν βγει.Μεχρι το 13 επεισοδιο ειναι ολα ενα και ενα επειτα πεφτει λιγο το επιπεδο και μεχρι το 25 παει ετσι.Μετα αλλαζουν πολλα με αρκετα μετρια επεισοδια μεχρι και το 37 που τελειωνει και η σειρα.

• 1 μήνα μετά...

Παρατηρω οτι δεν υπαρχουν αρκετοι υποτιτλοι για την ταινια 3 idiots.

Εχω βρει καποιους, αλλα ειναι συγχρονισμενοι μονο μεχρι το μισο της ταινιας. Μπορουμε να κανουμε κατι;

Συγκεκριμενα η εκδοση ειναι Bluray 1080p απο phobos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...