micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ψάχνω υπότιτλους για το Rambo IV. Όσους βρήκα,ακόμη και αυτός με το ίδιο όνομα αρχείου,δεν έχουν καμία σχέση με την ταινία.Να τους συγχρονίσω δεν γίνεται,γιατί στην αρχή μπορεί να είναι εντάξει,αλλά σε μερικά σημεία λείπουν κομμάτια. Όταν λες "λείπουν κομμάτια" τι εννοείς; Ότι έχει κενά μετάφρασης; Δοκίμασε άλλη έκδοση υπότιτλων. Απ' ότι βλέπω πάντως, στο s4f όλοι οι υπότιτλοι είναι βασισμένοι στους υπότιτλους από amela, οπότε αν υπήρχαν κενά στους αρχικούς τότε όλοι θα έχουν αυτά τα κενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το αρχείο της ταινίας είναι αυτό rambo 2008 extended cut bluray 1080p dts dxva lonewolf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το αρχείο της ταινίας είναι αυτό rambo 2008 extended cut bluray 1080p dts dxva lonewolf Α, καλά. Εδώ ανακύκλωναν όλοι τους υπότιτλους από το workprint, εσύ ψάχνεις και για extend cut! Δες μήπως σου κάνουν τους Eureka για blueray 1080p, αν και στα σχόλια αναφέρουν και αυτοί ότι είναι βασισμένοι την έκδοση από amela. EDIT: Για δοκίμασε τους παρακάτω. Rambo 4 2008 John Rambo Extended Cut-gre.srt - 297767.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ασ' το φίλε.Τους έχω δοκιμάσει όλους,προσπαθώ να τους συγχρονίσω αλλά βλέπω λείπουν κομμάτια.Και όπως είπες,είναι από τον/ην ίδια uploader. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω άλλο αρχείο ταινίας μήπως φταίει αυτό.Ίσως πρόκειται για την έξτρα έκδοση με τις κομμένες σκηνές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Είναι έξτρα έκδοση με επιπλέον σκηνές (extended cut). Οι υπότιτλοι που σου δίνω είναι από το greeksubtitlse.info. Αν τους είχες δοκιμάσει και είναι το ίδιο τότε η μόνη λύση είναι να "βρεις" άλλη (απλή) έκδοση της ταινίας ή να συμπληρώσεις τα κενά μεταφράζοντας τους υπότιτλους στα σημεία που λείπουν από τους αντίστοιχους Αγγλικούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μου κάνει εντύπωση πάντως,πως κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να ανεβάσει υπότιτλους για την έξτρα έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Βασικά, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να φτιάξει μια proper έκδοση από το retail dvd/bd και όλοι ανακυκλώνουν τους ίδιους υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παιζει να φταιξει καποιος υποτιτλους για αυτη την ταινια? http://www.imdb.com/title/tt3097204/?ref_=fn_al_tt_3 Το πρωτο το ειδα 2 φορες και ελιωσα στο γελιο.Το 2 ειναι σε παρομοιο στυλ.Το εχω αρκετους μηνες κατεβασμενο αλλα δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δων Κιχώτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 εγω θελω να φτιαξουν υποτιτλους για τον παππου στο Jackass που εβγαλε την 2 ταινια του. (αλλα και να φτιαξει και η γυναικα μου κέικ,αλλιως.......μπούλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς σε ποια σελίδα μπορώ να βρω υπότιτλους για ταινίες bollywood? ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν καπου υποτιτλοι για την σειρα The League ; Ειναι 6 σεζον και δεν εχω βρει πουθενα μεχρι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς σε ποια σελίδα μπορώ να βρω υπότιτλους για ταινίες bollywood? ευχαριστώ εκ των προτέρων Ψάξε στα γνωστά sites με ελληνικούς υπότιτλους,όλο και κάτι θα βρεις.Αλλιώς,μόνο σε ελληνικούς trackers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Υπαρχουν καπου υποτιτλοι για την σειρα The League ; Ειναι 6 σεζον και δεν εχω βρει πουθενα μεχρι τωρα. στο xsubs εχει μεχρι το το 4ο επεισοδειο της 3ης σεζον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Έψαξα να βρώ υπότιτλους για μια Δανέζικη σειρά (προβάλετε και απο την ΝΕΡΙΤ) και δεν τα κατάφερα η σειρά λέγεται Arvingerne - The Legacy και στα Ελληνικά η κληρονομιά έχει 2 σεζόν ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω Ελληνικούς υπότιτλους για Δανέζικη σειρά όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gslenis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Γεια χαρα Εχω κολλησει αρκετο καιρο τωρα στη μεση της 5ης σαιζον του Parks and Recreation. Δεν μπορω να βρω υποτιτλους σε κανενα απο τα στεκια που συχναζω. Το ιδιο συμβαινει και με την 6η σαιζον. Με την 7 δεν υπαρχει προβλημα. Οποιος εχει καμια ακρη και μπορει να βοηθησει, τον ευχαριστω εκ των προτερων. Να σημειωσω οτι ουτε μεσω BSPlayer βρισκω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα