genius_13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τους έχει και εδώhttp://greeksubs4free.eu/vice-2015-greek-english-subtitles/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τους έχει και εδώ http://greeksubs4free.eu/vice-2015-greek-english-subtitles/ Για να τους εμφανίσει... : Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας κάνοντας Like / tweet /G+1 και ξεκλειδώστε περιεχόμενο ! Τι ζώα ρε φίλε! Αλλού δεν βλέπω να υπάρχουν (προς το παρόν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για αυτην την ταινια??? http://www.imdb.com/title/tt2614684/ Αυτοί δεν ταιριάζουν; Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τους υπότιτλους της ταινίας Vice 2015 720p BluRay x264-PSYCHD ; Τους βρίσκω στο subs4free αλλά κατεβαίνει ένα αρχείο zip που δεν ανοίγει και εμφανίζεται ως κατεστραμμένο Μια χαρά ανοίγει. Μόλις το δοκίμασα. Για να τους εμφανίσει... : Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας κάνοντας Like / tweet /G+1 και ξεκλειδώστε περιεχόμενο ! Τι ζώα ρε φίλε! Αλλού δεν βλέπω να υπάρχουν (προς το παρόν) Όντως. Λιτσάρουν υπότιτλους από άλλα sites και ζητάν και στήριξη για την προσπάθεια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μια χαρά ανοίγει. Μόλις το δοκίμασα. Τους κατέβασες από Site: δω ; Μπορείς να μου τους στείλεις; Σε μένα τόσο το winzip όσο και το winrar μου βγάζει μήνυμα για κατεστραμμένο αρχείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τους κατέβασες από Site: δω ; Μπορείς να μου τους στείλεις; Σε μένα τόσο το winzip όσο και το winrar μου βγάζει μήνυμα για κατεστραμμένο αρχείο Nαι. από εκεί. Ορίστε μια προώθηση, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 για fifty shades of grey δεν βρηκα τπτ εχει υποψιν κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπορούμε να βρούμε υπότιτλους για ALL IS BY MY SIDE (2013) LIMITED 720p BluRay x264-GECKOS ; Edit: Άκυρο. Μόλις τους ανέβασαν... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από udroxoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crownmare Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εχει βρει κανεις ελληνικους υποτιτλους για την 4η season του Arrested Development? Ok δεν ειναι τοσο καλη οσο οι προηγουμενες αλλα δε μπορω να βρω πουθενα!!! Τι γινεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Shameless Εχω βρει ΜΟΝΟ για την πρωτη season Οι αλλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ψαχνω τους εξης υποτιτλους. Don't Go in the House (1979) [1080p] The.Midnight.Hour.1985.DVDRip.Xv Dolls.1987.720p.BluRay.x264 Mostly.Ghostly.Have.You.Met.My.Ghoulfriend_.2014.720p.BluRay.x264.YIFY Flesh.for.Frankenstein.1973.1080p.BluRay.x264.YIFY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ρε παιδια για την σειρα vampire diareis σεασον 6 επεισοδιο 16 βρηκατε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δων Κιχώτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εγω θελω 50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να βρω πουθενά αγγλικούς υπότιτλους για τη season 3 του House of Cards (ehhhh). Ό,τι έχω κατεβάσει είναι ασυγχρόνιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cod7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδια μηπως εχετε βρει υποτιτλους για τη σειρα powers του playstation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ψάχνω υπότιτλους για το Rambo IV. Όσους βρήκα,ακόμη και αυτός με το ίδιο όνομα αρχείου,δεν έχουν καμία σχέση με την ταινία.Να τους συγχρονίσω δεν γίνεται,γιατί στην αρχή μπορεί να είναι εντάξει,αλλά σε μερικά σημεία λείπουν κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα