micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Για να μην απαντάει κανείς μάλλον δεν υπάρχουν και με το να κάνεις top το post σου δεν αλλάζει κάτι. Μια ματιά που έριξα είδα μόνο Αγγλικούς για τρία επεισόδια, εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonFustikis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για το Mayday, Air crash investigation ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για να μην απαντάει κανείς μάλλον δεν υπάρχουν και με το να κάνεις top το post σου δεν αλλάζει κάτι. Μια ματιά που έριξα είδα μόνο Αγγλικούς για τρία επεισόδια, εδώ. Ρώτησα ξανά επειδή δεν πήρα απάντηση. Και εγώ αυτό ξέρω για τους υπότιτλους που ζητάω οπότε δεν αλλάζει κάτι! Ευχαριστώ που με έλυσες την απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το είδα το ερωτηματικό αρχηγέ. Το ύφος τής απάντησής μου είχε σκοπό να τής δώσει έμφαση, απλώς διότι μού έκανε εντύπωση το να μη γνωρίζει το site κάποιος που ψάχνει τακτικά για ελληνικούς υπότιτλους. Τελικά είναι το subz.tv που άλλαξε domain. Δε βλέπω σειρές γι' αυτό δεν πήρα πρέφα. Αθώος ο κατηγορούμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω για ελληνικούς υπότιτλους του ντοκυμαντερ Medici : godfathers of the Renaissance. Σίγουρα υπήρχαν τους είχα βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω για ελληνικούς υπότιτλους του ντοκυμαντερ Medici : godfathers of the Renaissance. Σίγουρα υπήρχαν τους είχα βρει. Βρήκα Αγγλικούς εδώ, δεν ξέρω αν σε βολεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Για το δεύτερο επεισόδιο τού δέκατου κύκλου Criminal Minds, έχουν εμφανιστεί πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι και μού έχουν διαφύγει; Βρήκα εδώ για το πρώτο και για το τρίτο, ενώ για το δεύτερο βλέπω μόνο αγγλικούς μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Βρήκα Αγγλικούς εδώ, δεν ξέρω αν σε βολεύουν. Σε ευχαριστω, αλλα αγγλικους εχω βρει και εγω. Οι ελληνικοι εξαφανιστηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Έχει κανένας κάποια άκρη για ελληνικούς υπότιτλους για το "Through a Glass Darkly" του Bergman για έκδοση dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie-2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς αν και που μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία they call me renegade; http://en.wikipedia.org/wiki/They_Call_Me_Renegade#Soundtrack Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς αν και που μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία they call me renegade; http://en.wikipedia.org/wiki/They_Call_Me_Renegade#Soundtrack Ευχαριστώ! Ελληνικούς δε βρίσκω. Αν Βολεύεσαι και με Αγγλικούς εδώ (ξετικάρισε το "Use OpenSubtitles Download Manager") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 παιδια εχει βρει κανεις υποτιτλους για το Interstellar?ακομα σε cam ειναι,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 παιδια εχει βρει κανεις υποτιτλους για το Interstellar?ακομα σε cam ειναι,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο Και θέλεις να δεις σε camrip μια υποσχόμενη, επική ταινία επιστημονικής φαντασίας με ειδικά εφέ και αρκετές σκοτεινές σκηνές; Really;;; :shock: Για να γυρίσω όμως in-topic, όχι, δεν υπάρχουν υπότιτλοι ακόμα, ούτε καν Αγγλικοί. Θα πρότεινα όμως να περιμένεις για κάποια καλή κόπια να εμφανιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Και θέλεις να δεις σε camrip μια υποσχόμενη, επική ταινία επιστημονικής φαντασίας με ειδικά εφέ και αρκετές σκοτεινές σκηνές; Really;;; :shock: Αστα αστα αδερφε εχεις απολυτο δικιο αλλα ελα που δεν μπορω να κρατηθω με τιποτα,μονο που ειναι ο Νολαν απο πισω φρικαρω,πρεπει να την δω σε οποια μορφη κ αν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν οι αναζητήσεις μου σε υπότιτλους είναι μάλλον αρκετές... Έχουμε και λέμε: α. Ashes to Ashes σεζόν 3 από το 2ο επεισόδιο και μετά β.silicon valley σεζόν 1 από το 2ο επεισόδιο και μετά γ. coupling (μόνο για τα 2-3 πρώτα έχω βρει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα