mynam3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 εχει κανεις ελληνικους υποτιτλους για το hot tub time machine ειτε για την axxo ειτε για την diamond? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ψαχνω για Karate kid 2010 και Hammersmith is out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) για το Repo Men (2010) έχει βγει κάτι; δεν βρίσκω πουθενά (ελληνικούς) Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2010 από guido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 παιδια κανενα site για να βρουμε σιριαλ ξερετε γιατι σε αλλα τα εχει μισα σε αλλα σε parts .ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Παιδια θελω την βοηθεια σας !!! Δεν μπορω να βρω υποτιτλους μηπως ξερετε απο που μπορω να βρω υποτιτλους για αυτην την ταινια ? Black Dog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Γιατι δεν την νοικιαζεις ? Υπαρχει σε DVD εδω και μια δεκαετια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis00 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Παιδια ψαχνω υποτιτλους για την ταινια "simply irresistible"! Οσο κ αν εχω ψαξει δεν βρηκα πουθενα.εχει κανενας υποψιν του που μπορω να βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Φιλε μου Nik.K αν ηθελα να παω να την νοικιασω απο video club δεν θα σε ρωταγα.....φιλικα παντα,μπορεις να με βοηθησης να βρω των υποτιτλο για αυτην την ταινια ? η εστω καποιος αλλος αν δεν μπορεις εσυ.Φιλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meanton Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ψαχνω υποτιτλους για την σειρα Law and Order:Criminal Intent και συγκεκριμενα για την 5η season...Μήπως μπορει καποιος να με βοηθησει!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια ψαχνω υποτιτλους για το Μοnk για την 1η season για τα επεισοδια 2 και 4 εως 10 , απο την 3η season τα επεισοδια 5-8 και απο τη 2η season τα επεισοδια 12-16 εχω ψαξει αλλα σε καποια μου βγαζει καποια ΄΄εργαστηρια υποτιτλων΄΄και πρεπει να κανεις login.Πουθενα αλλου .Ευχαριστω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2010 από sanji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 παιδια κανενα site για να βρουμε σιριαλ ξερετε γιατι σε αλλα τα εχει μισα σε αλλα σε parts .ευχαριστω Αν ψάχνεις για επεισόδια και όχι για υπότιτλους τότε είσαι σε λάθος μέρος φίλε. Άσε που απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ τέτοιες αναφορές. --------------------------------------------------------------------------------------- Φιλε μου Nik.K αν ηθελα να παω να την νοικιασω απο video club δεν θα σε ρωταγα.....φιλικα παντα,μπορεις να με βοηθησης να βρω των υποτιτλο για αυτην την ταινια ? η εστω καποιος αλλος αν δεν μπορεις εσυ.Φιλικα. Μάλλον δεν θα το γλυτώσεις το video club αν θέλεις να δεις την ταινία με υπότιτλους. Δεν νομίζω να υπάρχουν υπότιτλοι γι' αυτήν την ταινία στα Ελληνικά. Αν θέλεις στα Αγγλικά δες ΕΔΩ. Αν πάντως αποφασίσεις να την νοικιάσεις (ή να μεταφράσεις τους Αγγλικούς), κάνε και ένα rip τους υπότιτλους με το subrip και ανέβασε τους σε κάποιο/κάποια από τα sites του 1ο post (subs4free, sutitlesworkshop κτλ) για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Αν ψάχνεις για επεισόδια και όχι για υπότιτλους τότε είσαι σε λάθος μέρος φίλε. Άσε που απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ τέτοιες αναφορές. ....................................................................................................... Υποτιτλους ψαχνω αλλα σε ολα τα site μου βγαζει ενα εργαστηρι υποτιτλωνκαι θελει να εισαι μελος .Για αυτο ψαχνω .Αν δεν υπαρχουν μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κανω αγγλικους σε ελληνικους υποτιτλους .Ευχαριστω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2010 από sanji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Υποτιτλους ψαχνω αλλα σε ολα τα site μου βγαζει ενα εργαστηρι υποτιτλωνκαι θελει να εισαι μελος .Για αυτο ψαχνω Αν λες για τα επεισόδια του monk που αναφέρεις παραπάνω, ενεργοποίησε την αποδοχή προσωπικών μηνυμάτων θα σου στείλω αυτά που έχω μήπως και σε βολέψουν. EDIT: στα έστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marylou5 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 γεια σας! Εγω ψαχνω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινια swept from the sea(το δωρο της θαλασσας!) Μηπως 3ερει κανεις που μπορώ ν τους βρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα