JUST-GAMER Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Πρεπει να αλλαξεις κωδικοποιηση στο media player ή στο προγραμμα που παιζεις τους υποτιτλους. Αν φυσικα το αρχειο .srt ειναι σωστο ετσι και μπορεις να δεις αν ειναι σωστο με το να το ανοιξεις με το προγραμμα wordpad και αν σου δειχνει κανονικα ελληνικα και οχι αλαμπουρνεζικα τοτε το αρχειο srt ειναι μια χαρα και πρεπει να κανεις αυτο που σου ειπα ποιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μαγκες,εχω ενα θεματακι με τους υποτιτλους.... Τους ελληνικους υποτιτλους μου τους βγαζει στα ''αλλαμπουρνεζικα''.... Καμια ιδεα; Το θέμα είναι πολυαπαντημένο. Δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω πολυ μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossbow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Για το Brooklyn Nine-Nine, έχει εντοπίσει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για τα επεισόδια από το 11 και μετά, της πρώτης σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Για το Brooklyn Nine-Nine, έχει εντοπίσει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για τα επεισόδια από το 11 και μετά, της πρώτης σεζόν; Μετά από πάρα πολύ καιρό που είχα βρει μόνο μέχρι το 10, κάποια στιγμή εμφανίστηκε και για το 11 και κόλλησε εκεί η όποια εξέλιξη. Υπομονή κάνω κι ελπίζω ότι θα βγάλουν και τους υπόλοιπους, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossbow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Κριμα και ειναι τοσο ωραια σειρα ,πολυ γελιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν υπότιτλοι ελληνικοί ή έστω αγγλικοί για τη σειρά animation thundercats 2011? Με το bs player δε βρήκα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ελληνικους υποτιτλους για την ταινια "Bad Johnson 2014 720p BluRay x264-PFa" παιζει να βρουμε πουθενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Ψαχνω για ελληνικους υποτιτλους για την 3η σεζον του suits για τις web-dl εκδοσεις, εχετε βρει τιποτα ή να βρω αλλη εκδοση? Ακυρο Ψιλοκανουν αυτοι της hdtv Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2014 από ms13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 υπάρχει κανένα καλό plugin που να δουλεύει απροβλημάτιστα με VLC και να κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους; όχι ότι έχω θέμα να βρω αλλά θα με ξεκούραζε αφάνταστα. (και όχι δεν θέλω να βάλω την βλακεία τον BSplayer γιατι έχω λόγους να τον θεωρώ Bull Shit Player ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έχει βρει κανείς υπότιτλους για το Sabotage.2014.1080p που να μην είναι απλά google translate; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 εντάξει τώρα ταινία (και ειδικά πρόσφατη ) με τον Schwarzenegger τι βάθος στους διαλόγους μπορεί να έχει για να μην σου κάνει η όποια μετάφραση και τα αγγλικά που λέει στις ταινίες σπαστά ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν υπότιτλοι ελληνικοί ή έστω αγγλικοί για τη σειρά animation thundercats 2011? Με το bs player δε βρήκα τίποτα. http://www.small-industry.com/search_report.php?search=thundercats+2011&x=14&y=15&searchType=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 υπάρχει κανένα καλό plugin που να δουλεύει απροβλημάτιστα με VLC και να κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους; όχι ότι έχω θέμα να βρω αλλά θα με ξεκούραζε αφάνταστα. (και όχι δεν θέλω να βάλω την βλακεία τον BSplayer γιατι έχω λόγους να τον θεωρώ Bull Shit Player ) Tους κατεβαζεις με το bsplayer και στην συνεχεια βλεπεις την ταινια με το vlc! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Γιατι με το bsplayer δεν μπορει να δει μια χαρα την οποιαδηποτε ταινια/βιντεο? Μ' αρεσει που του προτεινεις να κατεβασει τους υποτιτλους με το bsplayer αλλα να δει την ταινια με το vlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα