Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Κάντε post ΕΔΩ! v2.0

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει να αλλαξεις κωδικοποιηση στο media player ή στο προγραμμα που παιζεις τους υποτιτλους.

Αν φυσικα το αρχειο .srt ειναι σωστο ετσι και μπορεις να δεις αν ειναι σωστο με το να το ανοιξεις με το προγραμμα wordpad και αν σου δειχνει κανονικα ελληνικα και οχι αλαμπουρνεζικα τοτε το αρχειο srt ειναι μια χαρα και πρεπει να κανεις αυτο που σου ειπα ποιο πανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μαγκες,εχω ενα θεματακι με τους υποτιτλους....

Τους ελληνικους υποτιτλους μου τους βγαζει στα ''αλλαμπουρνεζικα''....

Καμια ιδεα;

Το θέμα είναι πολυαπαντημένο. Δες εδώ.

Για το Brooklyn Nine-Nine, έχει εντοπίσει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για τα επεισόδια από το 11 και μετά, της πρώτης σεζόν;

Μετά από πάρα πολύ καιρό που είχα βρει μόνο μέχρι το 10, κάποια στιγμή εμφανίστηκε και για το 11 και κόλλησε εκεί η όποια εξέλιξη. Υπομονή κάνω κι ελπίζω ότι θα βγάλουν και τους υπόλοιπους, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω για ελληνικους υποτιτλους για την 3η σεζον του suits για τις web-dl εκδοσεις, εχετε βρει τιποτα ή να βρω αλλη εκδοση?

Ακυρο

Ψιλοκανουν αυτοι της hdtv

Επεξ/σία από ms13

υπάρχει κανένα καλό plugin που να δουλεύει απροβλημάτιστα με VLC και να κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους; όχι ότι έχω θέμα να βρω αλλά θα με ξεκούραζε αφάνταστα. (και όχι δεν θέλω να βάλω την βλακεία τον BSplayer γιατι έχω λόγους να τον θεωρώ Bull Shit Player :P )

εντάξει τώρα ταινία (και ειδικά πρόσφατη ) με τον Schwarzenegger τι βάθος στους διαλόγους μπορεί να έχει για να μην σου κάνει η όποια μετάφραση και τα αγγλικά που λέει στις ταινίες σπαστά ειναι :P

Υπάρχουν υπότιτλοι ελληνικοί ή έστω αγγλικοί για τη σειρά animation thundercats 2011? Με το bs player δε βρήκα τίποτα.

:ph34r:

• Like 1

υπάρχει κανένα καλό plugin που να δουλεύει απροβλημάτιστα με VLC και να κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους; όχι ότι έχω θέμα να βρω αλλά θα με ξεκούραζε αφάνταστα. (και όχι δεν θέλω να βάλω την βλακεία τον BSplayer γιατι έχω λόγους να τον θεωρώ Bull Shit Player :P )

Tους κατεβαζεις με το bsplayer και στην συνεχεια βλεπεις την ταινια με το vlc!

• Like 1

Γιατι με το bsplayer δεν μπορει να δει μια χαρα την οποιαδηποτε ταινια/βιντεο?

Μ' αρεσει που του προτεινεις να κατεβασει τους υποτιτλους με το bsplayer αλλα να δει την ταινια με το vlc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...