Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys. Ψαχνω και εγω Ελληνικους υποτιτλους για το game of thrones s04e01  δεν βρισκω με την καμοια

Η εκδοση ειναι αυτη : Game.of.Thrones.s04e01.Two.Swords.1080p.AC3.5.1.Sphiinctone1

Ευχαριστω :)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Guys. Ψαχνω και εγω Ελληνικους υποτιτλους για το game of thrones s04e01  δεν βρισκω με την καμοια

Η εκδοση ειναι αυτη : Game.of.Thrones.s04e01.Two.Swords.1080p.AC3.5.1.Sphiinctone1

Ευχαριστω :)

Δεν την ξέρω αυτήν την έκδοση αλλά αν δεν ταιριάζουν οι κλασσικοί hdtv τότε ή θα κάτσεις να συγχρονίσεις ή βρες άλλη έκδοση.

Απ' ότι είδα για το συγκεκριμένο αρχείο ο uploader έχει αφαιρέσει το intro γιατί δεν ήταν σε 5.1 ήχο οπότε οι υπότιτλοι θα πρέπει να πάνε όλοι πίσω περίπου 2 λεπτά.

Δημοσ.

Ψαχνω ελληνικους υποτιτλους για την σειρα the good wife για το επεισοδιο s05e22.Ειναι το τελευταιο επεισοδιο της φετινης σεζον κ δεν ξερω τί εχει γινει,αλλα δεν βρισκω πουθενα υποτιτλους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ψαχνω ελληνικους υποτιτλους για το mythbusters οπιοδιποτε επισοδιου,οποιος τα βρει ας μου στιλει το λινκ με πμ...

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες , ψάχνω υπότιτλους για 1) ο πρίγκιπας του μπαιλ αιρ

2) για την ταινία the 4th floor (1999)

3) white water summer (1987) παίζει ο kevin bacon

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια,ψαχνω απο περσυ υποτιτλους για το ντοκιμαντερ που καναν για τον Napster και λεγεται "Downloaded",εψαξα σε ολα τα ελληνικα sites και δεν το εχει κανενας,αν ξερει κατι καποιος ας βοηθησει,ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...