Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Κάντε post ΕΔΩ! v2.0

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι ακόμα. Κι εγώ τους περιμένω (αλλά δεν θα σκάσω βέβαια) πότε θα βγουν.

Χωρίς να θυμάμαι σε τι ακριβώς ποιότητα την είδα (τουλάχιστον dvdrip πάντως, ούτε screener, ούτε cam, ts κ.τ.λ.), σε κάμποσα εγχώρια ...e-shops, υπάρχει με ελληνικούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να θυμάμαι σε τι ακριβώς ποιότητα την είδα (τουλάχιστον dvdrip πάντως, ούτε screener, ούτε cam, ts κ.τ.λ.), σε κάμποσα εγχώρια ...e-shops, υπάρχει με ελληνικούς.

Θα σου έκανε κόπος να βάλεις 1 link αν μπορείς ( εγώ ψάχνω 1080p αλλά θα κάνω μια αποπήρα να τους συγχρονίσω αν βρεθεί κάτι )

Χμ, ναι. Στο θέραπυ. Δεν λέει όμως κανένας σε αυτά τα σάιτ τι ποιότητα είναι.

btw, για το 1ο anchorman υπότιτλοι υπάρχουν στο opensubtitles (http://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-ell/idmovie-271).

Για το 2ο μάλλον είναι εσωτερική δουλειά του θέραπυ.

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις BS ; Δεν βρίσκει ούτε αυτό;

Δεν τους ...γεννάει τους υπότιτλους το BS ρε τρελέ! Από κάποια sites (στα οποία μπορείς να ψάξεις και μόνος σου) τους κατεβάζει.

Ναι ρε συ, αλλά μπορεί να είχε παραλείψει κάποιο.

Σαφώς, αλλά και το BS δεν ψάχνει σε όλα τα sites υποτίτλων, μόνο σε ορισμένα. Ακόμα και μόνο σαν αυτόματη λειτουργία βέβαια, είναι εξυπηρετικότατο.

@deesnider και εγώ βρήκα κάτι σαν αυτό που λέει ο micos000 δηλαδή να είναι μέσα με προσωπική δουλειά, αλλά τι να κάνεις θέλω την ποιότητα που έχω!!!

Δεν ρώτησα αυτό φίλε μου! αλλά δεν πειράζει :-) ( πάντως το site που μου δίνεις είναι για Σειρές. υπάρχει αντίστοιχο για ταινίες και είναι το ...4free , χθες δεν είχε ούτε εκείνο!) ...και σε πολλά άλλα.

Θα κάνω το search μου σήμερα μιας και νομίζω ότι κάτι μαγειρεύεται .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...