Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το link σου μου βγάζει οτι το αρχείο έχει διαγραφεί η το link ειναι λάθος 

2d988z.jpg

edit : 
τους ανέβασαν στο xsubs τλκ , anyway , thanks bro  B)

Επεξ/σία από nicoc89
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για τη σειρα Rules of engagement για τις σεζον  4,5 και 6?δεν βρισκω πουθενα

Τούς ψάχνω κι εγώ εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά μάταια (καθώς και για τα επεισόδια 10-11-12-13, τής 3ης σεζόν). Αν κάποιος έχει ιδέα - η κάποιο καλό θείο που θα μπορούσε να μας τις στείλει πλήρεις και υποτιτλισμένες στα ελληνικά, έστω και με ενσωματωμένους - θα με υποχρεώσει κι εμένα! Έχω βαρεθεί να τις έχω να κάθονται στο δίσκο και να μην τις βλέπω, καθώς τα αγγλικά μου είναι ανεπαρκή για να παρακολουθήσω ταινία ή σειρά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους...

Δημοσ.

Τούς ψάχνω κι εγώ εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά μάταια (καθώς και για τα επεισόδια 10-11-12-13, τής 3ης σεζόν). Αν κάποιος έχει ιδέα - η κάποιο καλό θείο που θα μπορούσε να μας τις στείλει πλήρεις και υποτιτλισμένες στα ελληνικά, έστω και με ενσωματωμένους - θα με υποχρεώσει κι εμένα! Έχω βαρεθεί να τις έχω να κάθονται στο δίσκο και να μην τις βλέπω, καθώς τα αγγλικά μου είναι ανεπαρκή για να παρακολουθήσω ταινία ή σειρά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους...

μεσ'το μυαλο μου εισαι...

Δημοσ.

Σας χρειάζομαι για δεύτερη φορά παιδιά.

Μιλάμε για το The Selfish Giant. Με παρέα που δεν γνωρίζει τα Αγγλικά αυτά, θέλω να τη δω. Όλο το Web δείχνει να μην έχει αγγλικούς.

lcwb.jpg

Αν πέσουν στα χέρια σας, κάντε ένα Quote.. ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολους,αν και δεν πιστευω να μπορει καποιος να με βοηθησει αλλα τελος παντων ποτε δεν ξερεις,ψαχνω για 2 σειρες παλιες

1)Sanford and Son (1972–1977)

http://www.imdb.com/title/tt0068128/

2)Taxi(1978-1983)

Τις ψαχνω εδω και χρονια αλλα δεν υπαρχει τιποτα,ειναι αρκετα παλιες σειρες αλλα με τεραστια επυτιχια στην Αμερικη,ειναι κλασσικες σειρες

Υ.Γ τους υποτιτλους ψαχνω ενοοω

Δημοσ.

Για τα επεισόδια 18 και 19 τής τρέχουσας σεζόν (9) τού criminal minds, έχει εντοπίσει κανείς πουθενά ελληνικούς υπότιτλους;

Δημοσ.

Για τα επεισόδια 18 και 19 τής τρέχουσας σεζόν (9) τού criminal minds, έχει εντοπίσει κανείς πουθενά ελληνικούς υπότιτλους;

Σας χρειάζομαι για δεύτερη φορά παιδιά.

Μιλάμε για το The Selfish Giant. Με παρέα που δεν γνωρίζει τα Αγγλικά αυτά, θέλω να τη δω. Όλο το Web δείχνει να μην έχει αγγλικούς.

lcwb.jpg

Αν πέσουν στα χέρια σας, κάντε ένα Quote.. ;)

δεν ξερω βεβαια ποιο εχεις αλλα τσεκαρε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φίλε μου! Λίγο μετά τη στιγμή που είχα κάνει το post, μπήκαν για το 19, αλλά για το 18 δεν είχαν μπει ακόμα. Τώρα είδα στο link που μού έστειλες ότι μπήκαν και για το 18!

(edit - μπινελίκι, για το 18: Με το google translate γίνομαι κι εγώ μεταφραστής...

...όποιος παρακολουθεί τη σειρά και τού είναι απαραίτητοι οι ελληνικοί υπότιτλοι, να μη δει το επεισόδιο με τους συγκεκριμένους, για κανένα λόγο. Τουλάχιστον όχι χωρίς να έχει δίπλα του δραμαμίνες...) 

Επεξ/σία από deesnider
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα δοκιμάσει πολλές πιάτσες αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι τους είχα δοκιμάσει. Τη διέγραψα, πάει. Θα περιμένω άλλο rip μωρέ δε πειράζει.

Ευχαριστώ για το reply.

Τελικά την είχα κρατήσει. Είσαι αστέρι, ο Ελληνικός κιόλας έκανε. <3

Στο όνομά σου θα τη δούμε.

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...