Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπου να'ναι τελειωνει και ο 2ος κυκλος του newsroom και ακομη τιποτα για υποτιτλους..ξερει κανεις κατι?δεν μπορω να φανταστω οτι μεταφραστες εχουν παρατησει σειρα με βαθμολογια στο imdb 8.5...

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψάχνω υπότιτλους για Breaking Bad, HDTV 720p x264 έκδοση (BiA και DIMENSION για να καταλάβετε). Κυρίως της 1ης σεζόν αλλά αν έχετε από την ίδια έκδοση τους υπότιτλους των υπολοίπων σεζόν δεν θα με χαλούσε καθόλου! Ότι έχω βάλει μέχρι στιγμής δεν δουλεύει.

Δημοσ.

καλα ρε παιδια για το before midnight δεν εχει βγει ακομα ουτε ενας υποτιλος της προκοπης?δεν μπορω να το καταλαβω αυτο,για τοσες παρακμιακες αηδιες βγαινουν και γιαυτη την ταινιαρα ακομα?

Δημοσ.

Ψάχνω υπότιτλους για Breaking Bad, HDTV 720p x264 έκδοση (BiA και DIMENSION για να καταλάβετε). Κυρίως της 1ης σεζόν αλλά αν έχετε από την ίδια έκδοση τους υπότιτλους των υπολοίπων σεζόν δεν θα με χαλούσε καθόλου! Ότι έχω βάλει μέχρι στιγμής δεν δουλεύει.

Κάνε μια προσπάθεια με τους dvdrip από εδώ (http://www.tvsubtitles.net/subtitle-133-1-gr.html)

εχει κανα 2 εβδομαδες που κυκλοφορησε το moon indigo και ακομα δεν βλεπω ουτε αγγλικους υποτιτλους, αν βρε κανενας ας στειλει καν πμ

Η ταινία που παραθέτεις λέει ότι θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβρη. Επίσης δεν βρήκα ταινία με τον τίτλο moon indigo. Με τον Γαλλικό τίτλο όμως (L'ecume des jours) βρήκα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχει ούτε Αγγλικούς υπότιτλους οπότε μην περιμένεις Ελληνικούς, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι!! Να ρωτησω ξερει κανεις που μπορω να βρω το Human Weapon απο το Σκαι με υποτιτλους δημαδη;; γιατι υποτιτλοι δεν παιζουν απο τη βλεπω...

Δημοσ.

ρε συ το εχει παιξει το history στη νοβα με υποτιτλους αλλα και ο σκαι οποτε σιγουρα καπου θα ειναι ανεβασμενο!! εγω σκεφτομαι στο mytog αλλα δεν εχω λογαριασμο πλεον για να ψαξω! δε μπορει να μην υπαρχει...

Δημοσ.

Εχω μια ερώτηση σχετικά με υπότιτλους. Γιατί σε όλες τις λέξεις που ξεκινάνε απο κεφαλαίο α με τόνο, λείπει το α?

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...