deesnider Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Παιδιά, μια ενημερωτική ερωτησούλα να κάνω; Ξέρετε μέχρι για ποιο επεισόδιο τής 4ης season τού Arrested Development, έχουν κυκλοφορήσει ελληνικοί υπότιτλοι; Μέχρι στιγμής έχω βρει και για το πέμπτο, αν και η season έχω την εντύπωση ότι περιέχεται ολοκληρωμένη στις αποσκευές τού θείου... (edit: Μιλάω για εκδόσεις web-rip...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα ελληνικους υποτιτλους για αυτη την ταινια Stay as You Are '78 (Così come sei) http://www.imdb.com/title/tt0077373/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έχουν βγει υπότιτλοι παιδιά για το 'Now you see me'? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέχρι στιγμής, έχω βρει μόνο στα αγγλικά. Φαντάζομαι, λίγη υπομονή πρέπει να κάνουμε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παιδιά, μια ενημερωτική ερωτησούλα να κάνω; Ξέρετε μέχρι για ποιο επεισόδιο τής 4ης season τού Arrested Development, έχουν κυκλοφορήσει ελληνικοί υπότιτλοι; Μέχρι στιγμής έχω βρει και για το πέμπτο, αν και η season έχω την εντύπωση ότι περιέχεται ολοκληρωμένη στις αποσκευές τού θείου... (edit: Μιλάω για εκδόσεις web-rip...) Άντε ρε 'σεις με τη μυστικοπάθειά σας! Πείτε τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Στις συνήθεις πηγές, δεν βλέπω να έχει βγει άλλος υπότιτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Στις συνήθεις πηγές, δεν βλέπω να έχει βγει άλλος υπότιτλος. Όλο το ζήτημα, είναι να αποκαλύψεις τις ...μυστικές σου πηγές, ρε άπληστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Προφανώς τις ίδιες θα έχουμε βρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ξέρει κανείς εάν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για το That '70s Show?Στα sites που έψαξα έχω βρει μόνο για 5-6 (διάσπαρτα) επεισόδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω φάει το κόσμο για το we 're the millers. Ούτε στα αγγλικά δεν βρίσκω, καμία ιδέα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αγγλικά.. δεν ξέρω πόσο σωστοί είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τους υπότιτλους για ολόκληρη την σειρά του Star Trek? Και των 6 και λινκ για κατέβασμα της animated? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αγγλικά.. δεν ξέρω πόσο σωστοί είναι... nope, thanx. Παραξενο παντως, τοσες μερες εχει βγει η ταινια στα γνωστα στεκια και ακομα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 nope, thanx. Παραξενο παντως, τοσες μερες εχει βγει η ταινια στα γνωστα στεκια και ακομα τπτ Μόλις βγήκαν... δες στο Subs4free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg_net Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ελληνικους υποτιτλους για το The Frozen Ground & The Cosmonaut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα