Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ελληνικους Η αγγλικους υποτιτλους για το Asterix and obelix God Save BRITANIA ή αλλιως στα Γαλλικα Asterix.et.Obelix.Au.service.De.Sa.Majeste.2012.FRENCH.DVDRip.XviD-UTT Ευχαριστω
deesnider Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν... ...την οικογένεια πρέπει να την αγαπάμε και να τη σεβόμαστε, αλλά εν προκειμένω... ...ο μπάρμπας μου είναι πολύ μ@λ@κ@ς!!! Μου έχει στείλει μέχρι στιγμής τις 5 πρώτες season από το «The Shield» (περιμένω να μου στείλει και τις δύο τελευταίες από λεπτό σε λεπτό), το οποίο είναι και γ@μώ τις αστυνομικές σειρές! Ενώ όμως σε γενικές γραμμές όλα φαίνονται καλά, οι ελληνικοί υπότιτλοι που περιλαμβάνει το πακέτο τής season 3, αν και βάσει ονομασίας υποδηλώνουν τη σωστή version, από συγχρονισμό είναι σε όλα τα επεισόδια...άλλα αντ' άλλων! Το ίδιο συμβαίνει και στο 11o επεισόδιο (τελευταίο) τής season 5 (όλα τα υπόλοιπα είναι σωστά). Έχει εντοπίσει πουθενά κάποιος σωστούς; Σε subz.tv και TVsubtitles.net, έχω βρει και ελληνικούς και αγγλικούς (και μάλιστα σε διάφορες εκδόσεις), αλλά είναι στα ίδια χάλια. Ακόμα και σωστούς αγγλικούς να μπορέσω να βρω, θα είναι κάτι... ...ευχαριστώ!
Gtr34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν... ...την οικογένεια πρέπει να την αγαπάμε και να τη σεβόμαστε, αλλά εν προκειμένω... ...ο μπάρμπας μου είναι πολύ μ@λ@κ@ς!!! Μου έχει στείλει μέχρι στιγμής τις 5 πρώτες season από το «The Shield» (περιμένω να μου στείλει και τις δύο τελευταίες από λεπτό σε λεπτό), το οποίο είναι και γ@μώ τις αστυνομικές σειρές! Ενώ όμως σε γενικές γραμμές όλα φαίνονται καλά, οι ελληνικοί υπότιτλοι που περιλαμβάνει το πακέτο τής season 3, αν και βάσει ονομασίας υποδηλώνουν τη σωστή version, από συγχρονισμό είναι σε όλα τα επεισόδια...άλλα αντ' άλλων! Το ίδιο συμβαίνει και στο 11o επεισόδιο (τελευταίο) τής season 5 (όλα τα υπόλοιπα είναι σωστά). Έχει εντοπίσει πουθενά κάποιος σωστούς; Σε subz.tv και TVsubtitles.net, έχω βρει και ελληνικούς και αγγλικούς (και μάλιστα σε διάφορες εκδόσεις), αλλά είναι στα ίδια χάλια. Ακόμα και σωστούς αγγλικούς να μπορέσω να βρω, θα είναι κάτι... ...ευχαριστώ! Δοκιμασε και αυτους http://www.opensubtitles.org/el/ssearch/sublanguageid-ell/idmovie-11553 προσοχή μην κατεβάσεις το πρόγραμμα που λέει 1
deesnider Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε και αυτους http://www.opensubtitles.org/el/ssearch/sublanguageid-ell/idmovie-11553 προσοχή μην κατεβάσεις το πρόγραμμα που λέει Να 'σαι καλά φιλαράκο! Θα τους δοκιμάσω άμεσα. Ελπίζω να είναι σωστοί, αλλά έτσι κι αλλιώς, σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες!
kostas_dr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 dee κατά addic7ed μεριά έχεις κοιτάξει, τουλάχιστον για αγγλικούς, έχει μεγάλη γκάμα υποτίτλων. http://www.addic7ed.com/show/17
dagnir Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξερω τι εχει γινει αυτη τη φορα αλλα ακομα δεν εχουν βγει υποτιτλοι για το Touch s02e03... Any ideas?
LuLa69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά sos δεν μπορώ να βρω πουθενά υποτίτλους για το In Treatment Season 2
ms13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ψαχνω υποτιτλους για το hunted. Οσους βρηκα δεν ειναι συγχρονισμενοι. Hunted - Season 1 [DVDRip] - cOOt
overpower Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ούτε για το Community s04ep02... lol τελικα συνεχιζει αυτη η σειρα? downloading
PETROS13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 έχετε βρει ελληνικούς για το psych για το s07 e 01 ?
infini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ψάχνω υπότιτλους για τις ταινίες "do the right thing" και "the loneliness of the long distance runner". Αν έχει κάποιος ας στείλει pm.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν διαθέσιμοι οι υπότιτλοι του MEGA (όχι κάποιας ανεξάρτητης προσπάθειας) από τη σειρά The Killing;
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Παιζει πουθενα κανενα sub για το scandal; Γυρισα ολες τις πολεις και τα χωρια, μα απαντηση δεν πηρα Μονο το 1ο και 2ο απο τον πρωτο κυκλο εχουν, κι ενω εχουν φτασει στο 15ο του 2ου κυκλου, δε βρισκω τιποτε...
hlektrologos 15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 καλησπέρα σε όλους και χρονιά πολλά θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που μπορώ να βρω ελληνικούς υποτίτλους για την ξένη σειρά hollywood heights season1 episode 30 ευχαριστώ εκ το προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα