Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EDIT:

Άκυρο, Αγγλικοί είναι.

Ναι, μόνο αγγλικοί. Και την είχε ζητήσει ένα παιδί απ'το Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά

Btw, υπάρχει τρόπος να κάνουμε extract τους καμένους υποτίτλους σε .srt ώστε να τους δούμε με την "αρχική" κόπια?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το είχα κατεβάσει, αλλά δε μου φόρτωνε το βίντεο (could not open video file using Avisynth), μάλλον γιατί δεν έχω περασμένο κανέναν codec στο σύστημα.

Σε μια άλλη ταινία που με ενδιέφερε και την κατέβασα με ενσωματωμένους, μερικές μέρες μετά οι ίδιοι υπότιτλοι (οι ίδιοι, όχι άλλη μετάφραση) ανέβηκαν στο subs4free. Άρα, ή την ανέβασαν οι ίδιοι ή κάποιος τους έκανε extract και τους ανέβασε,γι αυτό ρώτησα

Edit: ήταν και screener η ταινία, και παρόλο που ήταν καλή κόπια η κανονική, αυτή με τους ενσωματωμένους δε βλεπόταν

Δημοσ.

Για extract χλωμό το βλέπω. Μάλλον αυτός που δημιούργησε τους υπότιτλους τους ανέβασε και αυτόνομους στο s4f.

Με το vlc ή με το mpc-hc δοκίμασες; Και τα δύο δουλεύουν με δικούς τους codecs και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτε παραπάνω.

Δημοσ.

Με το vlc ή με το mpc-hc δοκίμασες; Και τα δύο δουλεύουν με δικούς τους codecs και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτε παραπάνω.

Όχι, εννοούσα ότι το Subrip δε μου φόρτωνε το βίντεο, τις ταινίες τις βλέπω στάνταρ με mpc_hc

Δημοσ.

Παιδιά, δεν μπορώ να βρω υπότιτλους για αυτά:

Bad Boy Bubby

cold fish

JEON WOO CHI (The Taoist Wizard)

Kids (1995)

Les Amours Imaginaires ή Heartbeats

Redline (animation 2009)

Summer Wars

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω πολλές μέρες τους υπότιτλους της ταινίας (ντοκιμαντέρ) : Jean Michel Basquiat - The Radiant Child .Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...