Billys636 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχω βρει πουθενα υποτιτλους για την ταινια Pontypool 2008. Αν εχει βρει κανενας κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexnir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εψαξα στα αρχικα Links του πρωτου post αλλα δεν βρηκα κατι για το Immortals ...οποιος ξερει ας πει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κάτσε ρε φίλε. Πριν 4 ημέρες παίχτηκε η ταινία στους κινηματογράφους (11-11-11). Πήγαινε να την δεις σε 3D να την απολαύσεις και άσε τα cam rips που είναι για τα μπάζα. Αυτές οι ταινίες μόνο εφέ προσφέρουν, τίποτα άλλο. Ή περίμενε λίγο να κάνουν τα τσακάλια την απομαγνητοφώνηση και την μετάφραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για αυτή την ταινία El Hijo de la novia (Son of the Bride) [2001] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Προσπαθώ να βρω υπότιτλους για το Lost season 5 έκδοση bluray SINNERS και season 6 bluray MACRO. Έχω κάνει search μέσω google αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Το μόνο που βρήκα είναι από την σελίδα www.greekdvdsubs.com που λέει ότι τους έχει (τουλάχιστον την season 5 SINNERS) αλλά μπορούν να κατεβάσουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες και οι εγγραφές είναι κλειστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Προσπαθώ να βρω υπότιτλους για το Lost season 5 έκδοση bluray SINNERS και season 6 bluray MACRO. Έχω κάνει search μέσω google αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Το μόνο που βρήκα είναι από την σελίδα www.greekdvdsubs.com που λέει ότι τους έχει (τουλάχιστον την season 5 SINNERS) αλλά μπορούν να κατεβάσουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες και οι εγγραφές είναι κλειστές. Ο 5ος κύκλος από sinners υπάρχει και στο xsub (http://www.xsubs.tv/index.php?catid=837) στο οποίο μπορείς να κάνεις εγγραφή. Για τον 6ο από macro δεν βρίσκω τίποτα. Βρες καλύτερα την έκδοση από Dimension και Immerse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ο 5ος κύκλος από sinners υπάρχει και στο xsub (http://www.xsubs.tv/index.php?catid=837) στο οποίο μπορείς να κάνεις εγγραφή. Για τον 6ο από macro δεν βρίσκω τίποτα. Βρες καλύτερα την έκδοση από Dimension και Immerse. Να είσαι καλά για την βοήθεια φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ! Για την season 6 macro, βρήκα μέσα από την σελίδα που μου είπες, την έκδοση για dvdrip topaz και παίζουν σωστά. Για άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ πολύ, να' σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανένας που να βρω υπότιτλους για την ταινία Cat Run; Παίζει η Paz Vega. Νομίζω είναι φετινή παραγωγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Επίσης, υπάρχουν πουθενά υπότιτλοι για το 1ο επεισόδιο του Αγγλικού Eleventh Hour; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν μπορω να βρω υποτιλους για τον 3ο κυκλο του community..για 3 πρωτα βρηκα αλλα για τα αλλα δεν βρισκω..μην πως ξερεται αν εχει πουθενα??στο tvsubtitles δεν εχει..και στο xsubs δεν εχει καν τη σειρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Το community το είχε αναλάβει το subs.gr. Τώρα που έκλεισαν δεν τους βγάζει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Τους βγάζει το subz.tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Τους βγάζει το subz.tv Βασικά αυτό είναι το subs.gr σε άλλον host. Καλά είναι να ενημερωθεί η λίστα στο 1ο post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 υπάρχουνε πουθενά μαζεμένοι όλοι οι υπότιτλοι για το top gear? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 το community δεν θα το αναλαβει κανεις τελικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα