Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Κάντε post ΕΔΩ! v2.0

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κάτσε ρε φίλε. Πριν 4 ημέρες παίχτηκε η ταινία στους κινηματογράφους (11-11-11). Πήγαινε να την δεις σε 3D να την απολαύσεις και άσε τα cam rips που είναι για τα μπάζα. Αυτές οι ταινίες μόνο εφέ προσφέρουν, τίποτα άλλο.

Ή περίμενε λίγο να κάνουν τα τσακάλια την απομαγνητοφώνηση και την μετάφραση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθώ να βρω υπότιτλους για το Lost season 5 έκδοση bluray SINNERS και season 6 bluray MACRO. Έχω κάνει search μέσω google αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Το μόνο που βρήκα είναι από την σελίδα www.greekdvdsubs.com που λέει ότι τους έχει (τουλάχιστον την season 5 SINNERS) αλλά μπορούν να κατεβάσουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες και οι εγγραφές είναι κλειστές.

Προσπαθώ να βρω υπότιτλους για το Lost season 5 έκδοση bluray SINNERS και season 6 bluray MACRO. Έχω κάνει search μέσω google αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Το μόνο που βρήκα είναι από την σελίδα www.greekdvdsubs.com που λέει ότι τους έχει (τουλάχιστον την season 5 SINNERS) αλλά μπορούν να κατεβάσουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες και οι εγγραφές είναι κλειστές.

Ο 5ος κύκλος από sinners υπάρχει και στο xsub (http://www.xsubs.tv/index.php?catid=837) στο οποίο μπορείς να κάνεις εγγραφή.

Για τον 6ο από macro δεν βρίσκω τίποτα. Βρες καλύτερα την έκδοση από Dimension και Immerse.

Ο 5ος κύκλος από sinners υπάρχει και στο xsub (http://www.xsubs.tv/index.php?catid=837) στο οποίο μπορείς να κάνεις εγγραφή.

Για τον 6ο από macro δεν βρίσκω τίποτα. Βρες καλύτερα την έκδοση από Dimension και Immerse.

Να είσαι καλά για την βοήθεια φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ! Για την season 6 macro, βρήκα μέσα από την σελίδα που μου είπες, την έκδοση για dvdrip topaz και παίζουν σωστά.

Για άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ πολύ, να' σαι καλά!

δεν μπορω να βρω υποτιλους για τον 3ο κυκλο του community..για 3 πρωτα βρηκα αλλα για τα αλλα δεν βρισκω..μην πως ξερεται αν εχει πουθενα??στο tvsubtitles δεν εχει..και στο xsubs δεν εχει καν τη σειρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...