anastasiap Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 γεια σε οποιον διαβασει το μηνυμα μου. Ψαχνω απελπισμενα ελληνικους υποτιτλους για τη σειρα GILMORE GIRLS και βρηκα μονο για τους 3 πρωτους κυκλους της σειρας. Οπου και να εχω εχω ψαξει σε οτι site κυκλοφορει με υποτιτλους . Το ξερω οτι ειναι παλια σειρα αλλα εχω κολλημα γι'αυτο οποιοσ ξερει κατι ασ βοηθησει παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos.thd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Kαλησπέρα. Ξέρει κάποιος φίλος που μπορώ να βρω GR-subtitles για το Cannonball Run (1981) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον : εδω ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ψάχνω τους υπότιτλους για το Alien vs Predator Extended Cut Bluray. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ψάχνω τους υπότιτλους για το Alien vs Predator Extended Cut Bluray. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Υπάρχουν για τα releases από TFiN και SEPTiC. Αν δεν ταιριάζουν δοκίμασε και το Extended DVD Rip. Πρέπει να ξέρεις και το team που την ανέβασε για να βρεις ακριβώς τους υπότιτλους αλλά συνήθως ταιριάζουν και από άλλα team. Αν δεν ταιριάζει κανένα, μπορείς να ασχοληθείς λίγο με το Subtitle Workshop για ψιλοσυγχρονισμό. Να προτείνω δύο μηχανές αναζήτησης που με έχουν βοηθήσει πολύ. Subs4Free και GreekSubtitlesProject. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Να προτείνω δύο μηχανές αναζήτησης που με έχουν βοηθήσει πολύ.Subs4Free και GreekSubtitlesProject. Το 1ο που δεν υπήρχε στη λίστα του opening post προστέθηκε, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχουν για τα releases από TFiN και SEPTiC.Αν δεν ταιριάζουν δοκίμασε και το Extended DVD Rip. Πρέπει να ξέρεις και το team που την ανέβασε για να βρεις ακριβώς τους υπότιτλους αλλά συνήθως ταιριάζουν και από άλλα team. Αν δεν ταιριάζει κανένα, μπορείς να ασχοληθείς λίγο με το Subtitle Workshop για ψιλοσυγχρονισμό. Να προτείνω δύο μηχανές αναζήτησης που με έχουν βοηθήσει πολύ. Subs4Free και GreekSubtitlesProject. Τα δοκίμασα όλα παιδιά αλλα δυστυχώς δεν είναι κανένα από το extended bluray. Τα δούλεψα και με το workshop αλλά τίποτα. Είναι άλλοι υπότιτλοι και με διαφορετική διάρκεια εντελώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 This is it Michael Jackson πουθενά έχουμε υπότιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 βγηκαν sto γνωστο site Subs4Free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koiliodoulos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για το King ralph εχουμε τιποτα?Παμπαλαια ταινια δεν βρισκω πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 σας έχω μια δύσκολη ταινία αλλά δεν μπόρεσα να βρω πουθενά υπότιτλους Armour Of God υπάρχουνε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αν εννοεις αυτο http://www.imdb.com/title/tt0091431/ τοτε http://www.opensubtitles.org/en/download/sub/216970 ενδεικτικα παντως, αμα εκανες search σε 2 απο τις μηχανες που αναφερονται στο πρωτο ποστ, θα τους εβρισκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 η ταινία αυτή είναι αλλά δεν θέλω αγγλικούς υπότιτλους αλλά ελληνικούς εκεί είναι το δύσκολο μιας και έψαξα αρκετά αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τυχαία είδα το Topic αυτό και σκέφτηκα "ΕΓΩ και αν έχω ταινία που δεν βρίσκεις subtitles με τίποτα..!". Η ταινία ονομάζεται The Cure και είναι του 1995. Ε λοιπόν είχα φάει πριν 1 χρόνο τον ΤΟΠΟ να βρω Subs και τον ξαναέφαγα πριν 1 εβδομάδα και ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπότιτλοι που ο Uploader είναι με ???? ??? ?? ??? ή με το όνομα BLADE είναι με Translator και δεν βγάζουν ΚΑΝΕΝΑ νόημα. Δεν έχω ιδέα γιατί είναι τόσο δυσεύρετοι.. Η ταινία είναι απίστευτα καλή για ΟΛΕΣ τις ηλικίες. Anyway, όποιος τους βρει θα τον παραδεχτώ και θα του βγάλω και το σκούφο! P.S Τις ταινίες μου τις βλέπω με Αγγλικούς ή χωρίς υπότιτλους.. Proficiency here, atsss. Για την αδερφή μου τους χρειάζομαι που δεν είναι τόσο καλή στα Αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Triumph of the nerds αν θα ήταν εύκολο... Δεν υπάρχουν πουθενά ελληνικοί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα