micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ταιριάζουν, το θέμα είναι πως θα τα βάλει στα iso! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maskashp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ψάχνω Ελληνικούς υπότιτλους για το Under the Volcano (1984) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanji Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω υποτιτλους για το : Inspector Rex in rome για το 1o επεισοδιο της 11ης σεζον πoυ λεγεται Lives in danger. Oι υποτιτλοι ας ειναι και αγλικοι αν και ελληνικοι δεν νομιζω να υπαρχουν. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δεν εχω βρει πουθενα για το the family jewels 1965 http://www.imdb.com/title/tt0059166/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν εχω βρει πουθενα για το the family jewels 1965 http://www.imdb.com/title/tt0059166/ Αγγλικοί υπότιτλοι (http://www.opensubtitles.org/el/subtitles/3478487/the-family-jewels-en) Ελληνικούς δεν βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 subs gr ή en απο την σειρα "the hills"? εχει κυκλοφορησει σε box set Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vazelos61 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σ'όλους σας μόλις έγινα κι εγώ μέλος τής παρέας σας καί θά ήθελα νά με βοηθήσετε σέ ένα προβληματάκι Συγκεκριμένα:Εχω κατεβάσει τήν ταινία "The yellow rolls royce" καί προσπαθώ εδώ καί ένα χρόνο νά βρώ ελληνικούς υπότιτλους.Από τό μόνο site πού μπόρεσα νά βρώ ήταν τό allsubs αλλά βγαίνουν αλαμπουρνέζικα (έκανα προβολή τών υπότιτλων πρίν κάνω αποσυμπίεση.Υπάρχει κάποια λύση; Τά sites πού χρησιμοποιώ γιά υπότιτλους είναι τά εξής: allsubs.org anysubs.com divxstation.com divxsubtitles.net downloadsubtitles.net findsubtitles.com freesubtitle.com Free-subtitles.org Greek-subs.opticjungle.gr greeksubtitles.gr greeksubtitlesproject.com grsubs.gr moviesubtitles.org mysubtitles.com/greek-subtitles Mysubtitles.org opensubtitles.org/el podnapisi.net RAPIDSUBS.COM subs.nu subs.to subs4free.com subscene.com subtitlecube.com subtitleonline.com subtitles.gr subtitlesbox.com subtitleseeker.com www.subtitlez.com/subtitlesearch.aspx tinysubs.com titles.box/index.php Υπάρχουν κι άλλα sites;Γιατί πρέπει νά πώ ότι έχω κι άλλες ταινίες πού δέν μπορώ νά βρώ ελληνικούς υπότιτλους όπως "Two way stretch" μέ τόν Πίτερ Σέλλερς "The seven sinners" μέ τόν Τζών Γουέϊν Θέλω νά σάς ευχαριστήσω εκ τών προτέρων γιά τήν υπομονή σας νά μέ διαβάσετε καί πρέπι νά τονίσω ότι στό παρελθόν βοηθήθηκα πάρα πολύ σέ θέματα ταινιών καί υπότιτλων. vazelos61 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το Allsubs μην το πολυπιστεύεις για τους Ελληνικούς υπότιτλους. Συνήθως μπερδεύει τους υπόλοιπους βαλκανικούς με τους Ελληνικούς. Κατέβασε τους Αγγλικούς και αν έχεις κουράγιο μετέφρασε τους στα Ελληνικά και ανέβασε τους εσύ κάπου. Αλλιώς δες την ταινία με Αγγλικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ελληνικούς υποτίτλους για το Submarine παρακαλώ (για την HD κόπια, όχι τα DVDrip), και γρήγορα, γιατί μόλις την κατέβασα και σπαρταράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ελληνικούς υποτίτλους για το Submarine παρακαλώ (για την HD κόπια, όχι τα DVDrip), και γρήγορα, γιατί μόλις την κατέβασα και σπαρταράει Μόνο Αγγλικοί (ακόμα). http://www.greeksubtitles.info/get_greek_subtitles.php?id=155257 Και αυτοί για dvdrip, ίσως και να ταιριάζουν. . .. ... Μάλλον θα μπαγιατέψει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μάλλον θα μπαγιατέψει! Ωχ, αλήθεια? Δεν πειράζει, μάλλον θα τη δω με αγγλικούς. Υπάρχουν και για την HD κόπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ωχ, αλήθεια? Δεν πειράζει, μάλλον θα τη δω με αγγλικούς. Υπάρχουν και για την HD κόπια Άκυρο. Μόλις βγήκαν και οι Ελληνικοί... http://www.freeprojectx.com/download-s3e989eea80.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Άκυρο. Μόλις βγήκαν και οι Ελληνικοί... http://www.freeprojectx.com/download-s3e989eea80.html Δεν ταιριάζουν God damn it! Κάτι μου λέει όμως ότι θα βγουν και οι σωστοί σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν ταιριάζουν God damn it! Κάτι μου λέει όμως ότι θα βγουν και οι σωστοί σύντομα Περίεργο. Και το dvdrip και το bdrip είναι στα 23.976 fps. Θα έπρεπε να ταιριάζουν. Πια έκδοση του hd έχεις κατεβάσει; Μήπως είναι κανένα περίεργο; Με το mediainfo μπορείς να δεις πόσα fps είναι (στο video->Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου). Μην δίνεις λινκ, μόνο το όνομα πες. Έχω βρει τρία (AVCHD, ICEBANE, SCENELOVERS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Είναι η πρώτη (720p BluRay X264-AVCHD) και είναι όντως 23.976 fps. Βρε λες να ταίριαζαν? Κάτσε να τους ξανακατεβάσω Edit: Δεν ταιριάζουν, προηγούνται οι υπότιτλοι κάποια δευτερόλεπτα Κατεβάζω και τη Scenelovers να δούμε αν ταιριάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα