Gkostas2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για το American crime story season 3; Έψαξα όλα τα γνωστά sites κ δεν βρήκα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για το American crime story season 3; Έψαξα όλα τα γνωστά sites κ δεν βρήκα τίποτα. Μόνο στα Αγγλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/10/2022 στις 1:51 ΜΜ, GATE123 είπε Μόνο στα Αγγλικά. Αυτούς βρήκα κ γω. Κρίμα ρε γμτ γιατί είναι δημοφιλής σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα! Έχω κατεβάσει το Silent Hill 2006 .. έψαξα υπότιτλους. Βρήκα στα ελληνικά αλλά φαίνονται κινεζικά! Το έβαλα και στη τηλεόραση και πάλι τα διαβάζει σα κινεζικά. Έψαξα τριγύρω και δεν βρίσκω με τίποτα αλλου ελληνικούς υπότιτλους! Καμία βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα! Έχω κατεβάσει το Silent Hill 2006 .. έψαξα υπότιτλους. Βρήκα στα ελληνικά αλλά φαίνονται κινεζικά! Το έβαλα και στη τηλεόραση και πάλι τα διαβάζει σα κινεζικά. Έψαξα τριγύρω και δεν βρίσκω με τίποτα αλλου ελληνικούς υπότιτλους! Καμία βοήθεια; Πρέπει να ρυθμίσεις τον player να δέχεται τους ελληνικούς υπότιτλους. Στον VCL στις ρυθμίσεις υποτίτλων έχει Greek ISO 8859-7 ή Greek Windows - 1253 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα! Έχω κατεβάσει το Silent Hill 2006 .. έψαξα υπότιτλους. Βρήκα στα ελληνικά αλλά φαίνονται κινεζικά! Το έβαλα και στη τηλεόραση και πάλι τα διαβάζει σα κινεζικά. Έψαξα τριγύρω και δεν βρίσκω με τίποτα αλλου ελληνικούς υπότιτλους! Καμία βοήθεια; Άνοιξε τους υποτιτλους με το σημειωματάριο. Μετά πήγαινε όπως είναι Αποθήκευση ως. Άλλαξε κάτω που λέει κωδικοποίηση σε unicode ή utf8. Άλλαξε τον τύπο αρχείου από *.txt σε *.* και αποθήκευσε πάνω στο ίδιο αρχείο. Έτσι θα διορθωθεί για την τηλεόραση και για τα προγράμματα αναπαραγωγής. Έλεγξε όμως και στην διαχείριση γλωσσών την επιλογή γλώσσας για μη unicode προγράμματα αν είναι στα Ελληνικά γιατί αυτό επιρεάζει όλο το σύστημα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Εγώ εάν έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους έχω το Subbr Pro και μου τους διορθώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να βρω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία The Silent Natural 2019 ; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tarantules είπε Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να βρω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία The Silent Natural 2019 ; Μόνο Αγγλικοί υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, κατέβασα μια ταινία. Στο notepad βλέπω τα γράμματα κανονικά στα Ελληνικά. Αλλά όταν πάω να το βάλω στο movie player του υπολογιστή τα δείχνει σαν κινέζικα. Εδώ τι λάθος γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα, κατέβασα μια ταινία. Στο notepad βλέπω τα γράμματα κανονικά στα Ελληνικά. Αλλά όταν πάω να το βάλω στο movie player του υπολογιστή τα δείχνει σαν κινέζικα. Εδώ τι λάθος γίνεται? Στις 25/10/2022 στις 8:22 ΜΜ, micos000 είπε Άνοιξε τους υποτιτλους με το σημειωματάριο. Μετά πήγαινε όπως είναι Αποθήκευση ως. Άλλαξε κάτω που λέει κωδικοποίηση σε unicode ή utf8. Άλλαξε τον τύπο αρχείου από *.txt σε *.* και αποθήκευσε πάνω στο ίδιο αρχείο. Έτσι θα διορθωθεί για την τηλεόραση και για τα προγράμματα αναπαραγωγής. Έλεγξε όμως και στην διαχείριση γλωσσών την επιλογή γλώσσας για μη unicode προγράμματα αν είναι στα Ελληνικά γιατί αυτό επιρεάζει όλο το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άλλαξε τον τύπο αρχείου από *.txt σε *.* Αυτό δεν το πολυκατάλαβα. Επέλεξα στον συγκεκριμένο υπότιτλο UTF-8 Στην διαχείρηση γλώσσας για τα non-unicode ήταν στα αγγλικά και το άλλαξα στα ελληνικά. Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Κατέβασα το VLC να δώ και μια ταινία την δείχνει κομπλέ στα ελληνικά.. Αυτή που θέλω να βάλω στην μέσα τηλεόραση. Την άλλην όμως εξακολουθεί να τη βγάζει στα κινέζικα. Το ψάχνω ακόμα EDIT: Κατάλαβα τι παίχτηκε. Η μία ταινία είναι καινούργια και έχει κολλημένους κορεάτικους υπότιτλους επάνω της.. την γκαντεμιά μου.. ενώ τα έβλεπα ελληνικά δεν κατάλαβα ότι οι άλλοι είναι κολλημένοι. Όσον αφορά τη δεύτερη ταινία, βρήκα απο αλλού υπότιτλους και παίξανε κομπλέ. Σας ευχαριστώ και καλό απόγευμα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από sp3cial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 https://www.imdb.com/title/tt10270204/ Eχουμε υποψη μας subs για το La Voluntaria μηπως? Επισης ακομα αναζητω για το Les Jeunes Amants https://www.imdb.com/title/tt13462472/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και δε τους βρίσκω?? https://www.imdb.com/title/tt0043651/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και δε τους βρίσκω?? https://www.imdb.com/title/tt0043651/ Θα πρέπει να βολευτείς με τους Αγγλικούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα