greekgreek Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Έχω μια σειρά που δεν έχω βρει υπότιτλους, για τη συγκεκριμένη έκδοση. Τα επεισόδια έχουν μέσα αγγλικούς υπότιτλους. Μπορώ να εξάγω τους αγγλικούς , υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να συγχρονίζει αυτόματα τους ελληνικούς (που έχω βρει) με τους αγγλικούς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά γίνεται ,αυτό που ρώτησα , το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει ο αριθμός των υποτίτλων(time codes) να είναι ακριβώς ίδιος Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από greekgreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKOKMAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 παιδια εχω φαει τον κοσμο να βρω ελληνικους για το top gear και για το The.Grand.Tour. Ξερει κανενας τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Γεια σε ολους! Προσπαθω να φτιαξω συλλογη με ολοκληρη την σειρα Two And A half Men και δυσκολευομαι να βρω υποτιτλους για την δευτερη σαιζον σε 720p η 1080p web-dl η παρομοιο αλλα οχι dvdrip. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 καλησπέρα!ψάχνω υπότιτλους για την τρίτη σεζόν του jack irish,και για την ταινία Jack Irish: Dead Point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbtm Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Έχει κάποιος τους υπότιτλους από τη σειρά-ντοκιμαντέρ The trials of life; Τους βρήκα στο greek subtitles project, αλλά λέει ότι είναι κατεστραμμένο το αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δώσε λινκ γιατί η σελίδα του greek subtitles project που έχω δεν μου δουλεύει. Δεν βλέπω όμως να υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι για την συγκεκριμένη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbtm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Αυτό είναι το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως θέλει να είσαι γραμμένος; Δεν φορτώνει τίποτα από το λινκ και στην αρχική σελίδα έχει τρεις ταινίες και τίποτε άλλο. Επίσης δεν δουλεύει κανένα λινκ στην σελίδα, εκτός από το imdb και το rotten tomatos. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbtm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δεν έχω κάνει εγγραφή και μια χαρά κατεβάζω το zip. Μπορώ να σου στείλω το zip σε κάποιο email, να το δεις κι εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Στείλτο pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 in the same breath > δεν το βλέπω κάπου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δεν το βλέπεις γιατί δεν έχει (ακόμα) Ελληνικούς υπότιτλους. Μόνο Αγγλικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δεν μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για τη σειρά Relic Hunter.Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, enatimiousername είπε ψάχνω υπότιτλους για το Rogue trader https://www.imdb.com/title/tt0131566/ η ταινια ειναι σκωτσεζικη οποτε χωρις υποτιτλους ειναι αδυνατον να τη δεις Μα γιατί κανείς δεν ψάχνει στο opensubtitles;;; https://www.opensubtitles.org/el/subtitles/196567/rogue-trader-el 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα