mrpink Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-ell/idmovie-711275 Δεν τους έχω δοκιμάσει γιατί δε βλέπω σκουπίδια, πιθανόν όμως να μην είναι καλοί γιατί δεν υπάρχουν στα άλλα σάιτ Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από mrpink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, blanka είπε κυκλοφόρησε σήμερα αυτό Star.Wars.Episode.IX.The.Rise.of.Skywalker.2019.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTG Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου υπότιτλους; έψαξα στο www.greeksubtitles.info αλλά τίποτα ακόμα Εδώ... https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/8127103/star-wars-the-rise-of-skywalker-el 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) α Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από mrpink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μηπως εχει βρει κανεις, Αγγλικους ή Ελληνικους υποτιτλους για το Cool As Ice (1991); Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από SupaCoopa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ούτε Αγγλικούς, ούτε Ελληνικούς έχει. Εκτός αν μιλάς κάποια Βαλκανική γλώσσα για τις οποίες έχει στο opensubtitles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ναι, τους εχω βρει αυτους αλλά δεν με βοηθουν τα "Βαλκανικά" μου. Παιζει να ειναι η μοναδικη ταινια, σταλμενη απο τον καλο μου θειο, για την οποια δεν μπορω να βρω υπότιτλους στα Αγγλικα. Ακομα και για τελειως ελεεινές καλτίλες, συνηθως κατι υπαρχει. Για την first motion picture του Βανίλλα, τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Επανερχομαι με αλλη δυσκολη "ασκηση"... Υποτιτλοι για την σειρα "Lock, Stock..." (2000); https://en.wikipedia.org/wiki/Lock,_Stock... Αγορασα το ευρωπαϊκο DVD απο Amazon UK, αλλα δεν εχει υποτιτλους - και τα Αγγλικα που μιλανε στην σειρα δεν τα καταλαβαινουν ουτε οι Αγγλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Άλλη φορά πριν αγοράσεις κάποια σειρά να ψάχνεις αν υπάρχουν υπότιτλοι πρώτα. Για την συγκεκριμένη δεν υπάρχει τί-πο-τα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Ξερει καποιος απο που μπορω να βρω ελληνικους υποτιτλους για την νεα animated ταινια Onward? σε 2-3 site που ξερω δεν εχει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, DTsuras είπε Ξερει καποιος απο που μπορω να βρω ελληνικους υποτιτλους για την νεα animated ταινια Onward? σε 2-3 site που ξερω δεν εχει τιποτα Δεν έχει ακόμα Ελληνικούς υπότιτλους. Stay tuned. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για το Τime jumpers.Είναι του 2008.Έχει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δε νομίζω να βρεις και αν βρεις μάλλον θα είναι από αυτόματη μετάφραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 καλησπερα παιδια! ενω στο stremio βρησκει υποτιτλους, δεν μπορω να βρω σε κανενα site για την σειρα just shoot me 7η season. Επισεις για την σειρα Cheers οποιος μπορει να βοηθησει... Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Και εγώ ψάχνω υπότιτλους για όλη την σειρά Cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Καλησπερα παιδα. Για αυτην την εκδοση I See You 2019 2019 BluRay 1080p DTSHD 5.1 x264-LEGi0N η αυτη I.See.You.2019.1080p.BluRay.x264-EiDER εχετε βρει ελληνικους υποτιτλους? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα