Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω διχως αποτελεσμα αγγλικους, ελληνικους ή εστω ιταλικους υποτιτλους για το παρακατω, αλλα ματαια :( 

La Paranza dei Bambini

ΕΝΤΙΤ: Ιταλικους μολις βρηκα οποτε το βλεπω κι ετσι, αλλα θα προτιμουσα τους αγγλικους ή τους ελληνικους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγηκε υποτιτλος στο S4F για Joker (2019) HQ DVDScr x264 αλλα δεν υπαρχει σε κανενα τορενταδικο το συγκεκριμενο αρχειο. Αν εχει καποιος ιδεα που θα το βρουμε ας μου στειλει ενα ΠΜ. Αν το post μου ειναι εκτος κανονων ας σβηστει. Thanks!

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν είναι από τα χειρότερα camrips, ίσα-ίσα η ποιότητα είναι αρκετά αποδεκτή για camrip. Αυτή όμως η αηδία με τα bet μηνύματα να κόβουν βόλτες στην οθόνη με κάνει να θέλω να ξεράσω.

Εννοείτε ότι δεν πρόκειται να δω ποτέ τέτοιες ποιότητες και εννοείτε ότι απαγορεύονται οι συζητήσεις για torrents ταινιών και σειρών.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω υποτιτλους αγγλικους ή ελληνικους (δυσκολο) για τα αμερικανικα survivor.

Γραφω αναλυτικα για ποιες season και επεισοδια θελω

Season 6 The Amazon------ Εχω βρει μονο για το επεισοδιο 1. Ψαχνω ολους τους υπολοιπους.

Season 10 Palau----- Εχω βρει για τα επεισοδια 1,2,3,5,6. Ψαχνω ολους τους υπολοιπους.

Season 13 Cook Islands------ Εχω βρει για τα επεισοδια 5,6,8,9,10,11,12,13,14,15. Ψαχνω ολους τους υπολοιπους.

Season 27 Blood vs Water-------- Εχω βρει για τα επεισοδια 1,2,3,4,5,13. Ψαχνω ολους τους υπολοιπους.

Season 28 Cagayan------- Εχω βρει μονο για το επεισοδιο 1. Ψαχνω ολους τους υπολοιπους.

Oι season βεβαια που με ''καινε'' περισσοτερο να βρω υποτιτλους ειναι οι 10, 13 και 28. Και απο αυτες με ''καιει'' κυριως για την 28.

Επεξ/σία από crom251
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω ελληνικους υποτιτλους για την σειρα That '70s Show.

Εχω βρει υποτιτλους μονο για τις season 1 και 2, καθως και καποιους ελαχιστους απο τις αλλες season.

Επομενως θελω ουσιαστικα υποτιτλους για τις season 3,4,5,6,7,8.

Αν υπαρχουν πουθενα ανεβασμενοι ή αν καποιος τους εχει στο αρχειο του να μου τους στειλει, θα ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

κυκλοφόρησε σήμερα αυτό 

Star.Wars.Episode.IX.The.Rise.of.Skywalker.2019.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTG

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου υπότιτλους; 

έψαξα στο www.greeksubtitles.info  αλλά τίποτα ακόμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...