Προς το περιεχόμενο

MindFuck Movies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι δυσκολα περιγραψιμος ο ορος mindfuck κατ εμε γιατι παιζουν πολυ παραγοντες ρολο

Σε ενα καλο ανατρεπτικο ending μπορεις να πεις οτι εχουμε φακ του mind του θεατη,οπως επισης μια

πολυ καλη ερμηνεια ενος mindfucked πρωταγωνιστη να περναει στον θεατη.

Παντως αν κατετασα καπως ετσι τις κατηγοριες mystery movies-->mindfuck movies(με κλιμακα 1-5)

θα εβαζα 2 για αυτες που προανεφερα και 2,8 :mrgreen: για το saw...

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ 5 ποια ταινια παιρνει; Σιγουρα παντως αυτη η ταινια δε θα εχει καποια λογικη εξηγηση για το τελος της.

Δημοσ.

Δλδ 5 ποια ταινια παιρνει;

6 για το Donnie Darko, (το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post, αλλα ποτε δεν είναι αρκετό!)

ενα 5αρακι χαλαρα δινω στο Revolver, ε και μετα ισως κανα Memento, Pi, Shutter Island, Moon από αυτά που μου έρχονται τώρα

ααα, από θέμα ανατροπής και τα ρέστα, χαλαρα το Nueve Reinas (aka: nine queens),

καταπληκτική ταινία, οποιος δεν την έχει δει να την δει τώρα!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, 5 θα έβαζα στο "12 monkeys" και στο "Donie Darco" ας πούμε..

Το 12 Monkeys είναι απ'τις αγαπημένες μου ταινίες, οπότε αποκλείεται να είναι mindfuck movie :rolleyes:

Και απ'όσες αναφέρονται σ'αυτή τη σελίδα,εκτός απ'τα Saw και Moon που δεν έχω δει, αμφιβάλλω αν είναι καμία

Δημοσ.

Και απ'όσες αναφέρονται σ'αυτή τη σελίδα,εκτός απ'τα Saw και Moon που δεν έχω δει, αμφιβάλλω αν είναι καμία

δε'ναι mindfuck το DD?

δηλαδή όταν τελειωσε έφυγες και είπες "ok τα κατάλαβα όλα, δεν προβληματίστηκα στο τέλος, πάω να παίξω Pro και να φαω ενα τοστακι"

???

Δημοσ.

δε'ναι mindfuck το DD?

δηλαδή όταν τελειωσε έφυγες και είπες "ok τα κατάλαβα όλα, δεν προβληματίστηκα στο τέλος, πάω να παίξω Pro και να φαω ενα τοστακι"

???

:lol: :lol: :lol:

Οk, to Donnie Darko ίσως και να είναι λίγο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε σεις,

Δεν ξέρω αν το εδωσε κανεις και μου ξέφυγε, πάντως αν όχι, ντροπή.

Stalker

Δημοσ.

Χθες ξαναείδα το Donie Darko. Νταξ, είναι ταινιάρα, τέλος. Πέρα απο το πόσο μυστήρια και ακαταλαβίστικη είναι, είναι και απο μόνη της ταινιάρα. Και αυτό το τραγούδι που διάλεξε για να την κλείσει:

κολλάει τρομερά με το όλο σκηνικό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα σίγουρα mindfuck ταινία(imho πάντα) είναι το Memento.

Κάτι άσχετο το Donnie Darko έχει καθόλου σκηνές με αίματα????(Γιατί έλεγα να την δω σήμερα και η παρέα μου δεν μπορέι τα αίματα....)

Δημοσ.

Κάτι άσχετο το Donnie Darko έχει καθόλου σκηνές με αίματα????(Γιατί έλεγα να την δω σήμερα και η παρέα μου δεν μπορέι τα αίματα....)

Οχι ρε, τι αιματα?

Το Ντονι Νταρκο?

Φυσικα και οχι, ειναι λα λα λαλα λαλα στο στρουμφοχωριο τα στρουμφακια

σοβαρα :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=s-rGGmXpLjw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...