Προς το περιεχόμενο

MindFuck Movies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα εχτές το "The Machinisτ" και έπαθα πλάκα! Παρα πολύ καλή ταινια και συνιστώ σε όποιον δεν την έχει δει!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mπορει καποιος που ειδε το Primer διαυγης να μου πει με δικα του λογια λεπτομεριες για το τι εκανε το μηχανημα, πως δουλευε η φάση με τον κύκλο

και βασικα ποσοι σωσιες υπηρχαν?

Αυτο που καταλαβα ηταν οτι μπαινει ο Α σημερα το απογευμα στο μηχανημα και βγαινει την ιδια μερα το πρωι (γιαυτο κρυβονταν μεχρι να μπουν στο μηχανημα, γιατι απο το πρωι μεχρι το απογευμα υπηρχαν 2 εαυτοι τους) αλλα στη συνεχεια πως ακριβως δουλευε η ιστορια? Γιατι θελανε τοσες προμηθειες μαζι τους?

Tα ερωτηματα βασικα ειναι 2

1. Πως δουλευε η φαση

2. Πως το χρησιμοποιησαν στην ταινια

edit: http://www.nobleworld.biz/images/Gendler.pdf

Boηθαει, δεν μπορω να πω

Δημοσ.

Mπορει καποιος που ειδε το Primer διαυγης να μου πει με δικα του λογια λεπτομεριες για το τι εκανε το μηχανημα, πως δουλευε η φάση με τον κύκλο

και βασικα ποσοι σωσιες υπηρχαν?

Ένα πράγμα έχω να πω εγώ. Αυτός ο mindfucked παπάρας που ήταν σκηνοθέτης, σεναριογράφος, πρωταγωνιστής, παραγωγός, ενδυματολόγος και καφετζής, μάντεψε τι έχει κάνει από τότε. Σωστά κατάλαβες, απολύτως τίποτα :devil:

Δημοσ.

Ένα πράγμα έχω να πω εγώ. Αυτός ο mindfucked παπάρας που ήταν σκηνοθέτης, σεναριογράφος, πρωταγωνιστής, παραγωγός, ενδυματολόγος και καφετζής, μάντεψε τι έχει κάνει από τότε. Σωστά κατάλαβες, απολύτως τίποτα :devil:

Γιατί;δεν σου φτάνει που έβγαλε ολόκληρη(και μάλιστα καλή)ταινία;

Έκανε την καύλα του και για σας,το σέβομαι περισσότερο από το να έβγαζε συνέχεια επειδή μυρίστηκε λεφτά ή αυτός ή κάνας παραγωγός.

Δημοσ.

Γιατί;δεν σου φτάνει που έβγαλε ολόκληρη(και μάλιστα καλή)ταινία;

Έκανε την καύλα του και για σας,το σέβομαι περισσότερο από το να έβγαζε συνέχεια επειδή μυρίστηκε λεφτά ή αυτός ή κάνας παραγωγός.

Εlf, πες μου ότι αστειεύεσαι όταν λες καλή ταινία. Αν θυμάμαι καλά ήταν μικρή, γύρω στα 70 λεπτά, έτσι και κρατούσε κανά 2ωρο θα χα κάνει χαρακίρι :)

Που να τα μυριστεί τα λεφτά? Για να τα μυριστεί, κάποιος πρέπει να τα δώσει. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα επένδυε λεφτά μετά από τέτοιο αριστούργημα? :D

Δημοσ.

Εlf, πες μου ότι αστειεύεσαι όταν λες καλή ταινία. Αν θυμάμαι καλά ήταν μικρή, γύρω στα 70 λεπτά, έτσι και κρατούσε κανά 2ωρο θα χα κάνει χαρακίρι :)

Που να τα μυριστεί τα λεφτά? Για να τα μυριστεί, κάποιος πρέπει να τα δώσει. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα επένδυε λεφτά μετά από τέτοιο αριστούργημα? :D

Εν τάξη υποκειμενικό είναι το γούστο,αλλά πήρε και ένα 6.9/10 (19.000+ ψήφοι) στο imdb,για no-budget ταινία είναι εξαιρετικά υψηλό σκορ.

Δημοσ.

Εν τάξη υποκειμενικό είναι το γούστο,αλλά πήρε και ένα 6.9/10 (19.000+ ψήφοι) στο imdb,για no-budget ταινία είναι εξαιρετικά υψηλό σκορ.

Εντάξει, δεν παρακολουθώ τις βαθμολογίες στο imdb για να ξέρω πόσο αξιόπιστες είναι, αλλά για να το λες σε πιστεύω. Πάντως η ταινία δε μου άρεσε καθόλου.

Δημοσ.

Το λινκ που εδωσα ηταν κατατοπιστικοτατο

Οποτε οι αποριες λυθηκαν

Καλλιτεχνικα τωρα, νομιζω οτι οσο περναει η ωρα, χανει μεσα μου.Νιωθω ότι καπου το εκανε too complicated χωρις καποιο νοημα, απλα γιατι ετσι θα γινοταν cult.

Καλα έκανε, αλλά ουτε Memento είναι ούτε φυσικά Donnie Darko.

Αξιοπρεπεστατη Sci-Fi μπερδεμενη ταινιουλα, αλλα εικαστικά δεν νομίζω ότι αξίζει πολλα

Δημοσ.

Και σένα σ'άρεσε? Θα πηδηχθώ απ'το παράθυρο μου φαίνεται :lol:

Πάντως εμένα μου θύμησε το Πι για να πω την αλήθεια, αλλά καμία σχεση

Δημοσ.

Και τα saw επισης. Και λιγο το inception.

Αλλα γενικα τετοιες ταινιες δε μου αρεσουν και πολυ..

Δημοσ.

Με μια καπως ευρυτερη εννοια του ορου mindfuck

http://www.imdb.com/title/tt0481369/

http://www.imdb.com/title/tt0450385/

Θα διαφωνίσω respectfully εδώ. Προσωπικά θα τις έβαζα απλά στις μυστηρίου , δεν νομίζω οτι γίνεται και κανένα fucking στο μυαλό του θεατή (άσχετα αν του πρωταγωνιστή γίνεται πουρές..)

Δημοσ.

Ενταξει και το number 23 εχει μια ανατροπη. Δε τη κοιτας ετσι απλα στο τελος.

Δημοσ.

Ενταξει και το number 23 εχει μια ανατροπη. Δε τη κοιτας ετσι απλα στο τελος.

Για να το λες θα 'χεις δίκιο , ίσως να μην θυμαμαι καλά.. το παθαίνω μερικές φορές :wacko: έχω απλά την εντύπωση οτι ήταν μια διασκεδαστική ταινία και δεν μου έκανε καμια έκπληξη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...