Προς το περιεχόμενο

MindFuck Movies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από που και ως πού είναι το Ματσέτε mindfuck movie? Μη τρελαθούμε τελείως, αν είναι να πω κι εγώ το Billy Elliot.

Αυτη την εβαλε ως fuckmind ταινια και ειναι λογικο...Οταν βγηκα απο το σινεμα νομιζα οτι επι 100 λεπτα καποιος μου μαμουσε το μυαλο.

Δημοσ.

Fight club (βεβαίως βεβαίως)

Memento

Sixth Sense (μπαμπα, μετράει; )

Twelve monkeys (μια ωδή στον Μπρους παρακαλώ' θα έβαζα και το Die Hard αλλά κρατήθηκα :devil: )

Δημοσ.

+1 για: mullholland drive ,stay ,lost highway,eraserhead,pi,the fountain,donnie darko,timecrimes[και αν μπορούμε να βάλουμε στην κατηγορια το a clockwork orange]

να προσθεσω και το trois couleurs:bleu,αλλά δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα ακριβώς mindfuck!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε,σχεδόν όλες του Λιντς αν και I'm proud to report οτι μετά απο 3 φορές κατάλαβα τελικα το LostHighway και το Mullholland Drive ενώ δεν πήρα ουτε πρέφα για το τί θέλει να πει ο ποιητής στο Inland Empire :unsure:

Να προσθέσω στη λίστα και το Solaris.

Οκ, αφού βάζουμε και anime, θα πω σίγουρα Serial Experiments Lane... Totally fucked up όμως... ειδικά αν δείτε σερί πολλά επεισόδια... καλό είναι να έχετε κάποιον να σας τσεκάρει κάθε τόσο...

Α, αυτό το έχω αγοράσει και δεν το έχω δει ακόμα...το ξέχασα :blink: ....πρέπει να το ξεκινήσω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. O Nτειβιντ Λιντς δεν κανει να αναφερεται σε κανενα τοπικ με κανεναν αλλο σκηνοθετη(Βασικα ενας το διεκδικουσε αλλα μας αφησε χρονους και ο Σπιλμπεργκ κατεστρεψε οτι ειχε απομεινει απο το Eyes Wide Shut). Οσοι διαπραττουν αυτη την υβρι θα αναγκαστουν να δουν το Lost Highway 87 φορες και καπακια το Dune για να μαθουν να προσεχουν τι γραφουν...

2. Για μενα mindfuck ειναι η ταινια που ειτε στο τελος είτε καθ'ολη τη διαρκεια σε κανει να θελεις να την ξαναδεις γιατι είσαι σιγουρος οτι κατι δεν εχεις πιασει

Αρα στην κατηγορια μπαινουν τοσο τυπου-Usual Suspects όσο και τυπου-Μemento

Το Inception πως και δεν το ανεφερε κανεις?

Ψηφος στα Solaris και τα 2 απο εμενα(μου αρεσε και του Κρονεμπεργκ)

ΥΓ. Η συζητηση στον καναπε στον αγρο, σχετικα με τη στρουμφιτα και τα στρουμφακια ειναι αρκετη για να καταταξει το DD σε βασιλια των Μindfuck ταινιων. Βοηθαει και ο manipulated dead τεραστιος λαγος με την τρυπα στο ματι απο το παραλληλο συμπαν αλλα ναι, χμ, ναι, η στρουμφιτα did it for me :rolleyes:

Ε, και αφου πιασαμε τον Κελι, το Southland Tales με εστειλε μεχρι που το ξαναειδα αφου ειχα διαβασει τα κομικς οποτε βγαζει νοημα, ενω και το The Box δεν πηγαινε πισω

Δημοσ.

Ε,σχεδόν όλες του Λιντς αν και I'm proud to report οτι μετά απο 3 φορές κατάλαβα τελικα το LostHighway και το Mullholland Drive ενώ δεν πήρα ουτε πρέφα για το τί θέλει να πει ο ποιητής στο Inland Empire :unsure:

Να προσθέσω στη λίστα και το Solaris.

Α, αυτό το έχω αγοράσει και δεν το έχω δει ακόμα...το ξέχασα :blink: ....πρέπει να το ξεκινήσω

αντε για το mulholland ας πουμε οτι υπαρχει εξηγηση. στο lost highway νομιζω οτι ειναι ψιλοφλου και ο καθενας εχει τη δικη του εξηγηση, αλλα ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικο...εχει δωσει καμια απαντηση ο λιντς? γιατι δεν το συνηθιζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...