tsioudiver Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Να προσθέσω και το Απο το Σούρουπο ως την Αυγή
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Όχι PavelX. Π.χ το Usual Suspects που λέει ο φίλτατος kasrith είναι το ακριβώς αντιπαράδειγμα για το τοπικ. Καλά ντε, γράψε άκυρο! Θα δω κανα Tale of Two Sisters και θα επιστρέψω τότες
captainf2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Mulholland drive. Οτι και να πώ για αυτή τη ταινία θα είναι λίγο,σε επίπεδο mindfuck πάντα. 1
marantonis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Προσθετω κι εγω: Higurashi (σειρα anime) Perfect Blue (πολυ γνωστη ταινια anime) Strange Circus (του αριστουργηματικου ψυχακια Shion Sono) Teorema (Του παζολινι. Η πιο δυσκολη αλληγορικη ταινια που εχω δει) +1 Σε A tale of two sisters και Tetsuo.
xavier Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το bin jip μπαινει σε αυτην τη κατηγορια? http://www.imdb.com/title/tt0423866/
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 γιατι δεν το googlareτε απλα mindfuck movies ή films? ηταν και αυτα μοδα για να βγαζουν και σημειωσεις στο ινετ για να καταλαβεις αφου την ξαναδεις αυτο που σκεφτηκαν και σκηνοθετησαν ffs:P
DimAslan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Οκ, αφού βάζουμε και anime, θα πω σίγουρα Serial Experiments Lane... Totally fucked up όμως... ειδικά αν δείτε σερί πολλά επεισόδια... καλό είναι να έχετε κάποιον να σας τσεκάρει κάθε τόσο... LOST... μετά την μετακίνηση του νησιού, all hell breaks loose... +1 στο Mulholland Drive γιατί το λεσβιακό ήταν παραγγελία στο Θεό από μένα μόλις έδειξε τη Laura Elena Harring (ντυμένη). Re-cycle (ασιατικό) πάρα πολύ καλό. Old Boy (no comment) Enter the Void... Super!!!
demessakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 γιατι δεν το googlareτε απλα mindfuck movies ή films? ηταν και αυτα μοδα για να βγαζουν και σημειωσεις στο ινετ για να καταλαβεις αφου την ξαναδεις αυτο που σκεφτηκαν και σκηνοθετησαν ffs:P Νομίζω πως το bold πρέπει να περιέχεται στον ορισμό του mindfuck. Ή αλλιώς τα πειράματα του σκηνοθέτη (ακούσια ή εκούσια), τα οποία, περισσότερο μπέρδεψαν, παρά ευχαρίστησαν τους θεατές. Παράδειγμα, το Donnie Darko, όσα άτομα και να ρωτήσεις, θα σου πουν ισάξιες διαφορετικές εκδοχές. Γεγονός που το αποδίδω στην λανθασμένη σκηνοθεσία (επίσης ακούσια ή εκούσια).
marantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω πως το bold πρέπει να περιέχεται στον ορισμό του mindfuck. Ή αλλιώς τα πειράματα του σκηνοθέτη (ακούσια ή εκούσια), τα οποία, περισσότερο μπέρδεψαν, παρά ευχαρίστησαν τους θεατές. Παράδειγμα, το Donnie Darko, όσα άτομα και να ρωτήσεις, θα σου πουν ισάξιες διαφορετικές εκδοχές. Γεγονός που το αποδίδω στην λανθασμένη σκηνοθεσία (επίσης ακούσια ή εκούσια). Οποια ταινια επιδεχεται διαφορετικες ερμηνειες εχει λανθασμενη σκηνοθεσια; OMG Πρεπει ν΄"ανοιξεις" λιγο το μυαλο σου Φιλικα και καλοπροαιρετα, παντα.
demessakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Οποια ταινια επιδεχεται διαφορετικες ερμηνειες εχει λανθασμενη σκηνοθεσια; OMG Πρεπει ν΄"ανοιξεις" λιγο το μυαλο σου Φιλικα και καλοπροαιρετα, παντα. Όπως έγραψα, υπάρχει και η περίπτωση, ηθελημένα να σκηνοθετούν με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω κάνει σκηνοθέτης, αλλά θεωρώ σίγουρο, πως "ετοιμάζει" την ταινία στο μυαλό του, όπως θα ήθελε να την δει ως θεατής (παίζει ρόλο και το σενάριο, βέβαια). Αν αμφιταλαντεύεται, τότε είναι βέβαιο, πως και οι θεατές, θα σχηματίσουν διαφορετικές απόψεις για την συγκεκριμένη ταινία.
marantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Όπως έγραψα, υπάρχει και η περίπτωση, ηθελημένα να σκηνοθετούν με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω κάνει σκηνοθέτης, αλλά θεωρώ σίγουρο, πως "ετοιμάζει" την ταινία στο μυαλό του, όπως θα ήθελε να την δει ως θεατής (παίζει ρόλο και το σενάριο, βέβαια). Αν αμφιταλαντεύεται, τότε είναι βέβαιο, πως και οι θεατές, θα σχηματίσουν διαφορετικές απόψεις για την συγκεκριμένη ταινία. Δε με νοιαζει αν το κανουν ηθελημενα και με σχεδιο ή τους βγαινει τελειως αβιαστα και απρογραμματιστα, με νοιαζει το αποτελεσμα. Οι πιθανοτητες να ειναι καλο ειναι περισσοτερες στη 2η περιπτωση, αλλα ενδεχεται και στην αλλη να εχουμε επιτυχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα