Προς το περιεχόμενο

MindFuck Movies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανοιξα ενα θεμα (www.insomnia.gr/topic/590638-τα-καλυτερα-ψυχολογικα-θριλερ/ )

και μετα ειδα πως καποιος αλλος ειναι επισης φαν των ψυχολογικων θριλερ!! χαχα γουσταρω φαση..

λοιπον εχω δει απειρες ψυχολογικες μερικες τις θυμαμαι (machinist,shutter island,donnie darko,fight club,κτλπ)

αλλες παλι οχι :/  παντως επειδη στο 99% των "best" λιστων για ψυχολογικα θριλερ θα δεις

τους ιδιους τιτλους να επαναλαμβανονται over and over again , αξιζει να δινουμε καμια ευκαιρια

και στα λιγοτερο γνωστα, πολλες φορες εκεινα ειναι που αξιζουν!!!

(π.χ το Vanilla Sky δεν ειναι τοσο διασημο ομως ειναι απτα καλυτερα αμα θελεις την αποψη μου)

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσεκαρετε και το Ich Seh Ich Seh. Το συζητούσαν στο ''Ποια ταινία μόλις είδατε'', απο κει το ειδα κι εγω. Πολύ καλογυρισμένο, αλλά αρκετά εύκολο να βγαλεις μια σχετική άκρη. Καποιες σκηνες βεβαια ακομα δεν βγαζουν νοημα, πιστευω οτι μπηκαν απλα για να μην βγαλουν νόημα.

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Fountain, Pi, Lost Highway (ήταν η πρώτη μου γαρ), Eraserhead (κοζ ιτ ιζ), Primer, Memento.

Θαρρώ πως και το Fight Club αξίζει μια αναφορά εδώ. (Πιθανώς και το Se7en)

fountain respect...

το memento κλασσικη πολυ καλη ταινια αλλα για μενα οχι mindfuck

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το θυμάμαι εγώ πολύ mindfuck ή αν είναι όντως, αλλά η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό είναι το Blow up.
Επίσης σε βουβό παίζει τρελό mindfuck - από τα χαηλαητ το der Student von Prag. Μόνη βλακεία (για επίδοξους γιουτιουμπερς) παίζει απίστευτη χαζομάρα από αυτούς που τις ανεβάζουν, έφαγα τουλάχιστον 10 λεπτά για να κάνω ξεδιάλεγμα ανάμεσα στα σιχαμένα μουσικά χαλιά που έχουν βάλει. Ανταυτου όμως είναι στα ιταλικα. Φυσικά να σου σκάσει στο άκυρο δίκαση στη μέση της ταινίας, χαλάει όλη την ταινία (συνήθως)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ κακη η επιλογη του τυπου θα ελεγα,το εκλεισα για να μη σπασω την τηλεοραση,χαλια φωνη χαλια μουτρα.

Τι εννοείς η "επιλογή"; Ντοκιμαντέρ είναι. Αυτός ήταν ο τύπος.

Δεν το είδες μέχρι το τέλος δηλαδή;

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...