Προς το περιεχόμενο

MindFuck Movies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχθες ειναι το "Ο Θαλαμος του τρομου" μπορει να μου εξηγησει κανεις τι εγινε στο τελος γιατι δε καταλαβα

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα η Alice(η μελαχρινη) ειχε αναπτυξει πολλες διαφορετικες προσωπικοτητες,μεταξυ των οποιων κ η πρωταγωνιστρια( η ξανθια).

Ουσιαστικα καμια απο τις κοπελες στο ψυχιατρειο δεν ηταν υπαρκτη,παρα μονο στο μυαλο της Alice.

Αρχιζε να σκοτωνει μια μια τις κοπελες,ετσι ωστε στο τελος να μεινει μονο αυτη κ με απλα λογια να θεραπευτει.

Το τελος απλα δειχνει οτι η θεραπεια δεν πετυχε,καθως τη τελευταια προσωπικοτητα που δημιουργησε δεν καταφερε να τη σκοτωσει

παιδια εχθες ειναι το "Ο Θαλαμος του τρομου" μπορει να μου εξηγησει κανεις τι εγινε στο τελος γιατι δε καταλαβα

Δημοσ.

Εμενα μου θυμισε κ το Shutter Island,αλλα δεν μπορει να συγκριθει μαζι του.

Το καλο ειναι πως ο Καρπεντερ συνεχιζει να κανει αυτο που ξερει,χωρις να αλλαξει το στυλ του.Μια αξιολογη τρομακτικη 70s-80s ταινια,που αν σε καποιον αρεσει αυτο το ειδος,σιγουρα θα την ευχαριστηθει.

Δημοσ.

Ρε παιδια μια mindfuck ταινια πριν το 2000 σιγουρα, που ειχε πεθανει(νομιζω) η γυναικα του πρωταγωνιστη και ειχε γνωρισει μια ηθοποιο νεα και κατεβαινε σκαλια σε ενα θεατρο σαν υπογειο που εκανε προβες για να την δει, ποια ειναι? Α και κατι με μια γεφυρα επαιζε. Δεν ειμαι σιγουρος αμα τα γραφω σωστα η εχω μπερδεψει δυο ταινιες μαζι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Beyond The Black Rainbow

Την ανέφερα και σε άλλο thread αλλά την αναφέρω κι εδώ γιατί πολύ απλά πιο mindfuck δε γίνεται! Έχουν περάσει δύο μέρες από τότε που την είδα και τη σκέφτομαι ακόμα. Και όσο περισσότερα πράγματα ανακαλύπτω γι αυτή στο διαδίκτυο τόσο περισσότερο μου αρέσει. Οι λάτρεις του είδους μη τη χάσετε.

Δημοσ.

Οι λάτρεις του είδους μη τη χάσετε.

Ε δεν θα μας πεις και τι θα κάνουμε. Οκ, το πρότεινες, το εκθείασες, τέλος. Ασε εμάς να κρίνουμε αν θέλουμε να το χάσουμε ή όχι. Εγώ π.χ για σπάσιμο και μόνο θα περάσω και δεν θα αγγίξω.

Δημοσ.

Ε δεν θα μας πεις και τι θα κάνουμε. Οκ, το πρότεινες, το εκθείασες, τέλος. Ασε εμάς να κρίνουμε αν θέλουμε να το χάσουμε ή όχι. Εγώ π.χ για σπάσιμο και μόνο θα περάσω και δεν θα αγγίξω.

Θες να συζητήσουμε τους πραγματικούς λόγους που θα το κάνεις αυτό καθώς επίσης και απο που πηγάζει αυτή η επιθετικότητα? Μήπως γιατί πρόλαβα να τη προτείνω εγώ και όχι εσύ (και πόσο μάλλον σε ένα thread που έχεις ανοίξει εσύ)?

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...