Swimmer21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ρε παιδια, ειδα το Donnie Darko, The Nines, The Box, The Game.. και αυτο που παρατηρω ειναι πως οντως ειναι MindFuck αλλα με εναν πολυ ακραιο τροπο.. καμια ταινια απο αυτες δεν τελειωσε χωρις κατι μεταφυσικο, πολυ ακραιο, εκτος του the game που ηταν υλοποιησημη η ιδεα της ταινιας, αλλα και αυτη πολυ τραβηγμενη.. Υπαρχει καμια ταινια που να ειναι MindFuck, αλλα οχι τοσο ακραια και μεταφυσικη? P.S το Memento δεν το εχω δει.
Vaggos02 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μάγκες, αρρώστησα με το donnie darko! Καλύτερο κι απ το the game λέμε! 1
Oscar_Mike Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μάγκες, αρρώστησα με το donnie darko! εεεεεεετσι! μπες και μια εδώ τώρα να αρρωστήσεις περισσότερο http://www.donniedarkofilm.com/
DKNI Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ρε παιδια, ειδα το Donnie Darko, The Nines, The Box, The Game.. και αυτο που παρατηρω ειναι πως οντως ειναι MindFuck αλλα με εναν πολυ ακραιο τροπο.. καμια ταινια απο αυτες δεν τελειωσε χωρις κατι μεταφυσικο, πολυ ακραιο, εκτος του the game που ηταν υλοποιησημη η ιδεα της ταινιας, αλλα και αυτη πολυ τραβηγμενη.. Υπαρχει καμια ταινια που να ειναι MindFuck, αλλα οχι τοσο ακραια και μεταφυσικη? P.S το Memento δεν το εχω δει. Το DD τι μεταφυσικο είχε? Fringe Science/Pseudo Science ισως αλλα μεταφυσικο οχι. Ουτε καν εξωγηινους οπως το The Box
tool1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ειδα το the machinist,δε μου αρεσε το τελος,εξηγει τα παντα. Παιδια να δειτε(οσοι δεν τα εχετε δει),το Τhe last wave κ το Ρicnic at hanging rock του Peter Weir. Σε οσους τα εχουν δει αν εχουν να προτεινουν καποια παρομοια ταινια,να μη σου τα δινει ολα μασημενα στο τελος.
Rachael Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 κατα την αρχαιοελληνικη τραγωδια.. λεγεται καθαρση παντως πολυ καλα ειναι και το oldboy και the shinning και τα απτα αγαπημενα μου the eternal sunshine of the spotless mind και το 12 monkeys (κορυφη !)
Sellers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Είναι κανείς άλλος που απορεί για το 5 του imdb στην σφαίρα? Ρε μιλάμε για μεγάλη ταινία που μέχρι το τέλος σε κρατάει τσίτα.
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Είναι κανείς άλλος που απορεί για το 5 του imdb στην σφαίρα? Ρε μιλάμε για μεγάλη ταινία που μέχρι το τέλος σε κρατάει τσίτα. αστους να λενε. τοσα και τοσα εχουμε δει απο αυτο το site
hurin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Είναι κανείς άλλος που απορεί για το 5 του imdb στην σφαίρα? Ρε μιλάμε για μεγάλη ταινία που μέχρι το τέλος σε κρατάει τσίτα. Ούτε εμένα μου άρεσε. Πολύ hype, χάλια ερμηνείες και σαν θρίλερ δεν έλεγε πολλά. Πολύ καλύτερο το Event Horizon που βγήκε την ίδια χρονιά.
xavier Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Είναι κανείς άλλος που απορεί για το 5 του imdb στην σφαίρα? Ρε μιλάμε για μεγάλη ταινία που μέχρι το τέλος σε κρατάει τσίτα. του εβαλα χαριστικα ενα 6ακι να το ανεβασουμε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 του εβαλα χαριστικα ενα 6ακι να το ανεβασουμε... Εγώ δε το έχω δει αλλά θα του βάλω ένα 10. Γενικώς θέλω να τα έχω καλά με τον Sellers.
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Είναι κανείς άλλος που απορεί για το 5 του imdb στην σφαίρα? Ρε μιλάμε για μεγάλη ταινία που μέχρι το τέλος σε κρατάει τσίτα. μπα.. το βιβλιο ειναι καλυτερο. Υπαρχει καμια ταινια που να ειναι MindFuck, αλλα οχι τοσο ακραια και μεταφυσικη? Seconds The Manchurian Candidate (original) The Manchurian Candidate (remake)
iniohos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τι εγινε βρε παιδια? μας τελειωσαν οι mindfuck movies?
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 δες το Τotal Recall το οriginal,μολις βγηκε νεα blu-ray remastered εκδοση,the mind bending edition οπως λεγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα