tool1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 χαχα καλη η Cameron αλλα καλυτερα να επαιζε η Naomi.
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Βασικα παιζει να ειμαι ο μονος που γουσταρει Richard Kelly και μετα το DD Οχι μονο το The Box αλλα και το Southland Tales μου αρεσε πολυ (σε αυτο βοηθησε οτι ειχα διαβασει και το comic-prequel οποτε ειχα μπει στο κλιμα, απετυχε οντως αυτο με το Multi-format project γιατι πολυς κοσμος χαθηκε στο ST)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Βασικα παιζει να ειμαι ο μονος που γουσταρει Richard Kelly και μετα το DD Οχι μονο το The Box αλλα και το Southland Tales μου αρεσε πολυ (σε αυτο βοηθησε οτι ειχα διαβασει και το comic-prequel οποτε ειχα μπει στο κλιμα, απετυχε οντως αυτο με το Multi-format project γιατι πολυς κοσμος χαθηκε στο ST) To Southland Tales είναι -αν θυμάμαι καλά- η μοναδική ταινία που δεν έχω τελειώσει μέχρι σήμερα. Α, και το Real Steel φέτος αλλά αυτό για άλλους λόγους. Στο Southland Tales δε κατάφερα ποτέ να "μπω" στο στόρυ, αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Νύσταζα βέβαια και τελικά αποφάσισα να το σταματήσω με τη προοπτική να το συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. Τελικά δε το έκανα ποτέ, ίσως και να το αδίκησα λίγο. Μπορεί στο μέλλον. Το The Box μου είχε αρέσει αρκετά θυμάμαι.
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 To Southland Tales είναι -αν θυμάμαι καλά- η μοναδική ταινία που δεν έχω τελειώσει μέχρι σήμερα. Α, και το Real Steel φέτος αλλά αυτό για άλλους λόγους. Στο Southland Tales δε κατάφερα ποτέ να "μπω" στο στόρυ, αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Νύσταζα βέβαια και τελικά αποφάσισα να το σταματήσω με τη προοπτική να το συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. Τελικά δε το έκανα ποτέ, ίσως και να το αδίκησα λίγο. Μπορεί στο μέλλον. Το The Box μου είχε αρέσει αρκετά θυμάμαι. διαβασε το κομικ πρωτα
Ahigh_forvalue Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 To 1)Southland Tales είναι -αν θυμάμαι καλά- η μοναδική ταινία που δεν έχω τελειώσει μέχρι σήμερα. Α, και το Real Steel φέτος αλλά αυτό για άλλους λόγους. Στο Southland Tales δε κατάφερα ποτέ να "μπω" στο στόρυ, αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Νύσταζα βέβαια και τελικά αποφάσισα να το σταματήσω με τη προοπτική να το συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. Τελικά δε το έκανα ποτέ, ίσως και να το αδίκησα λίγο. Μπορεί στο μέλλον. Το 2)The Box μου είχε αρέσει αρκετά θυμάμαι. 1)εγω με το που βλεπω ροκ(Dwayne Johnson) αλλαζω δρομο αμεσως.. 2)μου εχει πει τι γινεται ενας φιλος που το ειδε..και απο τοτε συχνα πυκνα το αναφερουμε και σκαμε στα γελοια..
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 διαβασε το κομικ πρωτα Oντως, διαβασε το κομικ και μετα ξαναδες το Τουλαχιστον πιανεις τι γινεται οποτε μετα κρινεις σαν ταινια αν σαρεσει
moure Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 The nines. Αρκετο μπερδεμα classic mindfucking movie http://www.imdb.com/title/tt0810988/
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 The nines. Αρκετο μπερδεμα classic mindfucking movie http://www.imdb.com/title/tt0810988/ την ιδια εποχη ειχα δει και το He Was a Quiet Man που επισης μου αρεσε
Swimmer21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το σημείο υπεροχής (Vantage Point) http://www.imdb.com/title/tt0443274/ ειναι στην κατηγορια MindFuck? Το έχει δει κανείς?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το σημείο υπεροχής (Vantage Point) http://www.imdb.com/title/tt0443274/ ειναι στην κατηγορια MindFuck? Το έχει δει κανείς? Φρονώ ότι δε πρέπει να το συμπεριλάβουμε σε αυτή τη κατηγορία. Ίσως ακούγομαι εριστικός με αυτό που λέω οπότε ας πεί και κάποιος άλλος φίλος την άποψή του.
Swimmer21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Φρονώ ότι δε πρέπει να το συμπεριλάβουμε σε αυτή τη κατηγορία. Ίσως ακούγομαι εριστικός με αυτό που λέω οπότε ας πεί και κάποιος άλλος φίλος την άποψή του. Νομιζω πως ειναι mindfuck κατα την διαρκεια της ταινιας, και ξεκαθαριζονται ολα στο τελος.. σε αντιθεση με τις προηγουμενες ταινιες που αναφερθηκαν που μπορει και να μην καταλαβεις τιποτα στο τελος της ταινιας..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Νομιζω πως ειναι mindfuck κατα την διαρκεια της ταινιας, και ξεκαθαριζονται ολα στο τελος.. σε αντιθεση με τις προηγουμενες ταινιες που αναφερθηκαν που μπορει και να μην καταλαβεις τιποτα στο τελος της ταινιας.. Μα γι αυτό είναι mindfuck! :-D
speedy23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Επειδη βαριεμαι να διαβασω 17 σελιδες,το εχετε πει το Memento,ετσι?
GeorgeVls Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Βασικα παιζει να ειμαι ο μονος που γουσταρει Richard Kelly και μετα το DD Οχι μονο το The Box αλλα και το Southland Tales μου αρεσε πολυ (σε αυτο βοηθησε οτι ειχα διαβασει και το comic-prequel οποτε ειχα μπει στο κλιμα, απετυχε οντως αυτο με το Multi-format project γιατι πολυς κοσμος χαθηκε στο ST) Εννοείται πως δεν ήσουν ο μόνος. Το the box δεν μου άρεσε τόσο, αλλά το dd και το st ήταν εξαιρετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα