Προς το περιεχόμενο

MindFuck Movies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα παιζει να ειμαι ο μονος που γουσταρει Richard Kelly και μετα το DD

Οχι μονο το The Box αλλα και το Southland Tales μου αρεσε πολυ (σε αυτο βοηθησε οτι ειχα διαβασει και το comic-prequel οποτε ειχα μπει στο κλιμα, απετυχε οντως αυτο με το Multi-format project γιατι πολυς κοσμος χαθηκε στο ST)

Δημοσ.

Οχι μονο το The Box αλλα και το Southland Tales μου αρεσε πολυ (σε αυτο βοηθησε οτι ειχα διαβασει και το comic-prequel οποτε ειχα μπει στο κλιμα, απετυχε οντως αυτο με το Multi-format project γιατι πολυς κοσμος χαθηκε στο ST)

To Southland Tales είναι -αν θυμάμαι καλά- η μοναδική ταινία που δεν έχω τελειώσει μέχρι σήμερα. Α, και το Real Steel φέτος αλλά αυτό για άλλους λόγους. Στο Southland Tales δε κατάφερα ποτέ να "μπω" στο στόρυ, αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Νύσταζα βέβαια και τελικά αποφάσισα να το σταματήσω με τη προοπτική να το συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. Τελικά δε το έκανα ποτέ, ίσως και να το αδίκησα λίγο. Μπορεί στο μέλλον.

Το The Box μου είχε αρέσει αρκετά θυμάμαι.

Δημοσ.

To Southland Tales είναι -αν θυμάμαι καλά- η μοναδική ταινία που δεν έχω τελειώσει μέχρι σήμερα. Α, και το Real Steel φέτος αλλά αυτό για άλλους λόγους. Στο Southland Tales δε κατάφερα ποτέ να "μπω" στο στόρυ, αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Νύσταζα βέβαια και τελικά αποφάσισα να το σταματήσω με τη προοπτική να το συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. Τελικά δε το έκανα ποτέ, ίσως και να το αδίκησα λίγο. Μπορεί στο μέλλον.

Το The Box μου είχε αρέσει αρκετά θυμάμαι.

διαβασε το κομικ πρωτα

Δημοσ.

To 1)Southland Tales είναι -αν θυμάμαι καλά- η μοναδική ταινία που δεν έχω τελειώσει μέχρι σήμερα. Α, και το Real Steel φέτος αλλά αυτό για άλλους λόγους. Στο Southland Tales δε κατάφερα ποτέ να "μπω" στο στόρυ, αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Νύσταζα βέβαια και τελικά αποφάσισα να το σταματήσω με τη προοπτική να το συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. Τελικά δε το έκανα ποτέ, ίσως και να το αδίκησα λίγο. Μπορεί στο μέλλον.

Το 2)The Box μου είχε αρέσει αρκετά θυμάμαι.

1)εγω με το που βλεπω ροκ(Dwayne Johnson) αλλαζω δρομο αμεσως..

2)μου εχει πει τι γινεται ενας φιλος που το ειδε..και απο τοτε συχνα πυκνα το αναφερουμε και σκαμε στα γελοια..

Δημοσ.

διαβασε το κομικ πρωτα

Oντως, διαβασε το κομικ και μετα ξαναδες το

Τουλαχιστον πιανεις τι γινεται οποτε μετα κρινεις σαν ταινια αν σαρεσει

Δημοσ.

Το σημείο υπεροχής (Vantage Point) http://www.imdb.com/title/tt0443274/ ειναι στην κατηγορια MindFuck?

Το έχει δει κανείς?

Φρονώ ότι δε πρέπει να το συμπεριλάβουμε σε αυτή τη κατηγορία. Ίσως ακούγομαι εριστικός με αυτό που λέω οπότε ας πεί και κάποιος άλλος φίλος την άποψή του.

Δημοσ.

Φρονώ ότι δε πρέπει να το συμπεριλάβουμε σε αυτή τη κατηγορία. Ίσως ακούγομαι εριστικός με αυτό που λέω οπότε ας πεί και κάποιος άλλος φίλος την άποψή του.

Νομιζω πως ειναι mindfuck κατα την διαρκεια της ταινιας, και ξεκαθαριζονται ολα στο τελος.. σε αντιθεση με τις προηγουμενες ταινιες που αναφερθηκαν που μπορει και να μην καταλαβεις τιποτα στο τελος της ταινιας..

Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι mindfuck κατα την διαρκεια της ταινιας, και ξεκαθαριζονται ολα στο τελος.. σε αντιθεση με τις προηγουμενες ταινιες που αναφερθηκαν που μπορει και να μην καταλαβεις τιποτα στο τελος της ταινιας..

Μα γι αυτό είναι mindfuck! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Εννοείται πως δεν ήσουν ο μόνος. Το the box δεν μου άρεσε τόσο, αλλά το dd και το st ήταν εξαιρετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...