Προς το περιεχόμενο

Το Sony NPG (PSP 2) είναι γεγονός

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φιλε μου νιντεντο λεμε ιστορια!

Το 3ds ειναι κατι το διαφορετικο σε videogames οπως και τα gameboy ηταν παντα.

Θα βρεις τιτλους που απλα δεν θα υπαρχουν πουθενα αλλου απο απλους (mario-wario -garfliend asterix) που εχουν πλακα μεχρι τιτλους τζαμαουα (SF - zelda - metroid).

Οπως λες και εσυ γουστα ειναι αυτα απλα καποιοι αλλαξανε το 1995 με το psx που καλα κανανε ως ενα σημειο στο ps2 απλα χαντακωθηκαν παρα πολλοι gamers οι αγνοι και σωστοι ειναι οι dreamcastακιδες πιστεψε με που σου λεω και ξανα παρε nintendo :P

οαχαχαοχαα

Γιατί όμως η Nintedo δεν βγάζει αυτούς τους μαματους τίτλους σε HD γραφικά ???

Όσο για να ξανά αγοράσω Nintedo θα δείξει η επόμενες σταθερές κονσόλες δεν αργουν και τόσο πολύ ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου και εγώ νομίζω είμαι της ίδιας γενιάς μεγάλωσα με ηλεκτρονικά που περνάν 20αρικα και επιτα 50αρικα και έχανα ένα ολόκληρο χιλιάρικο :shock: το ΣΚ στα φλιπεράκια παίζοντας Shinobi,Cabal,Wonderboy,Snow Bros , Golden Axe και πολλά πολλά άλλα :wub: , αργότερα χανόμουνα στο αμιγκαδικο της γειτονιάς μου να λιωνω με Super Frog , Dangerous Dick και φυσικα SWOS :wacko: και εκτός από της κονσόλες που ανέφερες έχουν περάσει από τα χέρια μου λιγότερο γνώστες όπως το 3DO , Jaguar και ένα Amstrad που λειτουργούσε με μαγνιτο κασέτα :P

Δυστυχώς η ευτηχως πότε δεν ξανά αγόρασα συσκευή της Nintedo μετά το Ν64 ενώ όσο αφορά το gameboy δεν είχα πότε ξετρελαθεί προτιμούσα τα Tigers .

Εν κατακλείδι δεν είναι σίγουρο αν όλοι οι παλιουρες έχουμε και σήμερα τα ίδια γούστα και δεν φταίνε πάντα οι νέοι , αν πότε αποφασίσει η Nintedo να βγάλει κάνα νεο Killer Instict ίσως και να ξανά αγόραζα συσκευή της ^_^ .

Όχι και μαντράχαλος ακόμα μικρός είμαι :P έως τα 40αντα έχουμε καιρό :lol:

Atari-Jaguar ποπο τι μου θυμησες τωρα.... :)

μα φυσικα γιατι το insomnia και καθε ειδους τετοιο site ειναι ο καταλληλος χωρος να πουλησουμε πνευμα μόρφωση και καλλιεργεια, και καλα θα κανουμε να το κανουμε σωστα γιατι αλλιως θα βρεθει ο καθε τυχαρπαστος να μας κρινει αρνητικα επ'αυτου αναγκαζωντας μας να μην μπορουμε να ζησουμε την υπολοιπη ζωη μας απο το μεγαλο αυτο πληγμα.

Φίλε didakos, εγώ ο τυχάρπαστος όπως εμμέσως πλην σαφώς με χαρακτήρισες είπα κάτι πάρα πολύ απλό και συγκεκριμένο (μερικοί απο εσάς που αποδίδετε τις πωλήσεις του DS και του Wii σε πιτσιρίκια ας προσέχετε λιγάκι τον γραπτό σας λόγο... Πέντε σελίδες διάβασα μου βγήκαν τα ματάκια από λάθη που δεν κάνουν ούτε πεντάχρονα!.)

Διαφωνείς πάνω σε όσα είπα;

θα ήθελα επίσης να γράψω και κάτι για τον mainboardER το σχόλιο του οποίου με εξόργισε πραγματικά:

(ναι οταν βγηκε το ds οντος η οθονη αφης του ηταν καινοτομια στο χορο του gaming αλλα μετα απο 7 χρονια και εχοντας βγαλει 4 κονσολες ειναι ξεφτιλα αν συνεχιζει να βαζει αυτο το αρχαιο resistive touch pane.βεβεα στοις ηλικιες που απευθηνετε δεν παιξει και κανα ρολο το ποσο smooth ειναι η οθονη .και θεωρω ντροπη της ninitndo να βαζει 3D οθονη η οποια δεν ξερουμε τι επιπτοσεις εχει στα ματια σε μια κονσολα που απευθινετε σε 10χρονα.

επεισης οι μονες κονσολες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι το ds και το wii)

κακώς πιστεύεις πως η nintendo απευθύνεται σε ηλικία, στην πραγματικότητα απευθύνεται σε κουλτούρα. Απλώς η κουλτούρα του Έλληνα videogamer επιτάσσει ΓΡΑΦΙΚΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΛΟΓΙΑ. Αν από τα χέρια σου όπως λες έχουν περάσει το ds και το wii αυτό θα το είχες συνειδητοποιήσει. Αν όχι θα το καταλάβεις όταν γίνεις κάτοχος κάποιας άλλης κονσόλας.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συνφονω οτι η "retina display" ονομαστικε ετσι για λογους μαρκετιν. δεν εχει να κανει ομως με το panel της οθονης αλλα με το ppi (pixel per inch) της που ειναι 326, υποστιριζοντας πως στην μεση αποσταση που κραταμε ενα κηνιτο αν το ppi της οθονης ειναι μεγαλητερο απο 300 περιπου το ματι δεν μπορει να διακρινει pixels και ετσι η εικονα φενετε "συνεχεις".τωρα το panel της ειναι lcd τυπου ips (In Plane Switching)που νομιζω εχει να κανει με τον τροπο περιστροφης των υγρων κρυσταλων μεσα στα pixels και led ειναι το backlight της

τωρα πως πειγατε απο τοις κονσολες στο iphone δεν καταλαβα :-)

Αναφέρθηκε (και σωστά) ότι και τα κινητά παίζουν εν μέρει ρόλο φορητής παιχνιδομηχανής και μάλιστα χωρίς έξτρα βάρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά), έτσι βρεθήκαμε και στο iphone....

Δηλαδή για να πάρουμε κάποιον στα σοβαρά εξαρτάται από το πόσα ορθογραφικά λάθη κάνει; Ακυρώνεται αυτό που θέλει να πει; Δεν καταλαβαίνω αυτή την αντίληψη. Χάνουμε την ουσία της συζήτησης και κοιτάμε ανούσιες λεπτομέρειες.

Sorry για το offtopic...

Τα σωστά ελληνικά δεν έβλαψαν ποτέ κανένα.

Δές το σαν ένα παιχνίδι κι αυτό, που παίζεται κάθε φορά που επικοινωνείς με κάποιον, και που σε ενδιαφέρει να πιάνεις σχετικά καλό σκορ.

Σαφώς δε σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο. :-)

Επεξ/σία από efstratios

Ολοι πανω στη γη που αγορασαν wii και ds ειναι ηλιθιοι μιας και δεν απολαμβανουν γραφικα και εδω στην Ελλαδα ειμαστε πιο εξυπνοι απο ολους αυτους μαζι.Η παιχνιδομηχανη βγαινει για να σου δωσει παιχνιδια να λιωσεις και σε αυτο το πραγμα η nintendo ειναι απιαστη.Oι πωλησεις του wii και του ds το αποδεικνυουν και καθιστε εσεις να χαζευετε με τα γραφικα του psp.Αληθεια στις πωλησεις το psp πως τα πηγε σε σχεση με το ds?Πατος?Σωστα.Το πανισχυρο ps3 σε σχεση με το wii πως τα πηγε?Πατος?Σωστα?Τι εκανε λεει,αντεγραψε το wiimote με το move η sony?Αποκλειεται?Αφου βγαζει γραφικαρες τι την θελει την καινοτομια?

ΥΓ.Εχω ολες τις κονσολες που κυκλοφορουνε για να μην με πειτε fanboy.

Τι εκανε λεει,αντεγραψε το wiimote με το move η sony?Αποκλειεται?Αφου βγαζει γραφικαρες τι την θελει την καινοτομια?

ΥΓ.Εχω ολες τις κονσολες που κυκλοφορουνε για να μην με πειτε fanboy.

Πιστεύεις πως αν εξ αρχής έβγαινε το PS3 με move η nintedo θα έκανε τρέλες πώλησης δεν νομίζω :-( αρα και τα δυο παίζουν ρόλο .

• Super Moderators

Πιστεύεις πως αν εξ αρχής έβγαινε το PS3 με move η nintedo θα έκανε τρέλες πώλησης δεν νομίζω :-( αρα και τα δυο παίζουν ρόλο .

αν μπορούσε να το βγάλει η Sony να το έβγαζε...

Τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ, όλο τα ίδια και τα ίδια.

Αυτή η εμμονή στα γραφικά και στην "υποδύναμη" των συστημάτων έχει καταντήσει πλέον απόλυτα γραφική.

Τα συστήματα κρίνονται από τα παιχνίδια τους, όχι απο την υποδύναμη και φυσικά όχι από τα γραφικά.

Κάθομαι και σκεφτομαι όλα τα αγαπημένα παιχνίδια που έπαιξα τα τελευταία χρόνια: Mass Effect 1 & 2, Dragon Age, Dead Space, Metroid Prime, S.T.A.L.K.E.R, Fallout, Proffesor Layton, Zelda και πόσα ακόμη. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αν τα γραφικά ήταν 10 χρόνων παλιότερα το ίδιο θα τα λάτρευα.

Εδώ ξανάπαιξα το Deus Ex 1 για να προετοιμαστώ για το 3 και το παιχνίδι απλά τα σπάει και κυριολεκτικά συντρίβει την πλειοψηφία των παιχνιδιών που βγαίνουν σήμερα.

Ως πότε θα παραμυθιάζονται κάποιοι ότι τα γραφικά καθορίζουν την επιτυχία ενός συστήματος?

Και όσον αφορά το DS και τα γελοία πόστ που διαβάζω ότι και καλά είναι για μικρά παιδιά και ότι απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, νομίζω ότι αυτοί που τα γράψαν αυτά πραγματικά δεν έχουν ιδέα για το σύστημα.

Το DS έχει τα περισσότερα ποιοτικά RPG από οποιοδήποτε άλλο σύστημα κυκλοφορεί. Για κάποιον hardcore RPG gamer, δεν εννοείται να μήν έχει ασχοληθεί με το DS. Το ίδιο ισχύει και για τα adventures του. Και πόσα ακόμα "σοβαρά" παιχνίδια που απευθύνονται σε πιό ώριμο κοινό.

Το NPG έχει προοπτική. Αλλά δεν φτάνει αυτό. Χρειάζεται παιχνίδια. Ήδη το πλασάρουν ως φορητό PS3 και αυτό νομίζω αποτελεί λάθος. Και το PSP το πλασάραν ως φορητό PS2 και βλέπετε πού βρίσκεται. Και η υποδύναμη που έχει, όσο εντυπωσιακή και αν φαντάζει τώρα, στα τέλη του 2011 που θα κυκλοφορήσει, τα περισσότερα smartphones αυτή την υποδύναμη θα έχουν. Αλλά το NPG δεν είναι κινητό για να το αλλάζεις κάθε 1-2 χρόνια με άλλο πιό γρήγορο.

Οπότε τί είναι το μόνο που θα καθορίσει την επιτυχία του? Μα φυσικά τα ποιοτικά και καινοτόμα παιχνίδια ;)

• 3 μήνες μετά...

μην μου λετε για 3ds και παπαριες ...το psp 2 τα σπαει απλα ...μπορει η nintedo να εχει 3d αλλα εχει γραφικα ανταξια με του παλιου psp ενω το ngp ανταξια με του ps3 και μην μου πει παλι κανενας τρομπας οτι δεν παιζουν ρολο τα γραφικα ...και οσο για gameplay !!!! αστο παλι πολυ μπρωστα η sony με το touch pad απο πισο και μπρωστα η οθονη και μαλιστα moylti touch ,εσθυτιρες κηνησης καμερα 2 joystick (αναλογικα )ξερετε που σκατα να παει η nintedo ;;;;;;r.i.p....τωρα απο θεμα χρηματων γαματα...με βλπεω να μενω με το psp το παλιο και με το ps3 μου και ειναι komple ...αφου μονο το xperia play κοστιζει 650 ευρο χαχχαχαχ φαντασου το ngp χαχα

μην μου λετε για 3ds και παπαριες ...το psp 2 τα σπαει απλα ...μπορει η nintedo να εχει 3d αλλα εχει γραφικα ανταξια με του παλιου psp ενω το ngp ανταξια με του ps3 και μην μου πει παλι κανενας τρομπας οτι δεν παιζουν ρολο τα γραφικα ...και οσο για gameplay !!!! αστο παλι πολυ μπρωστα η sony με το touch pad απο πισο και μπρωστα η οθονη και μαλιστα moylti touch ,εσθυτιρες κηνησης καμερα 2 joystick (αναλογικα )ξερετε που σκατα να παει η nintedo ;;;;;;r.i.p....τωρα απο θεμα χρηματων γαματα...με βλπεω να μενω με το psp το παλιο και με το ps3 μου και ειναι komple ...αφου μονο το xperia play κοστιζει 650 ευρο χαχχαχαχ φαντασου το ngp χαχα

Μπράβο. Καλά τους τα πες.

Άντε για ύπνο τώρα. Έχει και σχολείο αύριο. Ίσως μάθεις και ορθογραφία. :rolleyes:

Μπράβο. Καλά τους τα πες.

Άντε για ύπνο τώρα. Έχει και σχολείο αύριο. Ίσως μάθεις και ορθογραφία. :rolleyes:

σορι για την εξαλη ορθογραφια μου μου το λενε συνεχεια αλλα εχω δησλεξια ...οσο για το σχολειο ειχα αλλα εγραφα φυσικη 1η λυκειου και γαματα !!!ασχετο....

Τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ, όλο τα ίδια και τα ίδια.

Αυτή η εμμονή στα γραφικά και στην "υποδύναμη" των συστημάτων έχει καταντήσει πλέον απόλυτα γραφική.

Τα συστήματα κρίνονται από τα παιχνίδια τους, όχι απο την υποδύναμη και φυσικά όχι από τα γραφικά.

Κάθομαι και σκεφτομαι όλα τα αγαπημένα παιχνίδια που έπαιξα τα τελευταία χρόνια: Mass Effect 1 & 2, Dragon Age, Dead Space, Metroid Prime, S.T.A.L.K.E.R, Fallout, Proffesor Layton, Zelda και πόσα ακόμη. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αν τα γραφικά ήταν 10 χρόνων παλιότερα το ίδιο θα τα λάτρευα.

Εδώ ξανάπαιξα το Deus Ex 1 για να προετοιμαστώ για το 3 και το παιχνίδι απλά τα σπάει και κυριολεκτικά συντρίβει την πλειοψηφία των παιχνιδιών που βγαίνουν σήμερα.

Ως πότε θα παραμυθιάζονται κάποιοι ότι τα γραφικά καθορίζουν την επιτυχία ενός συστήματος?

Και όσον αφορά το DS και τα γελοία πόστ που διαβάζω ότι και καλά είναι για μικρά παιδιά και ότι απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, νομίζω ότι αυτοί που τα γράψαν αυτά πραγματικά δεν έχουν ιδέα για το σύστημα.

Το DS έχει τα περισσότερα ποιοτικά RPG από οποιοδήποτε άλλο σύστημα κυκλοφορεί. Για κάποιον hardcore RPG gamer, δεν εννοείται να μήν έχει ασχοληθεί με το DS. Το ίδιο ισχύει και για τα adventures του. Και πόσα ακόμα "σοβαρά" παιχνίδια που απευθύνονται σε πιό ώριμο κοινό.

Το NPG έχει προοπτική. Αλλά δεν φτάνει αυτό. Χρειάζεται παιχνίδια. Ήδη το πλασάρουν ως φορητό PS3 και αυτό νομίζω αποτελεί λάθος. Και το PSP το πλασάραν ως φορητό PS2 και βλέπετε πού βρίσκεται. Και η υποδύναμη που έχει, όσο εντυπωσιακή και αν φαντάζει τώρα, στα τέλη του 2011 που θα κυκλοφορήσει, τα περισσότερα smartphones αυτή την υποδύναμη θα έχουν. Αλλά το NPG δεν είναι κινητό για να το αλλάζεις κάθε 1-2 χρόνια με άλλο πιό γρήγορο.

Οπότε τί είναι το μόνο που θα καθορίσει την επιτυχία του? Μα φυσικά τα ποιοτικά και καινοτόμα παιχνίδια ;)

φηλε μου πιστευεις οτι τα γραφικα δεν παιζουν κανενα ρολο στα παιχνιδια ;;;;;το ιδιο πορονεσε με το gta vice city και το ιδιο με το iv ;;;;;ποιο πολλα εφε ποιο καθαρη εικονα ποιο αληθεινα ρεαλισμος.....εχουν καμια σχεση ;;;;;πες μου κατι αν δεν εχουν σχεση τα γραφικα γιατι τα βελτιονουν καθε χρονο ραγδεα;;;;; η nintedo γιατι βελτειοσε τα γραφικα στη καινουρια της σησκευη αφου δεν παιζουν ρολο ;;;; μην μου λες παπαριες ....οσον αφορα τα games συγουρα η sony θα κανει μια αξιοπρεπη γκαμα παιχνιδιων για το ngp ....και συμφωνα με τις δηνατοτητες που εχει μηλαμε για αρκαιτα παιχνιδια που δεν τα εχει καν το ps3 για ολοκληρη κονσολα μηλαμε τωρα ..ενω το 3d το εχει το ps3 ...εχω διαβασει πολλα απο τα χαρακτιριστικα του game play του psp θα τα ζυλευαν οι αλλες συγχρονες κονσολοες !!!οσον αφορα τωρα τα smartphones...διαβασα καλα;;;;το 2011 τα smartphones θα εχουν την ιδια υποδυναμη με ngp σοβαρολογεις τωρα ;;;;οπου να ναι κυκλοφορει το xperia play της sony ericcson ενα απο τα ποιο συγχρονα smartphone ...τα γραφικα του ειναι χειροτερα απο το παλιο psp χαχαχαχ ακομα και το μαραφετι τις nintedo το 3ds εχει καλυτερα γραφικα απο το xperia play ...αφου ακομα δεν εχουν φτασει γραφικα του psp που ειχε βγει 2004 ποτε σκατα θα φτασουν το ngp στα τελοι του 2011;;;;μας δουλευεις ;;;;κατι αλλο για τα γραφικα οσοι υποστηριζουν την nintedo και λενε οτι τα γραφικα δεν παιζουν ρολο πολυ απλα κοροιδευουν τον εαυτο τους ...ας πειτε οτι οκ η nintedo δεν μπορει να φτασει την sony στα γραφικα και αυτο ειναι ενα μιων ...αλλα λετε οτι δεν παιζουν ρολο και οτι το μονο που παιζει ρολο ειναι το gameplay ...ωραια μην μου συγκρινετε το gameplay τη sony με το 3ds θα τρελαθω !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...