Προς το περιεχόμενο

Το Sony NPG (PSP 2) είναι γεγονός


REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί κάνετε σαν τρελοί με το 3D ρε παιδιά; Σιγά την τεχνολογία δηλαδή. Να παίξω σε μια 42" ένα 3D παιχνίδι, να δω μια ταινία, εντάξει. Αλλά τώρα στις 3 και 4 ίντσες δηλαδή τι περιμένετε να δείτε; Μην τρελαίνεστε και τόσο με την καινοτομία του 3DS. Απλά θα είναι η πρώτη συσκευή που θα φοράει τέτοια οθόνη και θα εντυπωσιάσει. Ήδη ετοιμάζει η LG να παρουσιάσει το πρώτο glasses-free κινητό, οπότε klein. Σε 1-2 χρόνια θα είναι κάτι δεδομένο και πλέον μη-εντυπωσιακό.

 

 

+10000 να προσθέσω εδώ επίσης ότι είδη είναι έτοιμο το πρώτο κινητό με glasses-free αλλά όχι από την LG άλλα από την Sharp

 

Σκέψου retina με 3D.. :wub:

Σιγά την Retina Display έχετε φάει το παραμύθι της apple , μια οθόνη είναι τεχνολογίας LED :-(

Όσο για 3D τόσο υψηλή ανάλυση χλωμό το κόβω εδώ το PS3 και έχει πρόβλημα με το 3D για να μην έχει πρόβλημα με fps και για αυτό συνιστά στους κατασκευαστές παιχνιδια με ανάλυση 720p μια φορητή συσκευή θα έχει σοβαρό πρόβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θετικο παιδια ειναι οτι το καινούργιο ειναι πολύ καλύτερο.Τετοιες συσκευες πρεπει να βγαινουνε που εχουνε να προσφέρουνε κατι ουσιαστικο για τη χρηση που προοριζονται εκτος απο εμφανιση η δεν ξερω και γω τι..

 

Οσο για το φιλο FarCry που ειπε οτι τετοιες συσκευες θα πεθανουνε στο μελλον λογω κινητων πολύ σωστος.Ισως να ειναι και απο τις τελευταιες σοβαρες κυκλοφοριες εκτος και αν δουμε κατι επαναστατικο.

 

Και ενα τελευταιο, επειδη η "καραμελα" με τα νουμερα κουρασε λιγο.Τα νουμερα αυτα αναφερονται σε εκατομμυρια μοναδες που εχουν πουληθει οπως προσεξατε ολοι προφανώς.Δεν ειδα να αναφερερει κανεις την τιμή του καθενός.Κάντε ενα σχετικο πολλαπλασιασμο να διαπιστωσετε οτι τα νουμερα ερχονται πολυ πιο κοντα.

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ανόητο να συζητάμε ακόμα σε φάση Mario vs Sonic ποιος το χει μακρύτερο. Και τα δύο είναι τούμπανο και μάλιστα ανάλογα με το τι γουστάρει ο καθένας αγοράζει. Εγώ θα πάρω και τα δύο και τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Redodin7

 

Μη μας γειώνεις έτσι... όνειρα κάνουμε.

Όσο αναφορά για παραμύθεια κλπ, εγώ ξέρω ότι κοιτάζω την οθόνη μου και μου αρέσει. Απίστευτη καθαρότητα/ευκρίνεια στα κείμενα και όμορφα χρώματα. Δεν με ενδιαφέρει πως την αποκαλεί η Apple, αλλά μια οθόνη με 300+dpi (και IPS) είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή, δεν υπάρχει σε καμία άλλη φορητή συσκευή στην αγορά και καλά κάνουν και υπερηφανεύονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειπωθηκαν πολλα για psp 2 και 3ds.. κατα την γνωμη μου δεν παει να βαλει 55 πυρηνες η sony... η νεα τεχνολογια ειναι το 3D και η nitendo καλως η κακως ειναι ολο καινοτομιες (δες φορητη παιχνιδοκοσνοσα game boy τοσα χρονια πριν, interactive gameplay με το wii ) και η sony ολο αντιγραφες (δες play move..) ενταξει τωρα.. τι να λεμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά την Retina Display έχετε φάει το παραμύθι της apple , μια οθόνη είναι τεχνολογίας LED

συνφονω οτι η "retina display" ονομαστικε ετσι για λογους μαρκετιν. δεν εχει να κανει ομως με το panel της οθονης αλλα με το ppi (pixel per inch) της που ειναι 326, υποστιριζοντας πως στην μεση αποσταση που κραταμε ενα κηνιτο αν το ppi της οθονης ειναι μεγαλητερο απο 300 περιπου το ματι δεν μπορει να διακρινει pixels και ετσι η εικονα φενετε "συνεχεις".τωρα το panel της ειναι lcd τυπου ips (In Plane Switching)που νομιζω εχει να κανει με τον τροπο περιστροφης των υγρων κρυσταλων μεσα στα pixels και led ειναι το backlight της

τωρα πως πειγατε απο τοις κονσολες στο iphone δεν καταλαβα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

edit: και μερικοί απο εσάς που αποδίδετε τις πωλήσεις του DS και του Wii σε πιτσιρίκια ας προσέχετε λιγάκι τον γραπτό σας λόγο... Πέντε σελίδες διάβασα μου βγήκαν τα ματάκια από λάθη που δεν κάνουν ούτε πεντάχρονα!

 

μα φυσικα γιατι το insomnia και καθε ειδους τετοιο site ειναι ο καταλληλος χωρος να πουλησουμε πνευμα μόρφωση και καλλιεργεια, και καλα θα κανουμε να το κανουμε σωστα γιατι αλλιως θα βρεθει ο καθε τυχαρπαστος να μας κρινει αρνητικα επ'αυτου αναγκαζωντας μας να μην μπορουμε να ζησουμε την υπολοιπη ζωη μας απο το μεγαλο αυτο πληγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή για να πάρουμε κάποιον στα σοβαρά εξαρτάται από το πόσα ορθογραφικά λάθη κάνει; Ακυρώνεται αυτό που θέλει να πει; Δεν καταλαβαίνω αυτή την αντίληψη. Χάνουμε την ουσία της συζήτησης και κοιτάμε ανούσιες λεπτομέρειες.

 

Sorry για το offtopic...

 

Μια κονσόλα πρέπει να κρίνεται με βάση τα παιχνίδια που προσφέρει αλλά η τιμή της πρέπει να είναι ανάλογη του hardware. Σε αυτό η Nintendo έκανε φάουλ με το 3DS. Έπρεπε το πολύ 200 ευρώ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τιμολογίσουν το PSP2 αλλά μια υψηλή τιμή θα είναι δικαιολογημένη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να παίζω τα ίδια παιχνίδια με αυτά που παίζω σε xbox360/PS3 σε μια φορητή κονσόλα. Μένει να δούμε στη πράξη τη διάρκεια της μπαταρίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός αυτού η Sony αποκάλυψε στοιχεία και για την μπαταρία του NGP. Αυτή, όπως γίνεται, για παράδειγμα, με τα προϊόντα της Apple, δεν θα μπορεί να αλλαχθεί. Η Sony δικαιολόγησε αυτή την απόφαση της με το σκεπτικό ότι στην πίσω πλευρά υπάρχει το touchpanel της κονσόλας.

 

http://pcnea.blogspot.com/2011/01/sony-ngp.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...