mainboardER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 και μην μου λετε για καινοτομιες που θα προσφερει το psp 2 γιατι οταν εν ετη 2011 βγαζει η sony κονσολα με οθονη αφης, η nintendo το ειχε κανει απο το 2004 ναι οταν βγηκε το ds οντος η οθονη αφης του ηταν καινοτομια στο χορο του gaming αλλα μετα απο 7 χρονια και εχοντας βγαλει 4 κονσολες ειναι ξεφτιλα αν συνεχιζει να βαζει αυτο το αρχαιο resistive touch pane.βεβεα στοις ηλικιες που απευθηνετε δεν παιξει και κανα ρολο το ποσο smooth ειναι η οθονη .και θεωρω ντροπη της ninitndo να βαζει 3D οθονη η οποια δεν ξερουμε τι επιπτοσεις εχει στα ματια σε μια κονσολα που απευθινετε σε 10χρονα.επεισης οι μονες κονσολες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι το ds και το wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 αν ειστε απο αυτους που προτιμανε να παιζουν τιτλους με τα slides στα γραφικα τερμα δεξια, απο τα games με με λιγοτερο καλα γραφικα αλλα με βαθυ gameplay δεν μπορω να κανω κατι... δεν εχω να πω κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hugo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 3D οθονη η οποια δεν ξερουμε τι επιπτοσεις εχει στα ματια σε μια κονσολα που απευθινετε σε 10χρονα. +10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orion_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Hm... Προς τους υποστηρικτές του ΡSP.. γκουχ γκουχ Nintendo DS (DS) 144.69* Sony PlayStation Portable (PSP) 65.74* * in millions of units 144 εκατομμύρια παιδάκια? Μπααα. Πολύ απλά το DS χ*νει στη μούρη του κατεστημένου. Όπως και να το κάνουμε. Δεν φταίει ούτε το target group ούτε το κόστος ούτε τίποτα. Ο συνδυασμός όλων αυτών το έφερε στην κορυφή της σχετικής λίστας - όπου θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 αν ειστε απο αυτους που προτιμανε να παιζουν τιτλους με τα slides στα γραφικα τερμα δεξια, απο τα games με με λιγοτερο καλα γραφικα αλλα με βαθυ gameplay δεν μπορω να κανω κατι... δεν εχω να πω κατι αλλο δεν ξερω τι παιχνιδια παιξουν σημερα για ds και psp καθος δεν ασχολουμε πια με κονσολες αλλα μην μου πεις οτι η nintento εχει εξελιξει καθολου το ds εδω και 7 χρονια.Η nintendo ακολουθει τελευταια ενα μαρκετιν apple-sony.κανουμε μικροτερη την ηδη πετιχιμενη κονσολα μας χωρις κανενα πρακτικο λογο (ds>dslite/ps2,3>ps2,3slim)και βελτιονουμε μονο τα spec και οχι την συνολικη εμπηρια χρισης(iphone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Hm... Προς τους υποστηρικτές του ΡSP.. γκουχ γκουχ Nintendo DS (DS) 144.69* Sony PlayStation Portable (PSP) 65.74* * in millions of units 144 εκατομμύρια παιδάκια? Μπααα. Πολύ απλά το DS χ*νει στη μούρη του κατεστημένου. Όπως και να το κάνουμε. Δεν φταίει ούτε το target group ούτε το κόστος ούτε τίποτα. Ο συνδυασμός όλων αυτών το έφερε στην κορυφή της σχετικής λίστας - όπου θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα. Οκ αν βαλεις μεσα και τα 5χρονα κερδισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δεν ξερω τι παιχνιδια παιξουν σημερα για ds και psp καθος δεν ασχολουμε πια με κονσολες αλλα μην μου πεις οτι η nintento εχει εξελιξει καθολου το ds εδω και 7 χρονια. Η nintendo ακολουθει τελευταια ενα μαρκετιν apple-sony.κανουμε μικροτερη την ηδη πετιχιμενη κονσολα μας χωρις κανενα πρακτικο λογο (ds>dslite/ps2,3>ps2,3slim)και βελτιονουμε μονο τα spec και οχι την συνολικη εμπηρια χρισης(iphone) δεν την εχει εξελιξει και αυτο ειναι προς τιμην της... θα ηθελες καθε 2 χρονια να βγαινει καινουρια κονσολα στα 150-200 ευρω με νεα cartidges και ολα τα σχετικα? μετα απο 7 χρονια πιστευω ειναι καλες οι αλλαγες στις οποιες προχωρησε και ηταν ο σωστος καιρος να γινει αυτο το βημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δεν την εχει εξελιξει και αυτο ειναι προς τιμην της... θα ηθελες καθε 2 χρονια να βγαινει καινουρια κονσολα στα 150-200 ευρω με νεα cartidges και ολα τα σχετικα? μα βγενει καθε 2 χρονια καινουρια κονσολα(ds>dslite>dsi>dsixl>3ds μηπος ξεχασα κανενα; ), η βγαζεις καινουρια συσκευη και προσφερεις καποιο συμαντικο νεο χαρακτηριστικο η δεν τη βγαζεις (αυτο δεν παει μονο στν nintendo) μετα απο 7 χρονια πιστευω ειναι καλες οι αλλαγες στις οποιες προχωρησε και ηταν ο σωστος καιρος να γινει αυτο το βημα και τι εχει να προσφερει το 3d σε μια φοριτη κονσολα (εκτος απο προβληματα στα ματια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 μα βγενει καθε 2 χρονια καινουρια κονσολα(ds>dslite>dsi>dsixl>3ds μηπος ξεχασα κανενα; ), η βγαζεις καινουρια συσκευη και προσφερεις καποιο συμαντικο νεο χαρακτηριστικο η δεν τη βγαζεις (αυτο δεν παει μονο στν nintendo) και τι εχει να προσφερει το 3d σε μια φοριτη κονσολα (εκτος απο προβληματα στα ματια ) αμα εχεις το απλο ds δεν χρειαζεται να παρεις κανενα απο τα υπολοιπα που λες, γιατι οπως ειπες δεν εχει σημαντικες διαφορες... περα απο το 3d, το 3ds θα προσφερει και πολυ καλυτερα γραφικα απο το ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 αμα εχεις το απλο ds δεν χρειαζεται να παρεις κανενα απο τα υπολοιπα που λες, γιατι οπως ειπες δεν εχει σημαντικες διαφορες... περα απο το 3d, το 3ds θα προσφερει και πολυ καλυτερα γραφικα απο το ds οκ δεν επιμενω,γιατι πρην κρινουμε τοις δυο νεες κονσολες πρεπει να τοις δουμε και στην πραξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 επειδή δεν βλέπω πουθενά, τι μέσο δεδομένων παίζει?είναι μόνο downloadable? και το άλλο που μου διέφυγε είναι η αυτονομία.. η κάθε σύγκριση με το (3)ds πλέον είναι άτοπη γιατί ακολούθησαν άλλα μονοπάτια και οι δύο εταιρείες. η μεν nintendo συνεχίζει να επενδύει στο καθαρό καινοτόμο gaming,η δε sony κοιτάει λίγο πιο mainstream και συνδιάζει high end smartphone με gaming και καλύπτει το κενό που υπήρχε μεταξύ των δύο αυτών κατηγοριών. μιας και είμαι κάτοχος και των dslite και psp3000 μπορώ να πω,απο άποψη βάθους gaming υπερτερεί το ds( τα μαγικά zelda,dragon quest,professor layton,δεν θα αναφέρω pokemon και final fantasy τα remake,warioware κλπ) το psp το έχω μόνο για να ακολουθώ τα final fantasy,kingdom hearts,τα όποια τυχόν metal gear και τα παλιά του playstation (που για κανέναν λόγο δεν αποτελούν τίτλους του psp,γιατί το έχω ακούσει και αυτό) όταν στον βωμό των γραφικών θυσιάζοντε gameplay και σενάριο τότε κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο. εγώ προσωπικά θα το πάρω μόνο εάν κυκλοφορήσουν κάποιο final fantasy,breath of fire,kingdom hearts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 το ποιο εντυπωσιακο spec για μενα ειναι η 5αρα 960 x 544 oled, αντε να αρχισει να χρησιμοποιείτε και σε αλες συσκευες εκτος απο smartphones γιατι αλιος δεν βλεπω ουτε σε 10 χρονια να τοις δουμε σε monitors και τηλεορασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 μεχρι να βγει ακομη το Psp 2 εχουμε πολυ δρομο. Η oled η 5αρα δεν θα προκαλει εντυπωση με τα νεα κινητα που θα εχουν βγει μεχρι τον Δεκεμβριο. Και φυσικα να ειναι συγκρισιμη η τιμη του και με το 3ds μην μας ζηταει παλι 400αρια και 500αρια η κυρια Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 μεχρι να βγει ακομη το Psp 2 εχουμε πολυ δρομο. Η oled η 5αρα δεν θα προκαλει εντυπωση με τα νεα κινητα που θα εχουν βγει μεχρι τον Δεκεμβριο. Και φυσικα να ειναι συγκρισιμη η τιμη του και με το 3ds μην μας ζηταει παλι 400αρια και 500αρια η κυρια Sony. οσο και να κανει οταν βγει, σε κανα χρονο θα εχει πεσει στη μιση τιμη (κλασικα sony) offtopic:οχι και 5αρια "κηνιτα" ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 επειδή δεν βλέπω πουθενά, τι μέσο δεδομένων παίζει?είναι μόνο downloadable? και το άλλο που μου διέφυγε είναι η αυτονομία.. Φιλε μου θα εχει καρτες Flash Memory ( ROM cartridge ) , οσο για την αυτονομια θα ειναι 4-5 ωρες μεχρι να βγει ακομη το Psp 2 εχουμε πολυ δρομο. Η oled η 5αρα δεν θα προκαλει εντυπωση με τα νεα κινητα που θα εχουν βγει μεχρι τον Δεκεμβριο. Και φυσικα να ειναι συγκρισιμη η τιμη του και με το 3ds μην μας ζηταει παλι 400αρια και 500αρια η κυρια Sony. Για ενα μηχανημα σαν αυτο που ειναι το απολυτο multimedia center το αξιζει το 500αρικο , εδω αλλοι δυνουν 700+ για το iPAD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα