googler Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ποια είναι η καλύτερη online υπηρεσία εκμάθησης ξένων γλωσσών;
giannret Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ποια είναι η καλύτερη online υπηρεσία εκμάθησης ξένων γλωσσών; Ωραία η ερώτηση και εμένα με ενδιαφέρει αν και νομίζω ότι αν δεν πας φροντιστήριο, για να σε πιέζει ο καθηγητής να στρωθείς στο διάβασμα, ζήσε Μάη μου να φας..όχι καντήλι, να δεις πως το λένε.
SOWHAT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ένα σάιτ που είχα δοκιμάσει κανά δυο φορές(δεν έχω και πολλη υπομονή να μάθω εξ αποστάσεως) ήταν το livemocha...
googler Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτό έχω κάνει εγγραφή άλλα δεν εχει Ελληνικό interface..
SOWHAT Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτό έχω κάνει εγγραφή άλλα δεν εχει Ελληνικό interface.. Με βασικές γνώσεις αγγλικής γλώσσας δεν νομίζω ότι ο μέσος χρήστης έχει περισσότερο πρόβλημα από ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο σάιτ... Στην τελική εκτός από την γλώσσα που θα επιλέξεις να μάθεις, θα εξασκήσεις και λίγο τα αγγλικά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.