konstadis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα παιδια. Ειμαι ετοιμος να αγορασω τα MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL 32-BIT ENGLISH 1PK DSP απο e-shop. Έχω ομως μερικες αποριες. Τα windows προοριζονται για ελευθερο επαγγελματια. Οι αποριες ειναι : Ποια να πάρω?Αν η επιλογη ειναι σωστη... Πόσες φορες δεχονται ενεργοποιηση γιατι στο χωρο αυτο υπαρχουν τουλαχιστον 4 υπολογιστες , οποτε θα ηθελα να μπουν και στους 4... Θα δωσω που θα δωσω 141 € θα κανω την δουλεια μ? Το 1 PK DSP τι σημαινει? Ευχαριστωωω (Επισης θα αυτους που ξερουν εχω windows απο MSDN κανουν για την δουλεια μου ή να αγορασω αυτα?)
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κάθε κλειδί αντιστοιχεί σε έναν υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις 4 φορές τα Windοws. Εαν εννοείς MSDNAA, θα κάνουν μια χαρά την δουλειά. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είσαι νόμιμος σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο. Διάβασε τους όρους του MSDNAA μήπως λέει κάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Οι dsp εκδοσεις ειναι αυστηρα για 1 υπολογιστη . Νομιζω οτι αυτα που εχεις απο MSDN ειναι και αυτα για ενα υπολιστη αλλα με επιφυλαξη.
konstadis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλα και εγω που θέλω να ενεργοποιησω σε 4 υπολογιστες τι μου προτεινεται να κανω?? Τι να πάρω? Μια χαρα θα κανουν, αλλα θα ειμαι νομιμος? Αυτο δεν ξερω...
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κυκλοφορεί ένα «οικογενειακό» πακέτο με 3 άδειες στην τιμή των 100-120€ (κάπου εκεί νομίζω), αλλά είναι η Home έκδοση των 7. Εαν σε καλύπτει έχε το υπ'όψιν.
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 konstadis εφόσον θέλεις τις άδειες για γραφείο, σημαίνει οτι θες να καλυφθείς σε ενδεχόμενο έλεγχο της εφορίας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι αναλυτικό τιμολόγιο αγοράς, οπότε άδεια MSDNAA ξέχασε την (είναι για φοιτητική χρήση). Επίσης χρειάζεσαι ξεχωριστή άδεια για κάθε υπολογιστή δεδομένου οτι κάθε σειριακός μπαίνει σε ένα υπολογιστή (μιλάμε πάντα για τιμολόγιο-γραφείο), οπότε αγοράζεις 4 άδειες. Επίσης η άδεια DSP δεν σου κάνει για 2 λόγους. Πρώτον πωλείται ΜΟΝΟ μαζί με καινούργιο υπολογιστή (στο ίδιο τιμολόγιο να φαίνεται υπολογιστής και άδεια dsp). Δεύτερον κάνει για μια και μοναδική ενεργοποίηση. Άμα αλλάξεις υπολογιστή, θες νέα άδεια. Στην περίπτωση σου χρειάζεσαι άδεια retail και μάλιστα 4 άδειες. Να θέσω εγώ ένα άλλο ερώτημα; Τι είδους χρήση θα κάνεις στους υπολογιστές; Θα τρέξεις ειδικά προγράμματα για windows ;
konstadis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Με εμδιαφερει οι οικογενειακές εκδόσεις, αλλα μπορεις να μου στειλεις ενα link για να τα δω? Γενικά θέλω πάνω στο συστημα windows 7... ( Θα τρέχουν σχεδιαστικά προγράμματα )
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Επίσης η άδεια DSP δεν σου κάνει για 2 λόγους. Πρώτον πωλείται ΜΟΝΟ μαζί με καινούργιο υπολογιστή (στο ίδιο τιμολόγιο να φαίνεται υπολογιστής και άδεια dsp). Δεύτερον κάνει για μια και μοναδική ενεργοποίηση. Άμα αλλάξεις υπολογιστή, θες νέα άδεια. Στην περίπτωση σου χρειάζεσαι άδεια retail και μάλιστα 4 άδειες. Θεωρητικα ειναι ετσι αλλα εχω αγορασε πολες φορες dsp εκδοσεις απο επωνυμα καταστηματα χωρις ουτε ενα καλωδιο υπολoγιστη.Μαλιστα εχω διαβασει οτι στην Ελλαδα για να μειωθει η πειρατεια η Microsoft κανει τα στραβα ματια σε αυτο. Για την ενεργοποιηση σε αλλο υπολογιστη εχεις δικιο αλλα παρακαμπτεται το εμποδιο.Δεν μπορω εδω να πως το πως αλλα χωρις crack.
konstadis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη με αυτο εδω είμαι καλυμμενος? εδω (Πόσες ενεργοποιήσεις μου δίνει?)
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Θεωρητικα ειναι ετσι αλλα εχω αγορασε πολες φορες dsp εκδοσεις απο επωνυμα καταστηματα χωρις ουτε ενα καλωδιο υπολoγιστη. ... Ομοίως, ΑΛΛΑ δεν εξετάζουμε τι πουλά η M$/plaisio/κλπ αλλά τι θα πει ο εφοριακός, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι ενημερωμένοι για αυτή τη λεπτομέρεια. Μεταξύ μας(!!), εγώ θα αγόραζα DSP αλλά το μαγαζί και το πιθανό πρόστιμο είναι δικό του.
konstadis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το retail τι παραπανω σου δίνει? Μπορω να το βαλω κ σε αλλους υπολογιστές?
pournaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το retail τι παραπανω σου δίνει? Μπορω να το βαλω κ σε αλλους υπολογιστές? Τιποτε παραπανω, απλα η DSP δινεται υποτιθεται παρεα με υπολογιστη, οποτε εχει μειωμενη τιμη σε σχεση με τη retail.
crazyboy493 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 30 Ιανουαρίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικά με πειρατικό λογισμικό Κρυμμένο από parsifal, 30 Ιανουαρίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικά με πειρατικό λογισμικό Για σου φιλε.Λοιπόν τα καλύτερα windows είναι τα ultimate εάν δεν εxείς πρόβλημα με τα παράνομα windows μπορείς να τα βρείς στο internet να τα κατεβάσεις σε Αγγλική έκδοση να κατεβάσεις ένα service pack ελληνικό μέσω τον ενημερώσεων και να τα μετατρέψεις σε Ελληνικά και να τα ενεργοποίησης με το remove wat για τα 7 ΠΡΟΣΕΧΕ!υπάρχει και για τα χρ με το remove wat κανεις κανονικά ενημέρωσης και όλα αυτά τσάμπα αν θες παραπάνω πληροφορίες κανε μου ένα pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.