Προς το περιεχόμενο

Μετακινηση του TOWER

coldwinter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, δε ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια αυτη αλλα ειδα οτι αναφερονταν εδω και τα περιφερειακα μερη του υπολογιστη οποτε... Anyway.. Επειδη σπουφαζω Κρητη και μου λειπει συχνα το σπιτι μου ( Ξανθη ) στις γιορτες ή σε μεγαλες περιοδους που δε εχουμε μαθημα ανεβαινω Ξανθη. Το θεμα ειναι οτι στην Ξανθη εχω ενα σαραβαλο υπολογιστη και θελω να φερνω οποτε ανεβαινω το Tower μου απο την Κρητη. Ξερετε αν υπαρχει καποια ειδικη τσαντα / βαλιτσα, γενικα μεταφορικο αντικειμενο ετσι ωστε να μεταφερετε με ασφαλεια? γιατι το στελνω με το ΚΤΕΛ μεσα σε μια κουτα με 1002 σγουγγαρακια απο τα πλαγια και παλι αγχωνομαι. Αν εχετε υποψην καποιον ασφαλεστερο τροπο για μεταφορα παρακαλω να μου πειτε.

Υ.Π : Δεν ενδιαφερομαι να αγορασω ( ακομα ) Laptop οποτε δε το σκεφτομαι καν.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

coldwinter δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Επίσης αν το στέλνεις χωρίς να το συνοδεύεις, ώστε να το φορτώνεις/εκφορτώνεις μόνος σου ... παιζεις με την τύχη σου.

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε περιπτωση θα εβγαζα τους δισκους εξω για κουβαλημα στο χερι. Οχι μονο ειναι το πιο ευαλωτο περιφερειακο σε κραδασμους αλλα τα δεδομενα ειναι αναντικαταστατα σε περιπτωση κλοπης η ζημιας

Δημοσ.

pfff.. δηλαδη πρεπει να πηγαινω με πλοιο.... και με τα Κτελ.. τσσσ ... κριμα.. πως και δε εβγαλαν τπτ ρε γαμωτο...

Με καμια μεταφορικη Εταιρια παιζει να γινει τπτ καλυτερο? ή ειναι πολυ ακριβα

Δημοσ.

Με τα λεφτά που δίνεις και θα δίνεις για τα επόμενα χρόνια για της μεταφόρες μπορείς να αγοράσεις ένα συστηματακι μετρίων δυνατοτήτων που θα μπορεί να σε καλύπτει για τις λίγες μέρες που θα είσαι στην Ξάνθη! Και τα κόπο της μεταφοράς θα γλυτώσεις και το ρίσκο για τον υπολογιστή σου. Εγώ μια μεγάλη μετακίνηση έκανα στο βασικό μου pc από Ελλάδα - Σουδία ... και πέρα από το τεράστιο κόστος μεταφοράς μετά εκλεγα μία 5850 ευτυχώς αντικαταστάθηκε με RMA, ένα σκληρό και μια - δυο μπροστινές σίτες από το cosmos και πίστεψε με το πακετάρισμα ήταν επαγγελματικό ... αλλά ότι και να κάνεις τις αναταράξεις δεν τις γλυτώνεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...