Προς το περιεχόμενο

Seagate 5900 LP ST31500541AS 1.5TB HDD 3.5" (32MB Cache, 5900RPM, Sata 3Gb/s) 45,01 €

simplemind79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eκθεσιακός δίσκος + Πλαίσιο = Καλό RMA παιδάκια και καλά να περάσετε.... B)

εγγύηση έχει πάντως!!δεν ειναι απαραίτητο να ειναι used!εγώ το βρήκα και το ανέφερα για όποιον ενδιαφέρεται!

Δημοσ.

εγγύηση έχει πάντως!!

Γιατί 1 έτος μόνο;;; Δεν ψωνίζω Σίγκειτ αλλά WD, όμως από ό,τι βλέπω στους άμεσα διαθέσιμους δίσκους Seagate η εγγύηση κυμαίνεται από τα 3-5 έτη... Αυτός πόσο χρησιμοποιημένος παίζει να είναι για να έχει 1 έτος μόνο;

Προβλέπω ότι θα είναι κανένας από κανένα εκθεσιακό ντέσκτοπ! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εσύ καλά έκανες και βάζεις την προσφορά, απλά τονίζω ότι ο συνδυασμός

Eκθεσιακός δίσκος + Πλαίσιο =RMA

είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ! :confused:

Δημοσ.

Γιατί 1 έτος μόνο;;; Δεν ψωνίζω Σίγκειτ αλλά WD, όμως από ό,τι βλέπω στους άμεσα διαθέσιμους δίσκους Seagate η εγγύηση κυμαίνεται από τα 3-5 έτη... Αυτός πόσο χρησιμοποιημένος παίζει να είναι για να έχει 1 έτος μόνο;

Προβλέπω ότι θα είναι κανένας από κανένα εκθεσιακό ντέσκτοπ! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ίσως δεν έχεις άδικο!

Δημοσ.

Πιό πιθανό να σου κάτσει το τζόκερ απο το να βρείς διαθέσιμο τον δίσκο στο εν λόγω κατάστημα.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον SOWHAT σε όλα. :)

Δημοσ.

Άσε δε που παίζει να παιδεύεσαι και τσάμπα βραδιάτικα!!! Πιθανότατα θα είναι άλλη μία από τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΦΑΝΤΑΣΜΑ! Εγώ λέω προσωπικά να πάω για ύπνο!

Καληνύχτα και προσοχή στις Ευκαιρίες του Πλαισίου...Δυστυχώς, δεν ιδρώνει το αυτί τους τόσο καιρό... :-(

Δημοσ.

Τι καλο rma?Καλο κυνηγι φαντασματων εννοεις! :P

Το καλό το είπα ειρωνικά καλέ μου άνθρωπε...! :rolleyes:

Ναι είναι κυνήγι για ΗDD - Busters! :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε μαζι σου ειμαι κι εγω!Πλακιτσα κανουμε :)

Και εγώ πλακίτσα κάνω, αλλά δεν μου βγαίνει καλά τώρα τέτοια ώρα βραδιάτικα! :whistle:

Σας αφηνω παιδια! Καλό ξημέρωμα να έχουμε :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...