PETROS13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 amazon.co.uk - Εβδομάδα Software το amazon έχει μέχρι 50 % έκπτωση σε software . για όποιον ενδιαφέρεται για antivirus, έχει καλές τιμές! Norton Internet Security 2011, 3 Computers, 1 Year Subscription (PC) £23.00 Kaspersky Internet Security 2011, 3 PC, 1 Year Subscription (PC) £22.97 AVG Internet Security 2011, 4 User, 2 Year Subscription (PC) £22.50 ESET NOD32 Antivirus 4 - 1 Year, 3 User £17.97 περισσότερα εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=br_lf_m_1000476483_grlink_6?ie=UTF8&plgroup=6&docId=1000476483
kanesaxo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 κριμα,δεν εχει κανα win 7 να τσιμπησουμε σε γήινη τιμή.
nem52 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 off topic: εχω μια απορια εδω και καιρο ρε παιδια σχετικα με το software.. ειχα κανει εδω στο φορουμ μια ερωτηση για πειρατικα windows και μου καναν παρατηρηση... παρολο αυτα υπαρχει ολοκληρο section στα console games για το πως θα σπασεις το wii to psp κτλ.. γιατι αυτη η διαφοροποιηση??? ελενχει το φορουμ o billaκος???
Genatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 off topic: εχω μια απορια εδω και καιρο ρε παιδια σχετικα με το software.. ειχα κανει εδω στο φορουμ μια ερωτηση για πειρατικα windows και μου καναν παρατηρηση... παρολο αυτα υπαρχει ολοκληρο section στα console games για το πως θα σπασεις το wii to psp κτλ.. γιατι αυτη η διαφοροποιηση??? ελενχει το φορουμ o billaκος??? Σπας τις κονσολες για να παιζεις "αντιγραφα ασφαλειας" ενω με τα Windows δεν μπορεις να ισχυριστεις κατι τετοιο. Αυτη νομιζω ειναι και η μονη διαφορα..
gruser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος μια φορα πειρατης, παντα πειρατης
million_voices Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ασχετο με το θεμα αλλα μπραβο που ποσταρετε προσφορες απο το εξωτερικο
tiniakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος off topic: εχω μια απορια εδω και καιρο ρε παιδια σχετικα με το software.. ειχα κανει εδω στο φορουμ μια ερωτηση για πειρατικα windows και μου καναν παρατηρηση... παρολο αυτα υπαρχει ολοκληρο section στα console games για το πως θα σπασεις το wii to psp κτλ.. γιατι αυτη η διαφοροποιηση??? ελενχει το φορουμ o billaκος??? Η απάντηση είναι απλή όλοι εδώ μέσα έχουν αυθεντικά windows! Το ίδιο ισχύει και για τα mp3, παιχνίδια, προγράμματα κ.τ.λ. που έχουν στην κατοχή τους. Ελπίζω να σε κάλυψα!
nem52 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Η απάντηση είναι απλή όλοι εδώ μέσα έχουν αυθεντικά windows! Το ίδιο ισχύει και για τα mp3, παιχνίδια, προγράμματα κ.τ.λ. που έχουν στην κατοχή τους. Ελπίζω να σε κάλυψα! εμ.................
scullyist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος εμ................. LOL Ειρωνικά το λέει ωμπρέ. M'αρέσει που απορείς nem, η ντόμπρα απάντηση είναι ότι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, είμαστε πολιτικά ορθοί και με το παιχνίδι των λέξεων καλύπτεται το κ*****ακι μας νομικά εκεί που μπορεί να καλυφθεί. Εξού και το 'υπέροχο' φαινόμενο να επιτρέπονται τα απαράδεκτα κατ'εμέ θρεντς του στυλ "πως να σπάσω το αρύρματο του γείτονα", "πως να μπω στο μέιλ της πρώην γκόμενας να την κάνω ρόμπα", κλπ. Αυτά καλύπτονται από το "χάρην εγκυκλοπαιδικών γνώσεων των τεχνολογικών δυνατοτήτων", τα νομικά παραθυράκια και το παιχνίδι των λέξεων. Αλλά περί θείου κ software καλυτερα να καταπιείς τη γλώσσα σου.
nem52 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος LOL Ειρωνικά το λέει ωμπρέ. το katαλαβα μην αγχωνεσαι.. Αλλά περί θείου κ software καλυτερα να καταπιείς τη γλώσσα σου. θειου billακου??? αυτον τον θειο εννοουν ολοι τοσο καιρο και ελεγα..
ChrisAce Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Επειδή ξεφεύγετε από το θέμα απλά να σας θυμίσω πώς την παιχνιδοκονσόλα που έχετε αγοράσει μπορείτε να την κάψετε να την σπάσετε να την πετάξετε. Δεν είναι παράνομο να την "σπάσεις" είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, είναι όμως παράνομο να παίξεις αντίγραφα που έχουν αποκτηθεί μέσω μη νόμιμης οδού. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι βέβαια δικιά σας ευθύνη να είναι όντως αντίγραφα ασφαλείας από τα πρωτότυπα δισκάκια που έχετε αγοράσει και όχι από torrents, rapidshare, etc. Το συγκεκριμένο θέμα έχει αναφερθεί και συζητηθεί πάμπολλες φορές στο παρόν φόρουμ..να λείπουν λοιπόν οι εξυπνάδες για το ποιος ελέγχει το φόρουμ και τα λοιπά χαριτωμένα που λέτε. Όλα τα άλλα καλύπτονται απο το "χάρην εγκυκλοπαιδικών γνώσεων των τεχνολογικών δυνατοτήτων" που αναφέρει κάποιος. Τώρα το αν εσείς κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας είναι δικό σας θέμα και ευθύνη γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς δεν μπορούμε να δούμε τι έχει πίσω από το δάκτυλό σας. Από εδώ και πέρα ασχοληθείτε μόνο με το θέμα τις προσφοράς του amazon γιατί όλα τα άσχετα ποστ θα διαγράφονται.
nem52 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Επειδή ξεφεύγετε από το θέμα απλά να σας θυμίσω πώς την παιχνιδοκονσόλα που έχετε αγοράσει μπορείτε να την κάψετε να την σπάσετε να την πετάξετε. Δεν είναι παράνομο να την "σπάσεις" είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, είναι όμως παράνομο να παίξεις αντίγραφα που έχουν αποκτηθεί μέσω μη νόμιμης οδού. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι βέβαια δικιά σας ευθύνη να είναι όντως αντίγραφα ασφαλείας από τα πρωτότυπα δισκάκια που έχετε αγοράσει και όχι από torrents, rapidshare, etc. Το συγκεκριμένο θέμα έχει αναφερθεί και συζητηθεί πάμπολλες φορές στο παρόν φόρουμ..να λείπουν λοιπόν οι εξυπνάδες για το ποιος ελέγχει το φόρουμ και τα λοιπά χαριτωμένα που λέτε. Όλα τα άλλα καλύπτονται απο το "χάρην εγκυκλοπαιδικών γνώσεων των τεχνολογικών δυνατοτήτων" που αναφέρει κάποιος. Τώρα το αν εσείς κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας είναι δικό σας θέμα και ευθύνη γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς δεν μπορούμε να δούμε τι έχει πίσω από το δάκτυλό σας. Από εδώ και πέρα ασχοληθείτε μόνο με το θέμα τις προσφοράς του amazon γιατί όλα τα άσχετα ποστ θα διαγράφονται. κυριε super moderator (και πραγματικα δεν το λεω καθολου ειρωνικα απλα εδω μεσα ειστε σαν την αστυνομια και πρεπει αν σας φερομαστε αναλογα ωσ εξουσια) δηλαδη λετε οτι το να συζηταμε στο φορουμ για το πως θα σπασουμε την οποιαδηποτε κονσολα ΟΥΤΩς ΩΣΤΕ να παιξουμε σπασμενα παιχνιδια δεν σας πειραζει.. να μιλαμε ομως για σπασμενα windows ειναι διαφορετικο.. ? απλα ρωταω να δω αν αυτο προσπαθειται να μου πειτε παραπανω. επισης το σχεδον σε ΟΛΑ τα θεματα βγαινουνε τα παιδια οff topic.. εδω δηλαδη τοσο πολυ πειραζει και θα σβηστουν τα μηνυματα?
ChrisAce Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος κυριε super modarator (και πραγματικα δεν το λεω καθολου ειρωνικα απλα εδω μεσα ειστε σαν την αστυνομια και πρεπει αν σας φερομαστε αναλογα ωσ εξουσια) δηλαδη λετε οτι το να συζηταμε στο φορουμ για το πως θα σπασουμε την οποιαδηποτε κονσολα ΟΥΤΩς ΩΣΤΕ να παιξουμε σπασμενα παιχνιδια δεν σας πειραζει.. να μιλαμε ομως για σπασμενα windows ειναι διαφορετικο.. ? απλα ρωταω να δω αν αυτο προσπαθειται να μου πειτε παραπανω. επισης το σχεδον σε ΟΛΑ τα θεματα βγαινουνε τα παιδια οff topic.. εδω δηλαδη τοσο πολυ πειραζει και θα σβηστουν τα μηνυματα? Το "πως θα σπασουμε την οποιαδηποτε κονσολα ΟΥΤΩς ΩΣΤΕ να παιξουμε σπασμενα παιχνιδια" το συμπεραίνεις εσύ. Ξαναδιάβασε το μήνυμα μου και ελπίζω να το καταλάβεις αυτή την φορά. Τα μηνύματα θα σβηστούν γιατί έχετε ξεφύγει εντελώς από το αρχικό θέμα.
nem52 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Κρυμμένο από ChrisAce, 29 Ιανουαρίου 2011 - εκτός θέματος Το "πως θα σπασουμε την οποιαδηποτε κονσολα ΟΥΤΩς ΩΣΤΕ να παιξουμε σπασμενα παιχνιδια" το συμπεραίνεις εσύ. Ξαναδιάβασε το μήνυμα μου και ελπίζω να το καταλάβεις αυτή την φορά. Τα μηνύματα θα σβηστούν γιατί έχετε ξεφύγει εντελώς από το αρχικό θέμα. μαλιστα.. με συγχωρεις που δεν καταλαβα. δηλαδη εσεις τωρα ψαχνετε ολα τα tread και σβηνεται τα off topic... τοσο καιρο στο φορουμ ουτε μου εχουν ξανασβησει μηνυμα ουτε μου εχουν ξανακανει παρατηση για off topic... τεσπα σεβομαι πολλα παιδια εδω μεσα και δεν συνεχιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.