Προς το περιεχόμενο

AMD catalyst 11.1

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζω να έχω το stuttering που πρωτοπαρουσιάστηκε με τους 10.12 σε age of empires 3, heroes of newerth και need for speed.

Επιστροφή στους 10.11 για μένα..

Δημοσ.

Ολα καλά με τους drivers 11.1 το μόνο πρόβλημα που έχω ειναι οταν ρυθμίζω απο το CCC SMOOTHVISION HD:Anti-Aliasing και το βάζω Χ8 μου πιξελιάζει

ο jdownloader και δεν μπορώ να τον δουλέψω κανω restart το πρόγραμμα μπάς και στρώσει όμως τα ίδια, μόλις το ρίχνω στο Χ4 ολα ΟΚ τι λέτε να φταίει;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατέβασα και πέρασα το 11.2 αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω. Από δεξί κλικ όταν επιλέγω to ccc απλά΄κάνει το βελάκι γύρους(σε την κλεψύδρα στα xp-δεν ξέρω πώς λέγεται). Έχω μία msi radeon hd5770 hawk. Tι μπορεί να συμβαίνει; Το ίδιο συνέβαινε και με προηγούμενες εκδόσεις αλλά όχι την 9η

.

Δημοσ.

Κατέβασα και πέρασα το 11.2 αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω. Από δεξί κλικ όταν επιλέγω to ccc απλά΄κάνει το βελάκι γύρους(σε την κλεψύδρα στα xp-δεν ξέρω πώς λέγεται). Έχω μία msi radeon hd5770 hawk. Tι μπορεί να συμβαίνει; Το ίδιο συνέβαινε και με προηγούμενες εκδόσεις αλλά όχι την 9η

.

Φυγε απο τα xp. :P :P

Δημοσ.

7 έχω. Για να το περιγράψω είπα σαν την κλεψυδρα στα xp-στα 7 είναι ένας κύκλος που κάνει κύκλους(τι είπα τώρα ε??)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...